Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple Watch
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabb33
csendes újonc
Sziasztok! Van itt valaki aki tudna segíteni TS-9 csatlakozót SMA-csatlakozóra cserélni Budapesten?
-
arcszesz
aktív tag
Gondolom nálad is a deutsche telekom fw futott, az kergült meg az 5g-től.
Már egy hete tesztelem az osztrák fw-t. 100%-ig stabil a kapcsolat vele. Ezen kívül nem olyan régi mint a dán és még magyarul is tud.Ennek örülök, nem kell másik 4g routert vennem. Majd egy 5g-t veszek ha eléggé lecsökken az ára.
-
kinzo
csendes tag
Szia, szerintem vagy fw update vagy, kuka. Sokáig vagy 4éve használunk mi is ilyet és a multkor totál random alapbeállításra állt vissza. Amikor a legtávolabb voltam tőle és az ősöknek még csak segíteni sem tudtam... esetleg tápja haldokolhat, bár ha csak a net megy el, akkor kicsi az esély, de hasonló táppal kipróbálnám, feszültség meg polaritás legyen jó meg legalább akkora áramot tudjon vagy többet.
-
stickrs
senior tag
Hello, egy ilyen routert használok kb másfél éve, de mostanában mindig eldobálja a netet naponta 4-5x és eléggé idegesítö...teljes 4g téreröt mutat, de semmi net...utána egyszer csak megint van. Több sim-mel is próbáltam, minddel elöjön a probléma. Reseteltem is, maradt ugyanolyan. Remélem errejár valaki akinek van ötlete, hogy lehetne ezen javítani
wifi van, csak a net megy el wifin is és kábelen is.
-
Rick4
félisten
Nem tudom, megoldódott-e, most beleakadtam egy tájékoztató oldalba, ahol elég sok variációban mutatják be ezt az eszközt, eltérő frekiket is sorolnak. Nem lehet nálad frekvencia probléma? https://forum.huawei.com/enterprise/en/huawei-b593-4g-lte-cpe-industrial-wi-fi-router/thread/621166-100305
-
xplood
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire él még ennek a Router/modem kombónak a támogatottsága, de nekem szükségem lenne egy kis segítségre.
Van egy Vodafone-os B593u-12 nevű készülék. DUAL WAN firmware-rel vásároltam ebay-en Németországból. Az eladó állította, hogy független és hogy a dual WAN működik. A menüjében valóban szerepelnek erre utaló dolgok, van a WIFI Wireline és Wired beállítások ha jól emlékszem. Elsőre próbáltam telenoros net SIM kártyával, nem csatlakozott, most szenvedek vele Vodaphone-os net SIM-mel, de most sem sikerül belőle internetet kinyerni. 0x0006001B hibakódot ír ki és kis idő múlva újra próbál csatlakozni. SIM karikája zöld térerő majdnem maxon, APN beállítva. Google keresések alapján akadtam bele ebbe az oldalba: [link] Miszerint a 0x0006001B hibakód jelentése: WCL_E_SERIAL_TRANSMIT_COMM_CHAR_FAILED The TransmitCommChar method failed.
Már gondolkodtam azon is hogy maga a hardware a bűnös, vagy a firmware-nek van valami nyűgje. Esetleg valakinek megoldás? Másik firmware? A dual WAN funkció miatt vettem meg, ugyanis a bejövő vezetékes internetben gyakran vannak kimaradások és ilyenkor kellene hogy átvegye a mobilnet. -
buca84
őstag
Sziasztok!
Ha szeretnék egy ilyen routert vásárolni, azt honnan érdemes? Ebay vagy van megbízható hazai forrás is?
Köszi!
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Szirtimorc #187 üzenetére
Remélem ez az, a dátumok alapján stimmel. Csak saját felelősségre!
-
peteris
csendes tag
válasz
Szirtimorc #156 üzenetére
Üdv,
Érdekelne Huawei E593u-12 mobil routerhez firmware. Egy régebbi posztodban megadtál egy linket, ahonnan megpróbáltam letölteni, de sajnos a link már nem él. Esetleg el tudnád küldeni a fájlt?
Előre is kösz.Péter
-
tibor23
senior tag
Sziasztok! Bridge módban szeretném használni ezt a routert, tehát úgy működjön, mint egy modem. Sajnos nem sikerült ezt elérnem, mivel ha kikapcsolom rajt a DHCP szervert, onnantól kezdve megszűnik az internet, és a routert sem érem el. Van erre valami megoldás? (német Telekom-os szoftom van)
-
Spuri2000
senior tag
A Telekomtól lett vásárolva a router hivatalosan akkor meg kérhetem őket hogy oldják fel az SIM zárolást
-
kinzo
csendes tag
Üdv! Érdeklődnék, kinek milyen tapasztalatai vannak maximális letöltési sebességet illetően ezzel a routerrel?
Valamint érdemes lehet-e beinvesztálni egy TPlink TL-MR6400-ba?
Köszönöm -
gyulavezir
aktív tag
válasz
Bluesummers #178 üzenetére
Nekem a NASon van az extra vinyó és eddig semmi baj nem volt a routerrel. Pár hónapja azonban a NAS videó lejátszójával nem tudom chromecastra küldeni a filmeket. Ez lehet a cast hibája, de a te kérdésedre visszatérve, szerintem gond nélkül tudsz vele torrentezni NASra.
-
válasz
Bluesummers #178 üzenetére
*Üdv Mindenkinek! akart lenni.
-
Új mindenkinek. Kb. 15.000Ft-ért dobálják ezeket a routereket használtként. Ahogy látom nem valami új darab. Van új is pár 1000Ft-tal drágábban.
Kérdésem: NAS torrentet tud-e ez kezelni? Ha igen, hogyan? USB-n keresztül tennék rá 1TB-os winyót. Régi klasszikus filmekre használnám.
Köszönöm szépen! -
kurtuzov
senior tag
válasz
bahilbalazs #176 üzenetére
Anno volt fent pár svéd firmware, illetve keresgetve most is található. Az eddigiek alapján az biztos, hogy Telenor fw nem elérhető és a cseréje miatt ugrik a gari. A miénkre 5 év alatt nem jött frissítés, szerintem te is azt kaptad, ha csak nincs valami verzió különbség, ami szerintem ennyi idő alatt elvárható. Így azt javaslom vagy SIM ki-be (igazgatás, hátha), vagy beviszed gariztatni. Jó kérdés, hogy fogja-e produkálni ott is a jelenséget. (ha pl óránként többször is előfordult akkor azért remélhetően észreveszik, bár nem tudom hogyan tesztelnek)
-
kurtuzov
senior tag
válasz
bahilbalazs #174 üzenetére
Hehe nyilván az akasztja meg
Érdemes lenne kipróbálnod egy Skype vagy hasonló alkalmazást is, ott is akaszt-e. Simán lehet, hogy a böngésző a ludas. Mint mostanában nálam a Firefox.
Mi a Telekomos akadást úgy ellenőriztük cimboránál, hogy beszéltünk Skype on is és az is lehalt, meg a távsegítség is. Tény ott routert is tudtak cserélni és kiderült nem házon belül van a bibi. -
kurtuzov
senior tag
válasz
bahilbalazs #172 üzenetére
Tehát a rácsatlakozott eszközökön nem akad a net, hanem a B593 ledjei villódznak csak?
-
adorjant
őstag
válasz
bahilbalazs #168 üzenetére
Nem lehet,hogy 3G-re csatlakozott,azért lassú az elérés és a ping is?
-
kurtuzov
senior tag
válasz
bahilbalazs #168 üzenetére
Önmagában az áramszünet nem kellene gondot okozzon, az esetlegesen előforduló tüske ilyenkor azonban tönkre teheti a készüléket. Ezért használok túlfeszültségvédős elosztót.
Ha még garanciális és nem macera visszavinned Telenor üzletbe akkor egy próbát megér, bár szerintem cserélni rögtön nem fogják... (És jellemzően a villám-egyéb túlfeszültségből eredő kár sem garanciális alap, azt általában a lakásbiztosítás fedezi)
A netet eldobálja (és újracsatlakozik), vagy csak be-belassul időközönként? Térerő pálcikák változnak ilyenkor?
-
kurtuzov
senior tag
válasz
bahilbalazs #166 üzenetére
Szia, mióta használod és honnan van? Tkp garanciális még? A miénk lassan 5 éve megy gond nélkül, Telenoros. Épp a napokban a cimborám a Telekom (Bp) netjével szív hasonló jelenségekkel, már szóltak a szolgáltatónak. Nyilván egy factory reset nem árthat, remélhetőleg nem kell sok mindent újra beállítani (pl MAC szűrő ha van)
-
bahilbalazs
csendes tag
Sziasztok! Ilyen routerem van nekem is és eddig tökéletesen működött míg egyik nap volt 2 áramszünet itthon! Kb 20 percen belül volt a 2 és az óta nem igazán úgy működik ahogy kéne! Sokszor nincs net, vagy rettentő sok az elérési idő! Tápot cseréltem neki hátha az ment tönkre de semmi változás! Lehetséges h valami elszállt benne? Ötlet, hogy mit kéne vele tennem? Gyári beállítás vissza? Garancia? Várom a válaszokat és előre is köszönöm!
-
adorjant
őstag
Telenoros rom elérhető még valahol? Kipróbálnám a dán fw-t,csak szeretném,ha lenne visszaút is,ha mégis azt találnám jobbnak
A ledek villódzását ki lehet kapcsolni? -
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Nekem ilyen van: B593s-22
Szedtem össze hozzá cuccokat, de még nem mertem ráereszteni egyiket sem a routerre. Ha valakinek van kedve játszani, az keressen meg, szívesen megosztom valahogyan, hátha sikerül felrakni valamelyiket.
B593s-22 Debranding files.rar
B593s-22Update_V200R001B180D15SP00C00normal.7z
B593s-22Update_V200R001B180D20SP00C00universal.7z
B593u-12_V100R001C26SP054_Dán.zip
Huawei_B593s-22_Firmware_V200R001B236D30SP00C00_Universal.7zTelenor_B593u_V100R001C77SP101DM
Nem tudom, hogy mi lehet a különbség a normal és az universal között.
Nekem jelenleg ez van fent: V200R001B236D30SP10C77, ez a telenoros verzió, nem tudom hogy melyiket lenne érdemes megpróbálnom felrakni?
-
bRezo1
csendes tag
Ha valakit érdekel, nekem van egy Osztrák T függő ilyen routerem. Szívesen megvàlnék tőle
-
Salo
tag
válasz
Fel is csúszott... működik... köszi
-
Szirtimorc
senior tag
Ha valakinek lenne ötlete Wake ON Lan beállításokra, megköszönném. Hálózaton belülről ébreszt, de az Internet felől nem megy.
-
Salo
tag
válasz
Hoppá! Ez parádés... köszi... ki kell próbálnom...
-
taranis
addikt
válasz
Voip megy ezen?
-
Szirtimorc
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, találtam végre egy normális firmware-t (B593u-12):
Van külső antenna engedélyezés
DDns
Sms
Usb printer és Usb storage manager + Samba
és még magyarul is tudhttp://www.t-mobile.at/downloads/
SP104
nekem gyárilag kártyafüggetlen volt
-
Salo
tag
A függetlenítési kódot itt lehet generálni (érdemes egy új Gmail címet készíteni előtte):
http://huaweicodecalculator.com/new-algo/index.php
Én Telekom B593u-12 eszközt függetlenítettem vele sikeresen.
-
donjohnson
addikt
én is szert tettem egy ilyen Huawei B593s-22 routerre MALEV fórumtárs jóvoltából. egyelőre jól szuperál a kis cucc, nekem tetszik.
-
7ER
aktív tag
Sziasztok.
Huawei E5186s-22a Telenoros. Tud valaki szoftver frissítést, vagy valamiHACK-etmert ez a menü nem valami jó és korlátozott az elérhetősége. Külső antennát nem lehet bekapcsolni. (Telenor kivette a menüből)
Légy szíves, ha tudsz valamit akkor írj, vagy küldj privátot.
Köszönöm előre is! -
pandor
tag
Sziasztok,
én kb egy éve használom egy kis irodában és elégedett vagyok vele. Mostanában naponta 1-2 alkalommal megszakad a vonal (átkerült a régi helyéről egy másik szobába), majd újraindul a rendszer - nem jövök rá az okára, a jelerősség maxon van továbbra is.
A gond ilyenkor, hogy a teljes belső hálózat megszűnik és a hálóról futó programok behalnak. Ötlet ennek az áthidalására? Gondoltam h veszek egy switch-et vagy routert és csak az csatlakozna az 593-hoz. Megoldás lehet ez a fentiekre?Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- További aktív témák...
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest