- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unamuno
csendes tag
Elkezdtem visszaolvasni és láttam, nemrég téma volt a képernyő pontossága.
A fejlesztői lehetőségeket aktiválva be lehet állítani az "Érintések megjelenítése" opciót amivel szépen lehet tesztelni a screen munkáját.
Érdemes kipróbálni. Minden érintést egy kis halvány körrel láttat kb. egy másodpercre.
(A fejlesztői lehetőségeket a beállításokban, "A telefonról" menüben lehet indítani. A Build-szám nevű sort kell négyszer lenyomni és megjelenik a menüben.)
--
Még valami. Az akksiidő is téma volt.
Ebben a telóban, köszönhetően a 4.4.4-nek "okos" az automatikus fényerő beállítás. A bekapcsolása után is húzható a csúszka és be lehet állítani az alap világítási szintet. A továbbiakban ehhez képest szabályoz a fényviszonyoknak megfelelően. Külön piros pontot érdemel, hogy hívás esetén ráteszi a maximumot és így szabadban is látható a screen.
--
Ha olyan dolgokat érintek amiket már kitárgyaltatok akkor elnézést kérek, Lassan majd csak végig érek a visszaolvasásban és nem piszkálok esetleg alaposan kitárgyalt dolgokat. -
Unamuno
csendes tag
Igen, más takarítóprogramban még nem láttam ezt a szolgáltatást. Mit tettél föl helyette a gyári takarítóprogramot használod? Nem rossz program. Egy hatékony egy modulos vírusirtóval sokmindent megoldanak bár a 360-ban a sok hasznos modul mellett szeretem a programok egyedi mintával való védettségének lehetőségét is amióta viccből kínaira változtatták a telóm nyelvét. Minden fontos beállítás lehetősége plusz levelezőprogram, Viber, Skype védelme is biztosítva van még akkor is ha a kollégák ki tudják nyitni a telót.
-
Unamuno
csendes tag
Éppen a 360 az egyik amelyik tanítható, max. pontot kap rendszeresen mint vírusirtó és a float cleanert vagy a megrázásos takarítást bekapcsolva mp-ek alatt kitakarítja a gépet. Az 5 max. pontos virirtót tesztelve emellett maradtam a taníthatósága miatt. Te mit tettél fel helyette? Hátha olyat ami elkerülte a figyelmem..
-
Unamuno
csendes tag
-
Unamuno
csendes tag
Szia, pár takarítóprogram szemétnek nézi a "content" mappát a 3 betűs gps programban. A vírusirtóba beépítettek is fölösleges fájlnak tekintik alapból. Meglátod ha megnézed a törlendő fájlok listáját, takarítás előtt. Olyan takarító programot kell használnod amiben van fehér lista vagy manuálisan ki kell venned a listából takarításkor amennyiben ezt megengedi a takarító programod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- Revolut
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest