- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Olyat nekem is csinált, h az SD kártyára (csak egyfajta pendrive-ként használat miatt, h ismerőshöz azon vigyem el) fölmásolt MKV konténeres film miatt merült le pár óra alatt, mert ész nélkül, végtelen ciklusban próbálta kinyerni a film adatait, ami azonban nem sikerült... Elég volt a file törlése, és helyreállt.
De ott egy "médiaszerver" vagy milyen nevű processz volt a bűnös, nem a Play.
-
Degeczi
nagyúr
Ha ráguglizol, rengeteg találat van róla, nem telefonspecifikus (és az ok sem mindig ugyanaz: van pl., akinél a Google Fit okozta)
-
joci86
senior tag
Ennek fejlettebb a processzor, hardveresen tudná a 64 bitet, cserélhető az akksija, nem a kijelzőből raboltak el értékes helyet a kapacitív gombok, nem olyan vészesen nagy a káva, illetve a Huawei rendszere egész sok extrát tud egy E3-hoz képest (SD-re telepítés, zaklatásszűrő, tűzfal...)
Cserébe a kijelző érzékenységét meg kell szokni (már sokszor említett 2 pontos érzékelés).
Gsmarena.com-on össze tudod hasonlítani.
Én ismét ezt venném, ha ebből a kettőből kellene választanom. -
andatti
senior tag
Az összehasonlítást passzolom, de sd-n fut nekem rengeteg progi. Már amelyiknél megengedi az átrakást. De folyton helygondjaim voltak, míg itteni tamácsra amit lehetett letiltottam-töröltem, + a google-s cuccoknál az összes frissítést töröltem, + tiltom, így le,entem 50% alá. Igaz azóta a sok sd-re pakolt cucc miatt is telik, de jóval lassabban, a playt viszont muszáj hagyni, mert nem műxik frissítés nélkül. Az viszont rengeteg idő, mire azadott té,akörben megtalálja az eber az sd-s változatot, ami nor,ális is. A letiltottak pedig nem törölhetők, de a helyet fogják, ami újabbtárhely veszteség, nálam kb. 80 Mb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Új hozzászólás írása előtt nézz körül az Összefoglalóban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest