Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsimano
őstag
sziasztok! l
egy olyan kerdesem lenne, hogy huawei y530asba valaki cserelt mar erintokepernyot? ismerosnek szepen betort...kerdes hogy sajat kezuleg megoldhato? vagy valaki vallal itt hasonlo javotast?
tippeket otleteket elfogadok,
nagyon koszonom elore is.
udv
b -
rmartin94
aktív tag
Sziasztok
Ehhez a telefonhoz van valakinek leírása hogy lehet bootloadert nyitni? Mert mivel úgy került hozzám a telefon, hogy bekapcsoláskoz ezeket a hibaüzeneteket írja ki hogy: "Recovery image verify failed! Please update to the authorized images." És ugyanezt boot image elejű üzenettel is kiírja, ha fastbootba akarom tenni, de a gép látja a telefont, csak a zárt boot.img miatt se recoveryt nem bírok rá telepíteni, se boot.img-t.
Menthető szerintetek még ez a telefon? -
newc8229
tag
Sziasztok! MAc címet telefonról hogyan tudok változtatni mivel a Wifiről ezzel a Mac címmel le vagyok tiltva... Próbáltam a wifi mac changert, de, amikor rámegyek hogy elmentse kiírja hogy ebbe a verzióba nem lehet. Esetleg vmi programot vagy pedig leírást tudnátok ajánlani előre is köszönöm a segítséget....
-
Simon011
újonc
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy B515 ös firmwareről vissza lehet e frissiteni az android-hilfe-n található B189es letisztított romra, a Huawei Ascend Y530-U00 ám, anélkül hogy bootloopba kerülnék?
-
csocso22
újonc
sziasztok segitségeteket szeretném kérni vettem egy telot a nettenegy huawei ascend y530 de nem mükszik a legjobban bekapcsolom és beadja a huawei logot és utánn az andrid feliraton adja be de utánna nem csinál semmitse csak az android jelet adja segitene valaki h hogylehetne megoldani eszt esetleg frissitenem kel a segitségeteket előre is köszönöm
-
lakatos9712
újonc
Sziasztok azt szeretnèm megkèrdezni hogy Huawei Y530-U00 telomon mikor frissiteni akarom a dload modal hibát ir meg sdcard update app errort mit csináljak?
-
kazy76
aktív tag
Sziasztok! Van egy óriási problémám. Az egyik barátomnak van egy ilyen telója. Az a gond,hogy nem jön be a gyári recowery img-re hivatkozik, nem tudom a gyári ramot visszarakni mert ha megpróbálok belépni a beállításokba azt írja az android com sytem leállt. Mit lehet tenni? Hogyan lehet gyári telenoros romot felrakni?
-
B1T3
addikt
válasz
pixelshader #570 üzenetére
Nem lehet.
-
pixelshader
tag
Helo! Van egy ilyen telefonom, meglepően gyors! Engem csak az zavar, hogy fehér alapon fekete betűkből áll a menü. Nem lehetne megváltoztatni valahogy? Fekete alapon fehér betűk jobban néznének ki!
Cyanogenmodot meg hasonlókat nem akarok felrakni. Köszi a választ! -
Nozy82
tag
Helló! Egy kis segítségre lenne szükségem. Rootoltam telefonom (B515) de valamiért olyan mintha nem lenne teljes értékű a root. Root Checker azt mutatja sikeres a root, de pl gyári alkalmazásokat nem tudok törölni, a "build.prop"-ot nem engedi szerkeszteni, xposed se települ, mert nincs root! Mi a megoldás? Hogy lehet teljes root?
-
B1T3
addikt
Különben az épp nálam lévő, Telenoros Y530-on az Y530-U00V100R001C900B186 verzió fut (online frissítéssel nem is talál új verziót), ehhez képest tudni bármit a „General” ROM-ról (Y530-U00V100R001C900B515CUSTC432D001)? Gondolom, hivatalos (és publikus) changelog nincs, de tapasztalat lehet, hogy mi változott, mi az, ami jobb, és mi az, ami rosszabb, vagy csak szimplán más lett. Alapvetően ezzel a gyári verzióval teljesen kielégítően futott a telefon, de nyilván izgatja a fantáziám a frissebb ROM.
Gondolom, a 4.4-re nem érdemes várni. -
raidx
őstag
Rájöttem mit keres. USB driver kellett neki a telóhoz. Érdekes, a Win 7 tartalmazta, az nem kért semmit. Igaz nem a huawei oldaláról de sikerült leszedni a drivert és működik a kapcsolat flottul.
-
raidx
őstag
Windows 10 valami drivert hiányol a kütyümhöz amit a gyártó oldaláról kellene letöltenem de én ott nem találok semmi olyat.
-
tibi720214
újonc
Kedves Huwei csapat!
Esetleg tudnátok abba segíteni hogy hogy tudnék Huawei y530-as telóra 4.4-es android frissítés tenni, vagy címet adni ahol fel tudnák rakni a telóra? Válaszotokat előre is köszönöm. -
426os
őstag
válasz
Huawei HUN #561 üzenetére
Wow, ezt nevezem én supportnak
-
Terra86
csendes tag
válasz
Huawei HUN #561 üzenetére
Ez egy kerek,pontos és érthető leírás.
Köszönöm Huawei csapat ! -
Huawei HUN
Hivatalos
Kedves Terra86!
Sajnáljuk, hogy ilyen tapasztalatod volt ügyfélszolgálattal. A telepítés előtt kérjük győződj meg arról, hogy a telefonod töltöttsége legalább 30 %-on áll, és hogy az SD kártyán elegendő memória áll rendelkezésre. Ezután helyezd az SD kártyát a készülékbe, az „Eszközöknél” válaszd ki a „Biztonsági mentés”-t, majd az „Új biztonsági mentés”-t -itt ki tudod választani az összes menteni kívánt adatot- majd válaszd ki a „Mentés” opciót, ezt követően pedig válaszd ki a „Jelszó beállításá”-t és a „Következő”-t. Az adatokról ezután biztonsági másolat kerül az SD kártyára. Töltsd le a telepítendő fájlt a számítógépedre, majd csomagold ki a mappát, hogy elérhetővé váljon az „.App” fájl. Csatlakoztasd a telefont USB kábellel és másold át a „.APP” fájlt a kártya „dload” mappájába, vagy ha még nincs ilyen mappa, akkor hozz létre egyet. (Amennyiben a "dload" mellett „Vendor” vagy „Custom” könyvtár is lenne, azokból is frissíteni kell az update.app-al.) Nyisd meg a „Beállítások”-ban a „Frissítő”-t, majd a „Helyi frissítés”-nél válaszd ki a letöltött „.APP” fájlt. Ezután a rendszer automatikusan elkezdni a telepítést. A biztonsági mentés által elmentett adatokat pedig az „Eszközök”-nél található „Biztonsági mentés”-nél tudod kiválasztani, itt a jelszó beírása után a „Visszaállítás” opció kiválasztásával tudod visszaállítani. Az akkumulátorral kapcsolatban pedig érdemes lenne felkeresned hivatalos szervizpartnerünket, a Telemax Gsm Szerviz Kft.-t, mivel telefon tartozékokat is értékesítenek (www.tmx.hu). Amennyiben további kérdésed merülne fel a készülékkel kapcsolatban, bátran fordulj hozzánk! További szép napot kívánunk, üdvözlettel: A Huawei csapata.
-
Terra86
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogyan kell telepíteni a Huawei hivatalos oldalán lévő "general"romot?
Huawei ügyfélszolgálatnál levélre nem válaszolnak, ügyfélszolgálatos hölgy elhadart valami, de azt sem
tudta, hogy a generál rom mire jó.
Leírás sehol nincs ehhez a típushoz, pedig ezt a legalsó kategóriás kínai cég is felteszi a weblapjára.
Akkumulátort is keresek, mert fél év után haldoklik, nem találok az interneten.
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Persze egy link is jó mindkét esetre. -
_stick_
őstag
Hali!
Hivatalos szoftver frissítésével hol foglalkoznak?
Garis még a telefon. -
NJoe
csendes tag
Sziasztok! Bootloader nyitva, cwm recovery fent, root megoldava. Tudnátok ajánlani nekem valami jó 4.4.4 vagy 5.1 romot ehhez a telóhoz? Nem ragaszkodok feltétlenül a gyári launcerhez. Jó lenne ha működnének az élő háttérképek.. Előre is köszi!
-
NJoe
csendes tag
Sziasztok! Van egy ilyen csodám, szeretnék valamilyen custom romot használni.. a problémám a bootloader nyitása. Az hogy küldjek emailt ide vagy oda nekem nem működik, egy hete küldöm minden nap, de nem válaszolnak. Van valamilyen más megoldás a bootloader nyitásához, rootoláshoz, más recoveryhez, más romhoz
Előre is köszi a segítséget! Build: B508
-
newc8229
tag
Sziasztok!
Találkozott valaki olyan hibával hogyha a telefonomat összekötöm a számítógéppel akkor azt nem ismeri fel viszont az aksiját tölti?! Ez miért van?! Korábban ilyen problémám nem volt rákötöttem a számítógépre és egyből észlelte a telefonom. Válaszokat előre is köszönöm!
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Huawei Ascend Y530 adott.. problémám..
Bekapcsolom, bejön a Huawei logó, aztán egy android felirat és nem megy tovább..
Recoveryből hogy kell updatelni?
Mert leszedtem a szoftvert amit itt is linkeltetek kicsit fentebb de azt irja nem jó a csomag neve amit leszedtem a hivatalos oldalról.
De csak úgy tudom frissíteni recoveryből max mivel nem indul el maga a rendszer.
Mit tudtok ajánlani, van valami speciális megoldás?
Volt már részem hasonló megoldásokba más telónál, nem vok teljesen kezdő.
Köszönöm.szerk: megtaláltam időközbe.. power vol + vol - egyszerre..
-
raidx
őstag
Segítség!
Szerettem volna képeket áttölteni PC-re és valami WIFI pin kódot kér. Helyét sem találtam ahol ilyet lehetne beállítani. Kénytelen voltam a kártyát áttenni a PC-be mert sürgős volt.
-
raidx
őstag
Megjelent az android M igaz csak egyenlőre Amerikában! Megint egy verzió amiért csoroghat a nyálunk de nem kapunk belőle!
-
csalai
csendes tag
Csak jelzem,megoldódott rossz recovery fájlt akartam ráerőltetni. Egy 6.0.5.1 cwm flash-elése után már jó lett. Egy kérdésem volna még A TWRP-hez vagyok jobban szokva, Y530-hoz van esetleg?
-
Fenom
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Telenoros Y530 nem akart indulni, gondoltam, majd egy factory reset segít. Belefagyott, azóta bekapcsolásnál a Huawei logó után a következő hibaüzenet fogad:
"Recovery image verify failed! Please update to the authorized images."
Valakinek ötlet, hogy mit lehetne tenni vele?
Köszönöm!
-
csalai
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek. Segítséget szeretnék kérni az alább leírandó hiba kiküszöbölése végett.Elöljáróban talán annyit,hogy eddig még nem volt Huawei telóm, HTC-vel vagyok régóta szimbiózisban, de most 2-3 hétig egy Y530 társaságára szorulok. Sajnos hozzászoktam,hogy azon mindent kinyitottam és alakíthatgatom kedvem szerint.Ez itt nagyon hiányzott, ezért nagy nehezen beszereztem bootloader unlock kódot. Ez jelenleg már nyitott..ezután ronthattam el kedvét a Huawei-nek valamivel, mert ugye egy custom recovery-re is vágyakoztam, de ez már nem sikerülhetett fényesen . Jelenleg a következő állapotot tudja felmutatni a teló. Ha elindítom szimplány, szépen elindul, majd az alábbi kezdőüzenetet írja ki: "System UIDs Incosistent...UIDs on the system are inconsistent, you need to wipe your data partition or your device will be unstable" .majd a végére biggyesztve a gomb,hogy I'm feelin lucky... ja rákattintok, akkor belép a teló normálisan.
...de!... Ha a biztonsági mentés, visszaállításban gyári adatok visszaállítását választom, akkor az nem történik meg, tök mindegy hogy belső tároló törlésével, vagy anélkül.. csak rebootol és nem áll alapba hanem megáll Huawei logonál. Ha kitépem akkut és újraindítom, akkor teló bebootol és minden maradt a régiben
Ezen kívül a gyári recovery menü sem jön már be power + vol up használatával. power + vol up + vol down, illetve a power + vol down szintén zenész. Ez utóbbi módban fastboot devices esetén látszik.
Esetleg tud-e segíteni valaki távgyógyászatban? -
daser97
tag
Hol tudom a telefont teljesen lenullázni és gyári beállításokra visszaállítani?
Egyebkent én minden este kikapcsolom és kiveszem az akksit így egész jól működik -
raidx
őstag
válasz
darkstar218 #539 üzenetére
Nem ártana nagytakarítást végezni! Mikor volt utoljára újra indítva?
Töltsd le a Pály áruházból a Mobil Care appot és takaríttasd ki vele a telódat. -
darkstar218
csendes tag
Nekem van egy ilyen telefonom. És játékra sajnos egyáltalán nem alkalmas, nekem a Dead tirgger 2 sem megy rajta. Nagyon lassú mindig akad, és van olyan hogy amikor megnyomom a power gombot akkor a képernyő fekete marad de érzékel és kb fél perc múlva áll fel. De azért van jó oldala is (egy kicsi:-) gyönyörű kijelző, szép dizájn (nekem fehérbe van) 10-ből 3-4 ha éppen működik rendesen akkor 5. Netezés lassú rajta.
-
lucky00
tag
Szisztok!
Sajna elkövettem azt a hibát, hogy a legújabb romot feltettem a telóra. Abban tudna valaki segíteni, hogy egy másik teló rom-ját kiszedni recovery.img-be mivel lehet?
-
raidx
őstag
Megörültem az IGO szülinapi ajándékának de örömöm nem tartott sokáig! cc. fél órája keresi a gps jelet eredménytelenül. A Vaze másodpercek alatt megtalálja.
Na közben ez is megtalálta de a cím pontatlan, én 25-27 alatt lakom ö meg a szembelévő 23-at adja meg. -
daser97
tag
Ha frissítem a szoftvert az segít? (Tudjátok a rendszer frissítés gombbal )Ill. nem vesznek tőle el az adataim?
-
Smoker84
tag
üdv.ha valakit érdekel donor telo y530 telenoros keressen.lcd . ill érintö sérült minden màs franko.
-
AlBundy
aktív tag
Valaki megosztaná velem az Indian Summer? nevő ébresztő dallamot a telefonról? Márkát váltottam, és ez nagyon hiányozna az új telefonról. Előre is köszönöm.
-
olivera88
veterán
Jelzett a tel h van van valami rendszerfrissítés. A mérete 137 mb Telenor Serbiás vagyok mivel Vajdasági vagyok.. Telenorosok ti is kaptatok valamit?
Ez a verzió érkezett.
Remélem a rendszer is frissült nem csak az Emui. -
Terra86
csendes tag
Sziasztok!
(Y530- kártyafüggetlen) - néha,sajnos egyre gyakrabban előfordul, hogy ha hívnak,nem kapcsol be a képernyő.
Csak a gombok világítanak. Sokszori bekapcsolásra aztán sikerül, újraindítás után egy darabig jó.
Van valakinek ötlete, hogy milyen probléma okozhatja ezt?
Minden segítséget előre is köszönök. -
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Anyumat mutottek korhazban es sajnos leesett a teloja a linoleumra.
Csinaltam a sajat telommal egy kepet (majd gimpel megvagtam, remelem nem vesztett sokat a minosegbol), szerintetek ez kb mennyibe fog fajni szegenynek?
Nezem kepet, en total bena vagyok fenykepezesnel, masok olyan szep kepeket csinalnak a sajatjukkal (ua telo, note3)
Tapintasra nem lehet a feluleten konkretan erezni a repedest, ha vegigsimitja az ember az ujjaival, csak erezni az apro turemkedest, ugye a tores miatt...
-
raidx
őstag
Ha az embernek nincs gondja csinál magának. Addig próbálkoztam a 4.3 rootolással míg újra kellett húzni a firmware-t. ez lett az áldozat: Y530-U00 Firmware V100R001C900B515CUSTC432D001 (Android 4.3 JB_EMUI 1.6 Lite_General)
Rootolni még nem próbáltam, örülök, hogy működik. Kicsit szokatlan, hogy az ikonok többnyire máshogy néznek ki de majd megszokom.
-
embe
nagyúr
Ez a magyar romok között szerepel. Kisebb is a mérete, és nincs benne semmi Telenoros dolog. Gondolom emiatt kisebb. Ez valszeg a gyári, szolgáltatói sallangoktól menetes rom.
-
embe
nagyúr
Üdv!
Holnap veszek a fiamnak egy ilyen telót az egyik havertól. Telenoros lesz a teló.
Kérdésem, hogy az itt található hivatalos romok közül rámegy a General változat? Gondolom az a független telókra van.
Vagy csak a Telenoros rom megy rá? -
AlBundy
aktív tag
Erre a telefonra már nem lehet facebook alkalmazást telepíteni?
A messenger felmegy, de a facebook-ra már azt írja a play, hogy nem kompatibilis az eszköz ezen verziójával. -
olivera88
veterán
Hátlapot nem tudsz? Mert az enyém már recsegős lett a kb 10 szétszedéstől
Itt teszten meg azt írták minőségi összeszerelés nem ropog, áh frászt nem csak szét kell szedni párszor. A Huawei Y 220 val nem volt ilyen bajom pedig az elég sokszor lett szétszedve. Ez csalódás, nem vészes de irritáló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple Watch 9 45mm LTE
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest