Hirdetés
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botsie
csendes tag
Tudtommal simán lehet, csak esetleg lassabban tölti, de nem szabad, hogy baja legyen az akkunak.
És egy kis programajánló, hátha másnak is segít: A telefonkönyv bug egyre zavaróbbá vált, ezért körbenéztem milyen megoldás lenne rá és az ExDialer - Dialer & Contacts progit találtam, ami szépen fut, kicsi is, gyors is... eddig ok. A memória felszabadítására pedig ismét elkezdtem használni a régen bevált Advanced Task Killer-t és úgy néz ki gyorsítja a kicsikét. Engem személy szerint az őrületbe kergetett, hogy az appokat nem lehet ABC sorrendbe rendezni (de erről már esett szó), kipróbáltam a Mi Launcher (MIUI)-ra és azt kell, hogy mondjam, meg vagyok vele elégedve (külsőleg és belsőleg egyaránt). Minden progi a Play áruházban megtalálható. -
426os
őstag
Persze, lehet semmi baja nem lesz. Kicsit lassabban fog töltődni, mert sima USB porton keresztül maximum 500mAh áram megy át, a gyári töltője meg, ha jól emlékszem 750mAh-es. De baja semmiképpen sem lesz.
Annyi a lényeg, hogy jó minőségű kábel legyen, ne kínai vacak, mert azok közül van, amin keresztül nem tud a telefon töltődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest