- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
callmeakos #81 üzenetére
Értem én, hogy best buy, de mikor a hardver elbirna 1 giga ramot és végre nem fogna vissza semmi sem a bongeszest és a multi taskolast akkor csak huzhatom már a számat. Annak akinek meg elég a 512 ram valószínűleg nem is használja ki a telefon tudását főleg nem multitaskot ergo fölös neki még a 2 mag is .... Nem tudom hogy tudnám magam megértetni mi a problémám ezzel... valami olyasmi mint mikor egy i3 as gépbe 2 giga ramot adnak... használható,de mikor kihasznalnad a hardver adta kereteket akkor pitiáner filléres dolgok miatt falba ütközöl.
Új hozzászólás Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest