Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
SektorFlop #1476 üzenetére
az érdekes, nekem FAT32-n van, simán felismeri, szintén régi telóból átraktam és megy.
bár azóta már egyszer formáztam le, de azóta sincs gond vele. pedig ez még egy class 2-es SD.amúgy a T-nél sem adtak hozzá semmit, csak egy részletesebb használatit a Telenoros csomaghoz képest.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
SektorFlop #1476 üzenetére
Nem akarom dícsérni, de nekem semmi problémám nem volt vele. Gagyi microSD kártya c4-es és viszi, azt sem tudom mire volt formázva az előző telómba, csak áttettem nem is formáztam le.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
SektorFlop #1473 üzenetére
SektorFlop!
A Telenornál csak a készülék és a töltő volt a dobozban, még használati útmutató sem, nemmhogy headset!Amúgy hűségprogramban 10 forint volt.
-
jaxer
tag
válasz
SektorFlop #1471 üzenetére
Android programozóként tudnod kellene, hogy sok mindenre elég az a 256, ha ügyesen gazdálkodol vele...
Én csak sima "mezei" programozó vagyok.... Mivel egy időben fotóztam is, így tisztában vagyok a képek minőségével eleve megvetéssel nézem azokat, akik a mobilt használják fotózásra és arra izgulnak, hogy hű de kafa képet csinál.... Legyübk már vele tisztába, hogy mobillal a soha nem fogsz tudni jó képet csinálni, akármilyen drága is, egy 10eFt-s gagyi kompakt fényképező is kenterbe veri akár az iPhone-t, akár a Samsungot, vagy a HTC-t....
Más: alakulóban van a ROM-om, remélhetőleg a következő hónap eleje, de legkésőbb közepén elkészül egy publikus kiadás. Mivel az AROMA installert használom a hagyományos helyett, így teljes mértékben testre szabható telepítést tesz majd lehetővé ráadásul érintésvezérelten. Ha valaki nem tudja mi az az AROMA, az keressen rá a youtube-on. A kernellel még egy ideig vacakolok, de már nem teljes erőbedobással, hiszen az AROMA segítségével bármikor válthatok. Ha játszani akarok felnyomok egy OC kernelt, ha netezni wifi-n visszarakom az eredetit. Az init.d támogatással is bajlódtam, mert bármilyen módosítást végeztem a kernelben a wifi már nem volt hajlandó működni... (dhcp probléma), de erre találtam egy áthidaló megoldást. szóval alakul a dolog. Folyamatos tájékozódásért: http://twitter.com/jakabandras
Más: Most indítok egy csak és kifejezetten a Huawei telefonokkal foglalkozó fórumot a német myHuawei mintájára. Fejlesztőket és felhasználókat egyaránt szívesen látok. Moderátorokat is keresek, akit érdekel az regisztráljon be, és az oldalon keresztül küldjön emailt "Moderátor" tárgyal. a fórum címe: http://huawei.vacau.com A fórum rendelkezik TapATalk támogatással!!!!!!
-
DS39
nagyúr
válasz
SektorFlop #1469 üzenetére
az ARMv7-es proci és a nagyobb akku miatt az Y200-assal jobban jársz. (ebben a topikban szerintem senki sem fogja azt mondani hogy nem)
az Atlas mellett szól a több ram (ez tényleg előny), meg a jobb kamera, de én egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt szükségem a kamerára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest