- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
válasz
#86973952 #5802 üzenetére
Amikor meg jelent a G2 kb két hónapig használtam is egyet! De sajnos meg kellett válnom tőle! Szal nem a levegőbe beszéltem, amikor a véleményemet írtam! Nagyon jó telefon a P7, de akárhogy is nézzük a G2 igenis jobb! Egyedül csak a külső ami jobb a P7-ben! Bár ebbe a kijelzőt nem venném bele, mert az a G2-ben gyönyörű szép! Viszont az üveg és a fém anyagok használata tényleg prémiumabbá teszik a G2-nél a P7-et!
-
PeteePeti
őstag
válasz
eladogeppc #5798 üzenetére
Szerintem LG G2-ről semmiképp ne válts P7-re! Semmivel sem tud többet! Sőt, szerintem a G2 jobb nála! Akksiban tuti jobb a G2, hardverben is (Snapdragon 800 erősebb mint a HiSilikon KIRIN 910T)! Sőt már be jelentették a G2-re a Lollipop frissítést, ami hamarosan érkezik rá (P7-nél nem tudok róla,bár remélem lesz)! Szal szerintem jól gondold meg ezt a cserét! Én minden esetre nem cserélném le a G2-t P7-re! Mate 7-re már igen!
-
PeteePeti
őstag
porterocka , zeon.hu
Sikerült! Köszi a segítséget!
-
PeteePeti
őstag
Sziasztok! Nekem a B609 Emui 3.0 van fenn! Ha le húzom az értesítési panellt, akkor a jobb oldali parancsikonok résznél semmi nem található! Teljesen üres! Hogy tudok oda gyors kapcsolókat be állítani? Wifi, net, gps, stb.! Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest