- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szunyi777
őstag
Srácok, Én befejeztem a pályafutásom a készülékkel...
Nagyon rendben van a kütyü, de sajnos a zárt dolgai miatt váltottam...Sziasztok...
-
szunyi777
őstag
válasz
Newlachka #2259 üzenetére
Root jognál nem árt, és feltenni vele a SuperSu-t ahogy az összefoglalóban le is vagyon irva
"ROOT (by mikesa):
.
.
.
6. Belépsz TWRP recowerybe, bekapcsoláskor VOL+,VOL-,POWER gombok nyomva tartása, amíg nem jelenik meg a TWRP recovery.......Szerk.:
Hát igen, romolni is szeretném természetesen... CM11 teszt verzóban van a fejlesztőnél.. de azt is csak custom recoveryből lehet feltenni!
Vagy akkor most mivan?!
Nem megy rá, vagy nem is lehet feltenni egy custom recovery-t, vagy mi a gond?! -
szunyi777
őstag
Az összefoglaló szerint minden módszert kipróbálok, de a recovery irásakor FAILED!
Minden ADB-s parancs működik, csak nem irja felül
KÉPWin 8.1 okozhatja?! Bár kétlem, mert minden más ADB-parancsot elfogad...
EZ a jelenlegi Firmware verzió:
5let valakinek?!
-
szunyi777
őstag
válasz
jegenye77 #2223 üzenetére
Természetesen!
Ha jól értelmeztem xda-n, akkor mindenképpen kell neki a set_immutable.list engedélyezése..Utána működni fog..
Ma hozza a futár, Mentések, root, stb. után már próbálom is..."Jah még annyi, hogy mentést a gyári appal is csinaljak, vagy lehet vagy elég a TWRP? root előtt vagy után?"
köszi -
szunyi777
őstag
válasz
Newlachka #2220 üzenetére
Köszönöm És porterocka neked is.
Akkor megnyugodtam a vissza állitást illetően.. Jah még annyi, hogy mentést a gyári appal is csinaljak, vagy lehet? root előtt vagy után? Bocs a lama kerdesekert, de nem akarom rögtön az első nap mentés nélkül maradni.. Twrp be egyértelmű, hogy nandroid az első dolgom...Xposed keretrendszer meg egy igen hasznos keretrendszer! Nagyon sok jó modul van hozzá.. Nekem kötelező darab a custom recovery, titanium backup, foldermount, stb.. után.
-
szunyi777
őstag
válasz
Newlachka #2218 üzenetére
Tehát minden macera nélkül, csak a gyári beépített visszaállítót lefuttatom, és vissza állít mindent? Stock recovery, firmware, stb? vagy kell előtte a stock recoveryt flashelni? Nem ismerem még a Huawei firmware flash...
Samsung, HTC készülék már nyitottam, de ugyebár htc nél bootloadert kell nyitni a Root hoz, Galaxy készülékeknél ott van a custom binari és a knox.. Ennél nincs hasonló?Xposed keretrendszer ről tudsz valamit mondani, mert én jelenlegi készüléken 13-15 modult használok, és nem szívesen válnék meg tőlük...
-
szunyi777
őstag
válasz
Newlachka #2212 üzenetére
Köszönöm
Csak root jogot szeretnék, egy custom recoveryt, csinálni egy Nandroid mentést és utána kupucolni a fölösleges APP-okat...
Ha jól olvasom xda, az Xposed keretrendszer nem működik?
Elarulod a vissza állítás módját? Az összefoglalóban nem találom, esetleg azt nem lehetne beletenni?! -
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
Köszönöm a választ, én is úgy gondolom a készülék paramétereiből, hogy jóval erősebb mint az SIII!
Xda nézegetem, de custom romokat nem látok még hozzá, de gondolom azért, mert friss a teló!
Én nem csak a programok miatt rootolom, hanem a rendszergazda jog miatt mert a PC-n sem vendégként jelentkezem be..Olvasgatom itt a hsz-eket közben...
Remélem valaki megválaszolja, hogy vissza lehet-e állitani.. A Gariztatás miatt fontos.. SIII-at siman vissza lehet tenni...
Nem mélyültem még bele a P7-be, de ahogy látom bootloadert nem kell nyitni, és nincs KNOX-sem...
HTC, Galaxy készülékeim voltak eddig, szeretném most ezt is kipróbálni.. Ha minden jól megy, veszek 1-et
Ilyen árban jelenleg ezt találtam elfogadhatónak..
Ennél a készüléknél van különbség független, és függő készülékeknél? HTC-nél pl. csak a függetlent lehet nyitni (bootloader)? -
szunyi777
őstag
Sziasztok.
Most nézegetem a készüléket a Tmobile oldalon (70 ezerért) , és tettszik.
Látom, hogy van root lehetőség is, számomra ez is merv adó!
A kérdésem, hogy van lehetőség a készülék maradéktalan gyári visszaállításra root és custom recovery után?
Galaxy-s3 ról valtanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- SSD kibeszélő
- Tesla topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged