- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papirkutya00
csendes tag
válasz
Tompie #12864 üzenetére
Számokban annyit tudok mondani, hogy nekem jelenleg 50%-65% százalék közötti, viszont nem futtatok túl sok mindent a háttérben minimális alkalmazást engedélyeztem. Mivel 80%-ban telefonálásra és levelezésre használom. (munka miatt) Ha mást is használok akkor mikor befejeztem rábökök az optimalizálásra így rendszerint 55% környékére visszaáll.
-
Papirkutya00
csendes tag
válasz
Tompie #12855 üzenetére
Üdv!
Tegnap telepítettem fel a B839-et, amit linkeltem. Nálam rendesen működik minden. Kifejezettem a B830 hibáira koncentráltam, de sikerült nekik javítani a hibákat.
- Facebook és messenger videó rendesen megy, belepörgetéssel is
- Youtube videók is futnak rendesen, itt is belepörgettem, stb.
- Ébresztőóra fagyás nélkül működik
- Értesítési és egyéb hangok is rendesen állíthatók, mindig jeleznek ahogy kell
- Chrome, Firefox fagyás kihalás megszűnt, böngészőn keresztül is mennek a videók, zenék
- GPS hamar talál jelet, navigáció rendesen működik
- Kamera is megy kép és videó rögzítés egyaránt, helymeghatározással együtt is
- Magazinban az előfizetések is le lettek fordítva félig angol félig magyar de jobb mint a kínai
- Akkumulátor használat szerintem elfogadható, bár ha jól tudom kell egy kis idő még optimalizálódik
- Bluetooth kihangosítóval tökéletesen működikA rom elég gyors és gördülékeny, memóriahasználat is szerintem megfelelő.
Zeon: A rom-hoz csatolt leírásban tényleg szerepel a vendor telepítése, azonban kicsomagolás után, nincs benne külön mappa, ami tartalmazná. (szerintem csak simán mindig másolják ezt a doksit és csak a verziószámokat cserélik le benne)
u.i.: Én B623-ra húztam fel gond nélkül, előtte volt wipe.
-
Papirkutya00
csendes tag
válasz
ricsi8800gt #12785 üzenetére
Helló!
Én B623-ra húztam fel 3 gombos módszerrel, most tesztelem!
-
Papirkutya00
csendes tag
Üdv!
Mai napon kitette a Huawei a B839 Europe ( 1.26 GB ) frissítést!
HUAWEI Sophia-L10 Firmware (Android5.1.1, EMUI3.1, C900B839, Europe)
Az alábbi linkről elérhető a cucc!
-
Papirkutya00
csendes tag
válasz
zeon.hu #12574 üzenetére
XDA fórumról:
"Best P7 user:A software update is available for your P7, from version to version B839 B830. This software update has not been officially released.
To ensure the quality of the software we want to collect as much practical experience.
We propose this software available as an Over The Air (OTA) update to a limited group of users.
Because you've previously User Field Tests conducted on the P7, we are very interested in your feedback degree.
This allows us to make adjustments for improved performance and ease of use.
Watch out. This update only works if you have now installed on your B830 P7. Do you then you can not install this update B839 another version.
In case of any problems is a Rollback software available that allows you to return to a stable version.
The Field User Test period lasts up to one week
Issues that are fixed with this software:
· Problems playing videos in Youtube
· No sound notifications or no sound when playing videos.
· Chrome browser or facebook crashes
· Problems with the navigation
· Problems with the camera
· Problems with the alarm clock app
It is recommended to perform the update using a WiFi connection.
Watch out! Wanneerje perform the update with a mobile data connection or a roaming network, this may incur additional data charges may apply.
This software update will not affect your personal data on your phone. These are not erased.
We'd love to hear if you participate in this Field User Test.
please just us feedback via email: betatest@huawei.com"
Ezek szerint nemsokára várható a végleges, bug mentes változat. Ha sikerült nekik mindent javítani kb. hónap végére lesz is belőle valami...
-
Papirkutya00
csendes tag
válasz
Tompie #12367 üzenetére
Hát igen, érdekes.
Mondjuk a huawei hivatalos facebook oldalán múlt héten raktak ki egy figyelmeztetést, hogy ne telepítsünk mindenfélre ROM-okat, bla-bla. Gondolom ott sokan kifakadtak meg türelmetlenkednek...
szerintem ezért dobták fel ezt a csomagot. Ahogy néztem minden huawei oldalra felkerült nem csak a magyarra. Csak történik már valami, mert oké, hogy dobják ki az új készülékeket, de szoftveresen is kéne rendes támogatást nyújtani, mert így eléggé csalódnak az emberek bennük. Én még bizakodok, hogy összekapják magukat és rendes támogatást nyújtanak.
-
Papirkutya00
csendes tag
Üdv!
Nem tudom néztétek-e, de tegnap felkerült a huawei honlapjára egy "P7 Rollback Version and Package (Android 5.1~Android 4.4)" csomag. Kétféleképpen tudom értelmezni ezt a csomagot az első, hogy tudják nagyon jól hogy a B830 egy bugláda és inkább térjenek vissza a népek a 4.4-hez. A második, hogy pár napon belül kapunk egy másik frissítést, ami kiküszöböli a B830 hibáit, de előtte rollback szükséges.
Nektek mi a véleményetek?
-
Papirkutya00
csendes tag
Üdv!
Nemrég kértem a segítségeket egy hibával kapcsolatban (kék folt a kijelző jobb felső sarkában). Mondtátok vigyem vissza garanciába megcsinálják, így is tettem. Azonban nem javították meg, hanem visszaküldték mondván hogy mechanikus probléma és csatoltak egy képet a telefon hátuljáról ahol el van repedve a zafírüveg. Nos a törésről tudtam mert márciusban történt, a kék folt meg kb 2 hete van rajta.
Akkor itt hol az összefüggés? Mit tudok tenni hogy megcsinálják a kijelzőt garanciába?
Segítségeteket előre is köszönöm!
u.i.: TMX-nél volt elvileg szervízben, ahova a T-mobile küldte be, mondván ők a márka szervíz.
-
Papirkutya00
csendes tag
válasz
bollizolee #11080 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Ma bevittem a készüléket, ott csak annyit mondtak elküldik aztán meglátjuk mi lesz...
@zeon.hu igen már be is szereztem ilyen edzett üvegfóliát előre és hátra is, amint vissza jön a telefon már teszem is fel rá.
Köszönöm a segítségeteket.
-
Papirkutya00
csendes tag
Üdv.
Egy kérdésem lenne.
Ma észrevettem a kijelzőn hogy több helyen is kék foltok vannak rajt (főleg fekete háttérnél látszódik, pl.: bekapcsolásnál). Valamint nem rég leesett és egy helyen elrepedt a hátlap üveg. :/Ha vissza viszem a készüléket akkor megcsinálják/kicserélik? (T-mobil)
7 hónapos a készülék. Tehát még garanciális. Viszont nem az én nevemen van a telefon (használtan vettem 4 hónapja).
Válaszokat és a segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TV antenna és jelerősítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest