Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
Miracolum
üzenetére
Ehhez képest T-mobile garancia (anno- , manapság nem tudom hogy milyenek) :
2010 tavaszán vettem előfizuval egy SE W705-öt , aminek 23 hónaposan elkezdett recsegni a hangszórója. Visszavittem T-be (náluk 24 hó a gari mindenre), vidéken vagyunk, felkerült a telefon Bp-re, központi szervizbe. Onnan hívtak fel, hogy jelenleg nincs hangszóró, elfogadok-e egy teljesen új készüléket a javítandó helyett. Meglepve kérdeztem (mert már rég nem volt kapható a W705), hogy ugyanilyet ? És akkor mondták hogy nem , dehogy , hiszen ilyen már nincs, elfogadok-e egy vadi új Xperia X8-at ? Nem hittem a fülemnek, de igaz volt. Naná hogy elfogadtam. Így kaptam 2012 tavaszán egy új X8-at a T-től, full garis cserében, új készülékről lévén szó - újrainduló 24 hó garival. Rá 1 hónapra lejárt a hűségidőm, aláírtam 2 évet egy WT19i-ért. Mindkettőnek nemrég járt le a garija, mindkettő hibátlan azóta is, és a hűségidőm is lejárt most tavasszal, de már nem hosszabbítok, (mert rablóbandává váltak), most váltok dominóra...De garanciában kinyalják a kuncsaft hátsóját, abszolút dicséret illeti őket !
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- iPhone 12 64GB gyári független új!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi