- Fotók, videók mobillal
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Ez tökéletes, csak az a baj, hogy jegeli, de nem távolítja el. A rendszer eltávolító meg teljesen kitörli a system mappából ami bonyodalmat is okozhat, ha te olyat törölsz aminek maradnia kellene. Én ezeket is kitöröltem és volt már fehér boot képernyőm, de megoldottam.
porterocka!
A Backup mindent visszarak, ha jól csinálja az ember. Kísérletként kitöröltem a teljes system mappát és kíváncsi voltam mit csinál. Na mondanom sem kell nem indult. A lényege, hogy a recovery valamilyen módon elindult, és visszapakolt mindent a backup.
A következőben letöröltem a gyökér fájl mappát direkt, na volt ám félelem, mert a recovery nem indult, a pc-sem látta a telefont. Hála istennek a sd-kártyán ott volt a dload - ban a lényeg és 3 gombos sikerült.
Ezek után már bátran törölgettem, csak mindig mentettem előtte. Lassú munka és iszonyatos hely kell a merevlemezen, mert kb 90 GB mentésem van és szerintem még nem végeztem.
A lényeg a figyelem és a mentés!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest