Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Ezzel tisztában vagyok.
A samsungot is azonnal rootoltam, pedig tudtam a knox-ról.
A garancia egy vicc egyébként:
Vízhatlan telefonoknál nem vonatkozik beázásra, törhetetlen üvegként hirdetett telón nem cserélik a kijelzőt törés esetén, csak ha volt külön biztosításod, ha nem tudsz telefonálni vagy netezni, akkor az nem a szolgáltató hibája, hanem a telefonod rossz, de erre való hivatkozással nem javítják garanciában,stb... -
törölt tag
Több hasznos oldala is van a ROOT -nak, de ezt szerintem itt felesleges részletezni. Átlagos felhasználáshoz tök felesleges. Viszont vannak olyan készülékek is, amiket ROOT nélkül halál használni.
Sőt, ott vannak az ominózus nagy cégek, KNOX, nem nyitható telefonok és egyéb elvetemült baromságok. Amikor pl. egy gyári ROM -ot nem lehet használni, mert tiszta bug, laggol. Aztán meg akarja magyarázni a gyártó, hogy azt használd, amit kapsz, különben nincs garancia. Közben meg szép lassan csordogálnak ki a mérhető piaci részesedésből.
Adott egy szabad szoftver, amiben én eldöntöm, hogy mit akarok csinálni. Az, hogy egy gyártó ráerőlteti az emberekre a saját ROM -ját, szoftverét, azt megteheti, de nekem nem jön be. Ezért használok Androidot. HA kész rendszert akarok használni, akkor veszek WP -t, Firefox -ot, iOS -t.
"Normál" esetben, ahogy Huawei -nél is, az ég világon senki nem jön rá, hogy én 1.000 meg 1.000 dolgot mókoltam előtte.
Vagy ezért szeretem pl. az Alcatel -eket is. Kb. nulla extrás UI -t csinálnak, de az tényleg atom stabil. Nem vicc, alsó kategóriában is az. Nála nem kell szórakozni. Feldobok egy TWRP -t vagy egy CWM -et, ROOT -olom, aztán olyan ROM -ot teszek fel, amilyet akarok (meg amit találok). Nem kell bohóckodni minden hülyeséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- További aktív témák...
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő