- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #4761 üzenetére
Közben változott a rendelési hely, mert írtak mailt, hogy nincs fehér raktáron és az 2 hét. Így lemondtam.
Nekem meg még a héten kell. Így rákerestem A p7 re, és kidobta az árukereső legalább tonnányi helyen. Kiválasztottam egy 71500 as áron lévőt és felhívtam.
Korrekt ember így telefonon. Mobilkereskedés. Közölte fehér van, de nem 71500 hanem 80e és 2 év garancia. Ha rendelem, szerdára kézhez kapom GLS-el. Utánvétes. Vagyis ha ideér, addig nem engedem el a futárt amíg meg nem néztem, hogy hibátlan és működik-e. Hugom ráadásul futározott, így beizzítottam, hogy ha ide ér akkor legyen ott ő is. Így tudja mi a helyes eljárás.Elvileg az árukereső szerint megbízható a hely. (de aztán azt akár kenőpénzért is kiírhatják). Vagyis most várok rá.
MÁS:
Láttam neked vannak NFC kulcstartóid. Mennyibe kerülnek? Hol beszerezhető?
Mert itt pécsett sehol nem találtam. 1-2 darab jóljönne.
(Nem tudom milyen kellene igazán, legalábbis ezekben van valami frekvencia különbség ha jól tudom.) -
Tompie
őstag
válasz
#86973952 #4761 üzenetére
oké, logikusan hangzik
Akkor egy kérdés azaz kettő
1. Mi a különbség a pl státusbáron is beállítható Automatikus fényerő és a beállítások/megjelenítés Intelligens háttérvilágítás között?2. Ha új sd kártya kerül a telefonba azt PC-n meg kell formázni majd telefonban is? vagy elég a telefonban? esetleg egyik sem?
(Mivel ebay-ról rendeltem most majd először SDFormatter-rel PC-n megformázom majd nyomatok egy h2testw 1.4-t
csak, hogy kiderüljenek az olvasási/írási sebességek illetve a valódi méret
mindezek után telefonban format
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest