-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Zotya21
üzenetére
(#3715) Zotya21
Így van ha vissza viszed vagy reklamálsz a boltnál akkor, ne tegyél rá semmilyen Custom ROM-ot ez csak egy javaslat volt a részemről..
Sajnos nem csak te jártál, így anno az LG Optimus Black P970-nél voltak ilyenek, hogy a Sarki GSM-től meg vette, az rámokolt egy magyar nyelvet, kapott egy frissítést és többet nem volt magyar, vagy tégla lett.
Ott annyival volt könnyebb, hogy volt egy link ahol betudtad írni az IMEI számot és az alapján kiadta a szoftver verziórt és a régiót is.
-
törölt tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Akkor legalább a szoftveres rész már rendben van. Vagy legalábbis már nem jelez hibát, akkor bejött a tipp.
Intelligens tok meg a Kesztyű mód az más. Mindegyiknek meg kell lennie, csak max. másik menü alá került.
EMUI 3 -at fel ne tedd, mert akkor tuti lesznek gondok a bolttal, mivel hivatalosan nincs még kint, csak a béta.
szende_robi:
Lehetséges, hogy újra lezárt a készülék, miután kicserélte az FW -t. Nem ez lenne az első. Én erre tippeltem korábban, és szerintem így is történt. -
Newlachka
őstag
válasz
Zotya21
üzenetére
szerintem meg az történt,hogy valakitől bevették,(és szépen le lett tiltva)
vagy éppen sw-sen volt függetlenítve és el is vetetted.
egy linket bedobhatnál a bolt címével,mert ezek után nekem erősen nem ajánlott onnan rendelni.
Amúgy:
Nem hivatkozhat arra,hogy a frissítés vágta szét./mivel ez a rendes módja a frissítésnek...vagy hisuite tök mindegy/
szépen megmondod,hogy szabályosan OTA-n frissítettél(ugye mi tudjuk,hogy ez nem jó,de mi home userek vagyunk,és tök hülyék.)
Illetve kutakodni sem fog,hogy milyen sw van szval alapból nyertes vagy
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő