- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Oké, majd szólok, ha módosítok valamit.

-----
Viszont azt kérdeznem a tőletek, hogy mi a véleményetek az átlagos használatra vonatkozó üzemidővel kapcsolatban?
Nálam munkában 1 nap, ami igen aktív használat, szinkronizáció, GPS, net, telefon mellett normális.
Átlagos használat mellett viszont simán elmegy 3 napot nálam. Hosszú hétvégén pl. nem szoktam tölteni.Tehát az én véleményem az, hogy igen aktív használat mellett 1 nap, átlgatos használattal 2-3.
Csak azért kérdezem, mert volt már 2 variáció és jó lenne egy egyezményesen elfogadott értéket írni. 1,5-2 nap, illetve 2-3 nap is van, mint opció. Persze ettől eltérő javaslatok is jöhetnek, de szerintem ezek lehetnek jók.
Nyilván ha nem piszkálja valaki a telefont, hozzá sem nyúl, akkor elmegy 5-6 napig is, de ugye ez nem lényeges.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest