- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi. Elvileg újraindítás után kellene változnia, de amint felépíti elkezdi viszadobni...
-----
Viszont hoztam egy újat.
Javítva lett a korábbi Better-EMUI, most már rendesen működik. Szintén az Összefoglaló szerint kell feltenni és szintén újraindítás szükséges a téma kiválasztása után.
Szerk.: Továbbá az Összefoglaló -ban módosítok a téma behelyezéseknél. Miután bemásoljátok a megfelelő mappába a téma fájlt, nem kell újraindítani a készüléket, mert az app egyből frissíti. Korábbi FW alatt még kellett nekem.
Azoknál a témáknál, amiket most betettem, ott továbbra is kell az újraindítás a miután kiválasztottátok, mert nem csak az ikonokra és az apróbb elemekre van hatással. Ezt ugyanúgy meg kell tenni akkor is, ha vissza akartok egy korábbi, hagyományosabb témára váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő