- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
senior tag
válasz
krapulax7 #11096 üzenetére
mobilfotós fórum. Kérd meg a srácokat, akiknek van ezekből a típusokból, hogy osszanak meg pár fotót. De akár rá is kereshetsz abba a fórumba az adott készülk típusokra, hátha találsz velük készült fotót.... P6, S3 fotó van dögivel ez biztos.
-
Tomacko
senior tag
válasz
krapulax7 #11079 üzenetére
Csak és kizárólag a kamera miatt mondom, hogy Xperia Z. Van egy Xperia S-m, a kamerája kiválló, ahogy olvasgattam a fórumokat itt mobilarénán, bizony a Z kamerája is hasonló szinten van mint az S kamerája. Így, és csak is ebből ki indulva merem ajánlani a Sony cuccot. Amúgy ez is kiválló üzemidőben, GPS tökéletesen megy nálam nem dobálja el a műholdakat, tracker progikat nem használtam még, ezekről nem tudok mit mondani.
-
marilllyo
veterán
válasz
krapulax7 #11083 üzenetére
Hát ez gyakoraltilag a P6-ra is egyértelműen igaz. Én a mobilarenás tesztet kicsit elfogultnak éreztem a P6-al kapcsolatban. Tény és való ez egy jó telefon. Xperia P egyszer kétszer cserben hagyott...nem tudtam felvenni és kifagyott az egész...stb.. Na ilyen itt még nem volt. Meg magát a rendszert atomgyorsan futtatja. Játszani nem lehet vele (bár ez engem nem zavar). Mondjuk ha vannak hajlamaid softolásra meg hasonlókra akkor ez álomtelefon mert agyon vissza lehet kütyüzni. Én csak a fényképezője miatt haragszom rá. Kevés fényviszonyok mellett úgy érzem minta úgy tervezték volna, hogy pikkpakk süsse el a kamerát ahogy ráütsz a gombra...és ez még azelőtt megtörténik, hogy normálisan fókuszálna. Míg az Xperia P zajos volt kicsit...itt meg elmosódott minden.
-
marilllyo
veterán
válasz
krapulax7 #11079 üzenetére
Hát én a P6 kamerájával nagyon elégedetlen vagyok. A sony Xperia P-m szebb képeket csinált. Normál esetben kinn a szabadban szép szép. De ahogy bemész a szobába...és kicsit csökken a fényviszony gyalázat. Jó persze nem egy DSLR de...
Jó a makrója tényleg oké. Kajákat fényképezni jól lehet vele....de otthoni beivós házibulit nem ezzel fogsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest