- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi613
aktív tag
válasz
thebeegee #7324 üzenetére
Én is a két készülék között (S4mini, P6) vaciláltam, de nálam a S4mini nyert! Ha elrontod egy programmal könnyen visszatérsz a gyári szoftra. Ami miatt ÉN a samsung mellett döntöttem: Van infra
, LTE, NFC. A kijelző felbontása tény hogy kisebb de ez nem zavar engem. Sőt a kevesebb ram se. 1,5GB bőven elég. A proci 2 maggal erősebb mint a huawei. Ja és a háztól-házig garanciát sem szabad elfelejteni.
-
Uuser
tag
válasz
Ugyan nem gyári launchert használok, hanem Nova Launcher Prime-ot, de nálam nincs gond a widgetek megjelenítésével vagy működésével. Az időjárás widgetek közűl - ami említve lett korábban - elég sokat kipróbáltam ( ez a személyes mániám ), de mind működött. Jelenleg, már egy jó ideje, Beautiful Widgets appot használok nagy megelégedéssel. B111 van fent, és B106-al vettem valamikor augusztus elején. B111-re a megjelenés után frissítettem és nem igazán tervezem a váltást amíg nem lesz újabb hivatalos verzió, mert teljesen OK minden. Esetleg ha addig lenne valami szuper főzött ROM, de erre elég kevés az esély egyelőre.
Talán annyi, hogy néha a fényerő elkezd szórakozni, de van úgy hogy napokig semmi probléma vele - ez még a teljesen viselhető bug kategória.
Szerintem ha ilyen sokat kell várni egy újabb hivatalos verzióra akkor abban tuti javítva lesznek az eddig tapasztalt problémák. Ha meg kit-kat lesz a legközelebbi, vagy EMUI 2.0, azt sem bánom, mert tuti hogy lesz !!
Nagyon tudom értékelni az Xperia Mini Pro után, hogy nem kell a szolgáltatóra várni a hivatalos frissítés után még hónapokat, hogy elérhető legyen ami jár nekem - készüléktulajdonosnak. -
torrrent
aktív tag
válasz
"Több tesztet is elolvastam a P6-ról, és nagyon tetszik, de több helyen olvastam hátrányként kompatibilitási problémákat"
Pontosan milyen kompatibilitási problémákra gondolsz?
Nekem a layar nevű AR progi nem működik ami fontos volt, többször kértem itt, de senki nem nézte meg, hogy muxik e neki ráhagytam a dolgot pedig csak a playen be kellene írni hogy layar és telepít indítani. Egy játék nem töltött eddig be szintén, de az nem volt fontos csak tesztelni akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest