Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
Neonflake
üzenetére
Van egy samu p5100 tabletem , az hivatalosan csak 4.2 -t kapott , mégsem éreztem úgy hogy piszkálnom kell , mert szépen meg volt csinálva a sw. Most ugyan cm11 fut rajta , de csak használnom kell , nincsenek idegesítő alaphibák , mint a mate esetében. A legdühítőbb az egészben , hogy van egy gyakorlatilag ugyanilyen telefon amit frissítenek ,mi pedig nem kapunk semmit. Ez volt az a pont ZTE esetében amikor kitiltottam őket a házból , kiadtak egy új tabletet ugyanolyan hw kiépítéssel , mint amim volt , de újabb droidverzióval. Olyannyira megegyezett a hw , hogy simán működött a 7" kistestvéren. A 10" esetében a touch és kijelző driverén kellett volna igazítani a kernelben , nagyjából tíz sor.Erre nem voltak hajlandóak és a kernelforrást sem adták ki. Most nagyjából itt tartunk a mate esetében is , hogy hülyének néznek. Ha az embert egyszer átverik , akkor aztán ígérhetnek amit akarnak , mehetnek a francba.
A 4.2 -ben hogyan lehet kikapcsolni a nagyfogyasztású alkalmazás figyelmeztetést ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest