Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Milyen okosórát?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
A korábban írt hibáktól eltekintve egész jó a gyári rom.
Másik romot egész egyszerűen azért gyárt az ember magának , mert vannak funkciók amik nincsenek benne a gyári romban , de magában az androidban igen. Míg zárt volt a telefon bootloadere ennek nem nagyon merült fel a gondolata . A nyitott bootloader azért is fontos , mert a telefon a te tulajdonod. Kifizetted a vételárát a tulajdonodba került , nem csak használati jogot fizettél ki. Milyen alapon korlátoz a gyártó meg abban , hogy másik rendszert telepítsek a saját tulajdonomra.
Ez kb olyan ,. hogy veszel egy PC -t ami elég jó hardveresen , de a gyártó csak XP -t telepített rá. A BIOSban pedig trükközik egy kört , hogy csak és kizárólag a saját XP induljon el a gépen semmi más. -
nagymedve970
tag
Szia!
Én még mindig a gyári ROM-ot használom, de nem találok semmi számomra kivetni valót benne.
Szerintem semmi másról nincs szó mint, hogy szeretnének újabb dolgokat kipróbálni, köztük én is, de azért nem minden áron (talán kivételek ez alól a nagyon "kocka guruk"). Nem szívesen használnék mindenféle félkész romot, inkább megvárom a gyárit, ha lesz, ha meg nem, akkor sem lesz világ vége. Addig is maradnak a launcher progik a külső változtatáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest