Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lobello

újonc

válasz nebancsa #4094 üzenetére

Köszi már megoldódott én néztem el, és mégis van ikon. Viszont ide Neked is leirom, hogy szörnyü rossz lett, hogy az értesitések és a parancsikon (lehúzható redőnyről beszélek) hogy tök fekete lett, fehér betükkel. Sokkal jobb volt a fehér alap és fekete betük. Ezt egy szabad, kinti környezetben alig lehet látni. Igy elrontani, ezt nem gondoltam volna.

• lobello

újonc

Bocsánat , de nem találok helyet, hogy hová írhatok. Mate 7-em van, és a napokban megjött hozzá egy frissités, amellyel a felhasználói felület frissült, több új funkció lett.
    Többek között megváltoztatták a lehúzható redőny alapszinét, amely eddig fehér volt, fekete betükkel.
    Most megforditották, fekete lett az alapszin és a betük fehérek.
    Ez rettenetes rossz igy. Az éjfekete szintől alig látni a halvány fehér betüket (arról beszélek, hogy értesitések és parancsikonok) Ha az ember a lakásban nézi, még talán ugy elmegy, de a szabadban használhatatlanná tették.
    Aki ezt kitalálta nem érdemli meg a programozó nevet. Mert ezt egy szakképzet felület átszerkesztő programozónak tudnia kellett volna.
    Jó lenne, ha újra visszakerülne a fehér alapszin.

• lobello

újonc

Sziasztok. A tegnapi napon jelzett a mate 7 telefonom hogy frissités jött én elinditottam, nagyon sokáig tartott a letöltés, az Emui felület változott meg, meg még sokminden pld. a kamerába is egy két ujabb funkció került. Az értesitési sáv meg a parancsikonok is megváltoztak, az alapszin fekete lett, fehér betükkel. A problémám az hogy mikor készen lett eltünt a gépgaléria ikonom és sehol nem találom. Tudnátok-e segiteni, hogy hogy lehetne ezt a képgalériámat az ikonjával együtt előkeriteni? (A Google Fotókban ott vannak a fényképeim, de az eredeti képgaléria nekem jobb volt, hová lett? Várom válaszotokat, aki esetleg tudna segiteni.

• lobello

újonc

Szép napot mindenkinek! Két hete vásároltam egy ilyen mate 7-et.
    A sok szép leirás ellentételezéseképpen pár rendellenességet meg kell osszak veletek.
    Ha a Facebook Messengeren telefonálok ingyenesen, az előre beállitott "voice" telefonhangerő gomb csuszkája magától visszaugrik a teljesről negyed állásba. (ez lehet, hogy szoftverhiba) és állandóan vissza kell állítani.
    Másik: bármilyen emlékeztető programot telepitek rá (Reminder) a program települ, mindent be lehet állitani, de a megadott hangjelzést az időpontban egyáltalán nem végzi el.
    A legfontosabb hiba, legalábbis nálam a következő: a biztonság menünél, ha a 9 db pontot választom és én rajzolom meg az általam kitalált jelet, meg beirom még a kért kódot is, akkor lezárt képernyőnél nem jelenik meg semmi (a 9 pontra gondolok, amit össze kell kötni az énáltalam megadott jelemmel) és nem lehet belépni a telefonba. Emiatt majdnem szervizbe kellett vinnem, mert használhatatlan lett a telefon, ugy tudtam csak megoldani, hogy a redőnyt le lehetett huzni és beirni a kódot. Ez nem a legjobb igy. Mégegyszer meg sem mertem próbálni.
    Végül: mindenütt dicsérik az FM rádiót, hogy beletették. És hogy rds-es. Hát egyáltalán nem rds-es, csak a rádióállomás hullámhossza (pld. 99,5) jelenik meg, de az adó neve és a müsorról tájékoztató pedig egyáltalán nem. Tehát hol van az rds funkció? )kipróbálta valaki.
    Az értesitések kezelése funkciónál nem értem mit jelent ez: -értesit- -alkalmaz- -elutasit- Mi az, hogy alkalmaz?
    Ja és még egy: AVG feltelepül ugyan, kezdőképpen el is végzi az ellenőrzést, de egy uj program letöltésekor egyáltalán nem iródik ki, hogy AVG által ellenőrizve, megnyitása biztonságos. Régi telefonomon primán müködött minden, mindenféle szoftverfrissités nélkül.
    Szeretném kérni, hogy problémáimra esetleg hozzá tudnátok szólni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés