- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
James67
aktív tag
válasz
airmax_2.0 #3853 üzenetére
Még van 22 nap karácsonyig.... Bármi lehet
-
James67
aktív tag
Kb. egy hete Debrecenben az MM-ben volt egy utolsó bemutató darab 116.e-ért adták. Mondjuk én egy bemutató telot nem vennék meg de miért ne lenne érdemes venni? Én is néztem, fogdostam, de valahogy a mérete nekem már sok. Egyébként gyönyörű.
-
James67
aktív tag
válasz
csalafinta65 #3165 üzenetére
Biztos lesz még... Én feketében vennék./ezüst hátlap
-
James67
aktív tag
Sziasztok!
Néhány napba telt, de végigolvastam itt az összes hsz-t
Úgy látom többségben meg vagytok elégedve az M7-el. Ennek kimondottan örülök mert kb. negyedéven belül telefont akarok cserélni. Eddig vagy az M7 vagy a Honor 7 mellett fogok dönteni .... Még bennem is kérdéses, hogy melyik lesz a befutó.
Addig is szívesen olvasgatom a topicot.
Ha esetleg van valakinek tapasztalata a H7 vs M7 közt, szívesen veszek minden tanácsot, meglátást stb...
Nem vagyok egy telefon guru, a mostani P6-om is gyári mindenben. Amikre használom a telokat, hívás, netezés, üzenetek, FB, messenger, email, viber, foto, video... stb. Játszani nem szoktam. -
James67
aktív tag
Tetszik, de max 5 hüvelykben kellene. És persze nem ebben az árban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest