Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsizee
aktív tag
y300-asom, de az már most lesz lassan 2 éves, mióta piacon van. hát ha a előfizetésre, vagy kézre veszed, úgy drágának számít, de még így is többet tud mint a többi. glonass, nfc lte és a 64 bites qualcomm 410esről nem is beszélve. a többiben max az egyik található meg ezek közül. ha nem hal be az OS, akkor még évekig katerógiájában/árban vezető lesz, mire a többiek felnőnek mellé. írom úgy, hogy van egy huawei mediapad 7 lite tabletem, egy huawei ascend y300-asom és egy huawei g620s-em. és gondolkodom egy honor 3c-be is e mellé. ott azért a 2 giga ram meggyőző azért az árért
. de mindenkinek szíve joga, hogy mit választ. nálam is felmerült az lg, de nézegettem a sepcifikációkat, teszteket, véleményeket, és ez verhetetlen volt( olvastam angol ,tót nyelvű értékelést-tesztet is)
-
kicsizee
aktív tag
szia,
hát sajnos androidoknál van belassulás egy idő után.
írtad nem olvastál jókat a p7-ről. én egy y300-asról váltottam erre a telóra, igaz azt is használom. arra is mondták hogy így meg úgy milyen jó ár érték. jó is volt, kb egy évig, azóta haldoklik szegénykém, de azért még őt is szeretem. de a mostani g620s-asomat nem tudom elcserélném e másra. sokat tud, gyors, igaz még vannak apróbb szoftveres gyerekbetegségei ( nem, nem a rendszer, hanem az appok még nincsenek teljesen felkészülve a 64 bites procikra), de amúgy semmi bajom vele. és kérdésedre a válasz, igen, baromi nagy teló, gondolkodtam is, hogy mi a frászt fogok kezdeni ilyen nagy "tepsivel" két három napos használat után, hogy ez mekkora meg furcsa, de aztán rájöttem hogy kell nekem, és talán már nem is tudnék kisebb képernyős telóra szokni. egy baja van a nagy képernyőnek, olyan mint a hasítófejsze, két kézzel kell fogni, sokszor nem érem el egyes pontjait egy kézben tartva, úgyhogy kétkezes feladat. ha kérdésed van, írj bátran, lassan 3 hete használom. üdv
-
danee91
senior tag
Szia!
Nekem nagyon nagy kezem van, enyémbe passzol, de egy 4,3"-es teló után 5-öst venni lehet nagy lesz, főleg lánynak. Igaz hogy ez 1 jó telefon, és alacsonyabb árért a többi telefonnál néha sok kompromisszumot kell kötni (gyenge CPU, kevés tároló, régi Android, stb). Legjobb ha kérdezgetsz még itt arról, amit újra kinéztél, az lesz a legjobb.
1 lány ismerősömnek Sony Xperia M2 van, az 4,8-as viszont a kezelőgombok a képernyőből vesznek el, így az más. Hasonló azonban még elfér a kezedbenn
-
ANDROID???
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Újabb középkategóriás telefon került piacra, ám a kínai gyártó nem csak a Snapdragon 410 és a HD kijelző miatt dicsérhető, hanem az árazás miatt is.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Robot fűnyírók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fedora Linux
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB 8+8 16GB ram, kártyafüggetlen + dual simes okos készülék+töltő+doboz!
- HONOR 90 8/256
- Eladó/Csere Google Pixel 9 Pro XL Hazel 16/128GB Független 2027.08.26.-Emag Garanciás!
- Samsung A20e Dual Sim-es készülék új gyári aksival eladó!
- iPhone SE 2022 128GB Karcmentes Fóliás Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Black & Decker töltőt keresek
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest