-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsizee
aktív tag
y300-asom, de az már most lesz lassan 2 éves, mióta piacon van. hát ha a előfizetésre, vagy kézre veszed, úgy drágának számít, de még így is többet tud mint a többi. glonass, nfc lte és a 64 bites qualcomm 410esről nem is beszélve. a többiben max az egyik található meg ezek közül. ha nem hal be az OS, akkor még évekig katerógiájában/árban vezető lesz, mire a többiek felnőnek mellé. írom úgy, hogy van egy huawei mediapad 7 lite tabletem, egy huawei ascend y300-asom és egy huawei g620s-em. és gondolkodom egy honor 3c-be is e mellé. ott azért a 2 giga ram meggyőző azért az árért . de mindenkinek szíve joga, hogy mit választ. nálam is felmerült az lg, de nézegettem a sepcifikációkat, teszteket, véleményeket, és ez verhetetlen volt( olvastam angol ,tót nyelvű értékelést-tesztet is)
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
kicsizee
aktív tag
szia,
hát sajnos androidoknál van belassulás egy idő után.
írtad nem olvastál jókat a p7-ről. én egy y300-asról váltottam erre a telóra, igaz azt is használom. arra is mondták hogy így meg úgy milyen jó ár érték. jó is volt, kb egy évig, azóta haldoklik szegénykém, de azért még őt is szeretem. de a mostani g620s-asomat nem tudom elcserélném e másra. sokat tud, gyors, igaz még vannak apróbb szoftveres gyerekbetegségei ( nem, nem a rendszer, hanem az appok még nincsenek teljesen felkészülve a 64 bites procikra), de amúgy semmi bajom vele. és kérdésedre a válasz, igen, baromi nagy teló, gondolkodtam is, hogy mi a frászt fogok kezdeni ilyen nagy "tepsivel" két három napos használat után, hogy ez mekkora meg furcsa, de aztán rájöttem hogy kell nekem, és talán már nem is tudnék kisebb képernyős telóra szokni. egy baja van a nagy képernyőnek, olyan mint a hasítófejsze, két kézzel kell fogni , sokszor nem érem el egyes pontjait egy kézben tartva, úgyhogy kétkezes feladat. ha kérdésed van, írj bátran, lassan 3 hete használom. üdvXiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
danee91
senior tag
Szia!
Nekem nagyon nagy kezem van, enyémbe passzol, de egy 4,3"-es teló után 5-öst venni lehet nagy lesz, főleg lánynak. Igaz hogy ez 1 jó telefon, és alacsonyabb árért a többi telefonnál néha sok kompromisszumot kell kötni (gyenge CPU, kevés tároló, régi Android, stb). Legjobb ha kérdezgetsz még itt arról, amit újra kinéztél, az lesz a legjobb.
1 lány ismerősömnek Sony Xperia M2 van, az 4,8-as viszont a kezelőgombok a képernyőből vesznek el, így az más. Hasonló azonban még elfér a kezedbenn
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
ANDROID???
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest