Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Wayteq x960bt
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
Kocsiban ülve én azt láttam, hogy 5m a pontosság. Ennek ellenére cirka 50 méterrel odébb, a szántásban mentünk a navi szerint, vagy épp valamelyik pálya melletti településen. Álló helyzetben általában jó, csak navigálni nem úgy szokás.
Looserke:
Meg kell nézni a szolgáltatónál, ha fggetlen, akkor megvenni. Nem garantált, hogy az, de nagy a valószínűsége. Nekem a vodás g7 az, és eddig minden g7 a fórumon (már akik megnézték). Huawei-nél gyakori, azt mondják. -
kcsa
veterán
A méterben meghatározott pontosság sajnos csak egy dolog, és relatíve keveset árul el a navigációs képességekről. Eddigi tapasztalataim alapján kifejezetten az MTK készülékek jellemzője az, hogy navigálás közben városban simán 50-100métereket dobál. Ez pedig konkrétan használhatatlanná teszi.
Van kivétel, én magam is láttam már jól működőt, de 100ból jó ha 5 típus vállalható, de a Honor 3c nem tartozik közéjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest