- Yettel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
-
Mobilarena
Huawei G510
aka Huawei U8951 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Epsylon
aktív tag
válasz #14121216 #199 üzenetére
Jogos amit írsz, viszont, mivel más mobilokban ugyanott "Format SD card" van, így én formázásként tartottam számon.
Most néztem meg az OT-995-ön. Ott "SD kártya formázása (teljes letörlése)" van.
A fülhallgatós dologban sajnos nem én fogok tudni segíteni, mivel hagyományos fülhallgató egy sincs itthon.[ Szerkesztve ]
A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
törölt tag
Én úgy tudom, hogy a törlés=törlés, és nem formázás. Legalább is a G300-nál úgy volt, hogy teljes formázást számítógéphez kötve lehetett (usb kábellel, tárhely módban, FAT32). A törlés csak olyan mint a számítógépes, fizikailag ott marad a cucc, csak "láthatólagosan" tűnik el... Javíts ki ha tévedek...
Fent említett kérdésemet letesztelné valaki? Megköszönném, s később (ha ez a teló lesz) meghálálnám -
Kampó
senior tag
én vettem egy xperia mirot 30ba azt cseréltem haverral g510re nekem bejön szép nagy massziv darab. Go-launcher már fent is van igy ujra ismerös a felület de a fényerö még maxon sem egy vakító szösszenet.. valahogy ezt kár hogy nem lehet javítani.
[ Szerkesztve ]
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Alister71
nagyúr
válasz imee1981 #190 üzenetére
Nekem működik rendesen a 8 gigás kártyával, formázni is lehet és beállítani elsődleges tárhelynek.
Maxx71: normálisan kezeli a hívást zene közben, A zene elhallgat és halkan búg a füledben. Ha fogadtad beszélsz a head-sett-be, teljesen rendben van.
asprey: ezt a 2 hsz-t kispórolhattad volna ebből a topikból, mert itt meg az IOS nem jön be senkinek.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
törölt tag
Zenehallgatás közben hogy kezeli a bejövő hívást? Értem én ezalatt azt, hogy ha nem headsettel hallgatok épp zenét (sejtem h a gyári füles eléggé gagyi lehet, de cáfoljatok ha nem az), és van egy bejövőm, akkor sok telefon a hangot kiteszi a fülhallgatóra, s a telefon mikrofonjába meg tudok beszélni. De vannak low telefonok, amik ezt nem tudják, s ki kell tépni a fülemből a dugókat, kihúzni a jackból, s ha közben nem fagy le tőle, akkor lehet fogadni. Letesztelné ezt valaki?
-
imee1981
csendes tag
válasz Alister71 #181 üzenetére
Most vettem bele egy 8 Gb-os sd karit de valahogy nem akar megfelelően működni.
Miért nincs olyan funkciója a telónak, hogy sd kártya formázás?
Vagy mit csináljak vele, hogy működjön rendesen?
A gépről rámásolja a dolgokat, de a telefon nem tudja olvasni sem a videót sem a játékokat .
Ha tudtok segítsetek! -
D-Phrag
senior tag
Tisztázásképp:
Fogtam a kezemben végre ilyet, tény hogy képeken megtévesztő, tehát vissza kell többnyire vonjam a dolgot SGS2 kontra G510 ügyben.
Ámde tényleg vannak hasonlóságok a kivitelezés módjában! Bár tény, hogy ennyi erővel majdnem minden más készülékkel is lehetne.Nem rossz amúgy, de a kiállított példány nagyon döcögősen kezelte a Droidot!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Huawei hivatalos oldalán Gorilla Glass-t írnak. Hihető, mert a G300 is az.
Ez a csengőhang halkság tényleg elég gáz, ha igaz :/ Most elgondolkodtam rajta, mert holnap este vagy szombaton hoznám ki Matrix4-be. De van a Samsung Galaxy Advance is.... Szval elkezdtem vacilálni h melyik... -
Bóti
senior tag
válasz Bootsyka #185 üzenetére
Vodafonos.
Amúgy ez a GorillaGlass körüli mizéria már kiakaszt...
Nézelődtem mindenfelé, de hol ezt írják, hol azt.
Volt olyan, ahol azt olvastam, hogy a nemzetközi változatban 2 SIM + GG, a pakisztáni változatban 1 SIM és nincs GG..
A miénk ugye 1 SIM-et kezel, szóval nem tudom... -
-
asprey
tag
Sziasztok! Tegnap hoztam ki a Vodátol. Matrix4 1.-ft. Csak megnyomkodni, másodlagos telefon i5 mellé. Meglepő, jól működő telefon kicsit nehéznek tartom és a csengőhang baromi halk. Van erre valami megoldás? Sw-t nem ajánlott fel a frissités.
-
jeni
félisten
Üdv
Ilyen van az asszony kezében.
Egyik úti programnak a térképét akartam frissíteni de azt írta,hogy nincs elegendő hely.
Ezek szerint alapból a belső memóriára telepít? és nem lehet kiválasztani,hogy az SD karira tegye át? -
zozimoto
aktív tag
Hali.Mi a véleményetek? Jó,nem jó, megéri?
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
Bootsyka
tag
Üdv, igen, a Huawei a saját user interface-jét telepítette a telefonra, Emotion UI néven.
Ez abban különbözik a szokásos droidos felülettől, hogy nincs App launcher, vagyis az a gomb amivel belépsz az alkalmazások közé. Kicsi ájfónos a dolog...max kilenc oldal, és lehet pakolni app-okat, widgeteket egyaránt az oldalakra...nekem tetszik nagyon...plusz iszonyatosan testreszabható...
Ha rákeresel youtube-on, talál jópár videót a működésről...
De fel is telepíthetsz google play áruházból egy Launcher progit amivel elvileg vissza lehet hozni a klasszikus menüt...bár bevallom nekem még nincs meg a teló, de alaposan utánaolvastam[ Szerkesztve ]
Lumia 530 DS
-
szaszii
tag
Üdv!
Édesapám ma vett magának egy G510-es telefon. Eddig jónak tűnik, kezdi belakni. Kérdés: miért vannak az ikonok kint a lapokon? Ennek nincs saját menüje? Mindent kirak a lapokra? -
törölt tag
Video felvételre sok alternatíva van, pl LG kamera, azzal már 864x480 és 29 fps körüli videót is lehet fel venni. Annak a hangminősége is jobb. De írjék a Camera360-at is (ami fotózás miatt sztem a legjobb app, szval alap app!!!).
Reméljük egy Custom rom-al már 720p-s videót is tud majd felvenni, hisz az Adreno 203 képes lenne rá, csal állítólag valami licenszes jogi miatt hagyták ki belőle.
Hátha egy új Kernel-be már bele rakja valaki -
törölt tag
Nem szándékozom hajlítgatni Amúgy a kategóriájába belefér egy kis nyisz-nyosz
Már várom h a kezembe legyen, hiányzik az Android telefonon (a G300-at egy tablet + Nokia 5800 Xpres Music-ra cseréltem), imádom babrálni -
törölt tag
Az UI a legkevesebb, a MoDaCo-n a srácok szorgalmasak voltak, már van rá jópár Custom rom meg Custom kernel Sztem a Kernel-t le is cserélem, sebességnövekedést ígérnek tőle
Én amúgy a Nova Launcher-t használtam (természetesen az okosított verzát), ha nem fog tetszeni ez az UI, akkor azt fogom felrakni erre is, a MoDaCo szerint tökéletesen fut rajta
[ Szerkesztve ]
-
Epsylon
aktív tag
válasz #14121216 #159 üzenetére
Igen! Asszonypajtásnak G300 volt előtte. Nagyon szerette azt a telefont, és most pár hete kapott tőlem egy G510-est. Azt mondja, hogy szerelmes belé és sokkal jobb, mint a G300. Csak szokni kell. Én nem barátkoztam meg a júzörinterféjszvel, neki meg nagyon bejön, mert minden sokkal jobban személyreszabható, mint más UI-ben.
Nahh. Felolvastam a kérdésedet. Itt a válasz:
"A zene az hangos. Jól szól.. csak a videónak is lenne hangja.
Észrevettem valami furcsaságot tegnap este.. Nincs rajta vaku!
Készüljenek fel a telefon nyikorgására! (összeszerelés.. burkolat)"[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Érdekelne még, hogy mi újság hangzás téren Elég hangos? Mert a G300 szörnyen halk volt, amit az Infusion room orvosolt (vagy a Volume+ nevű ingyenes google play szoftver).
Zenék jól szolnak? G300-ba volt egy kis trükk, a DTS funkciót kikapcsolva tökéletesre javult a hangzás minősége[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amúgy van valaki olyannak akinek volt-van-fogdosott már Huawei G300-at? Mert nekem nemrég még az volt, imádtam (igaz semmi sem volt gyári rajta, széttuningoltam a kerneltől kezdve az ICS-ig), s úgy néz ki, hogy szombaton 1 ft-ért ezt veszek. Lejárt az előfizetésem, s mivel már 8 éve van, 1 ft-ért ki tudom hozni
Több mint 1 évig koptattam a G300-at, s 1 év alatt rá kellett jönni, a név nem jelent semmit. Hiába kínai, s nem olyan elterjedt, kategóriájában lenyom sok Samsungot, még Sony-t is. Most a G300-ról írtam, de nyomkodtam a boltban tegnap az 510-et is, eléggé meggyőző 1ft-ért
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Huaweinek nincs szüksége koppintásra... "Értékesítési árbevétele alapján a világ második legnagyobb mobil távközlési hálózatiberendezés-gyártója az elmúlt egy év alatt..." Meg tudják fizetni a mérnökeiket.
Amúgy meg már annyi fajta-féle telefon létezik, hogy akaratlanul is nagyon sok hasonlít egymáshoz. Pl a G510 kapásból vagy 10 különböző modellhet hasonlít, hisz eléggé "egyenszabvány" formára s kinézetre... -
szaszii
tag
Mint az a tesztből is kiderül: "A kamera kialakításánál erős hasonlóság mutatkozik a HTC One X-szel". Szóval én is inkább ahhoz hasonlítanám, mintsem egy SGS 2-höz.
-
Epsylon
aktív tag
Hát... Ha hasonlítgatni akarsz, akkor még a HTC One X-hez is jobban hasonlít, mint az SII-höz.
Nézd meg mindkettőt és te is látni fogod, hogy teljesen eltérnek. Annyi esetleg, hogy mindkettő fekete.
Gombok is teljesen más elrendezésűek. Kamera is. Hátlap az SII-nél egy vékony kis lemez, míg a G510-nél kompletten az egész burkolatot le kell szedni a kijelző körül. Vastagságuk is más. SII széles, G510 hosszúkás. Nekem eszembe sem jutott volna ahhoz hasonlítani. De mindenki mást lát a telefonok formájában.. Lásd Apple...@jeni: Ha nem lenne, annyiért simán érdekelne! Én 43-ért vettem a függetlent a bejelentés utáni napon. Az is nagyon kedvezményes ár volt, így 40-ért simán érdekelt volna. Reggel még lehet rád is írtam volna miatta.. Csak azóta berendeztem a konyhát. Új mikró, szendósütő..
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
Én azt veszem kekeckedésnek, amit trollkodásnak becéztem, ha valaki olyan telefont kezd fikázni, amit még csak képen látott.
Ha a telefonokat a külső formájuk alapján hasonlíthatjuk, akkor még találunk szerintem jópár "koppintást", nekem ezzel nincs bajom."Pff. Bár tudásban, támogatásban környékére sem ér.. Egyedül a proci ugyanaz, ráadásul ezt is koppintották!? " - ez ezért erős túlzás.
Van itt olyan topik, ahol kimondottan erre szakosodott emberek vannak, hogy az Ő világukban legjobbnak megálmodott telefonon kívül az összes többit fikázni kell, ott is lehet olvasni ezrével ehhez hasonló hsz-eket. Pont ezért kerülöm az ilyeneket.
Én javarészt csak arról alkotok véleményt, amit saját magam is próbáltam, és a képek alapján nem kezdek el semmit fikázni.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
jeni
félisten
esetleg érdekelne valakit ilyen teló mai átvétellel 40000 Ft-ért?
[ Szerkesztve ]
-
-
D-Phrag
senior tag
-
jeni
félisten
nekem 15000 Ft plusz havi 1700 Ft(1 évig) vagy egyben 30000 Ft lenne ezért gondoltam ilyenre.
gondoltam olyanra,hogy a 512DDR2-s ramot ki lehetne cserélni 1GB ram-ra?
Fizikailag lehetséges,ha méretben és feszt-ben megegyezik?
Szoftveresen sem tudná egy jó programozó megírni,úgy,hogy a SD karit venné igénybe?[ Szerkesztve ]
-
D-Phrag
senior tag
Nem volt ez a telefon a kezemben csak a SGS2. Én képek alapján mondtam, hogy nagy a hasonlóság. És gyanítom élőben is, de majd megtapogatom.
(#144) Lord Vader: Trollkodás..!? Mert leírtam egy véleményt? Hmm. Ahogy érzed. Amúgy meg látom te is tisztában vagy az árakkal.. 80ezerFt jelenleg újonnan függetlenül SGS2. Míg fgtln/vodásan meg 56-57ezerFt ez. Akkor most ki trollkodik?
cc. 25ezer Ft ilyen kategóriában már nem akkora különbség. Telefonnal semmi bajom, csak kicsit gáz, hogy egy kínai gyártó megint más márka által elért sikeres formavilágon akar felkapaszkodni.. Előnye ennek, hogy aki tepsi telefont akar, most megkapja relaítve occccón[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Köszi
A Y300 telóban is ugyan az a vas,csak kisebb kijelzővel.
Amúgy mennyire lenne előre lépés a Galaxy minihez képest a Huawei?
Mert ahozz képest régi teló a 2.3.6 rendszerben nagyon jól megy,ellenben a Huawei látható a akadás rajta.
Valamint tényleg nincs GGS a kijelzőn?
Netezésre mennyire jó a G510? Facebook menne rajta inkább. Egyéb multimedia nem, talán a fotózás ami inkább használva lesz.
GPS alapján, melyiket érdemes feltenni? -
Alister71
nagyúr
Ezek a tipikus troll hozzászólások, amikor egy ma is 110.000 forintba kerülő telefonhoz hasonlítgatsz egy 50 ezres telefont. megjegyzem teljesen feleslegesen.
Rocky975: sok sikert akkor a G300-hoz is.
jeni: korábban már írtam, hogy az összes power játék megy rajta, és ez nem kamu. NFS MW, MC4, Real Racing 2.
Néha érezni egy pici gondolkodást, amit a ram-ra fognék, de a proci elég erős és hamar megoldja. Ha játszani akarok, a Clean Masterrel nyomok egy 1-gombos gyorsítást, kidobálja a felesleges folyamatokat, majd 200 mega ram marad szabadon. 1 - 2 pályabetöltés talán egy picit hosszú, mert gondolom még így is helyet kell csinálni aneki, de ha már betöltötte nincs vele gond.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz imee1981 #132 üzenetére
Nincs rajta fólia, talán azért mert tényleg gorilla.
Bóti: én nem raktam rá semmilyen launchert, mert egyrészt tetszik a gyári, másrészt a Holo tudja enni a ramot, és felesleges +1 ramfogyasztó folyamat. Főleg a Holo JB HD, na az azaz igazi.
Root-ot egyenlőre nem érzem "muszály"-nak, mert eddig minden működik rajta. Nem úgy mint a DPS tabletnél, ahol el kell hitetni a Play Áruházzal, hogy egy SGS 2-vel töltögetek le, nem pedig DPS-el.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Bóti
senior tag
Szia!
Igen, vannak pici lassulások, pl én rögtön ráraktam a Holo Launcert, és ha kilépek 1-2 progiból, van, hogy újratölti, de a kétmagos procinak hála, hamar megvan. Igazi multitaskingot nem tudsz elérni, DE mindennapi használatra tökéletes! Gyönyörű a kijelzője, egész jó az üzemideje, a kamera nagyon pöpec fotókat készít, hangzása nagyon ott van, szóval nekem életem legjobb vétele volt.
Ahhoz képest, ami tud, nagyon megéri az árát. Nekem általában 110-130 Mb RAM van szabadon, de rengeteg fölös cucc van a memóriában, szóval rootolással, meg egy kis takarítással akár 200 Mb körül is lehetne szerintem. Én csak azért nem rootoltam még, mert még nincs rá gyári magyar mentés (tudtommal), a garit meg nem akarom bukni. De szerintem eléggé néptelefon lesz (talán az Y300 előzheti meg házon belül), szóval szerintem lesz rá custom rom bőven, csak majd oda kell figyelni a változatok miatti különbségekre. Amúgy tegnap írtam Legenddnek, megkértem, hogy kérdezzen meg valakit a Huaweitől a magyarországi/vodafonenál kapható változat hivatalos specjéről. Neki valószínűleg vannak kapcsolatai.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Szia
Ma vennék ilyet a vodánál. Tényleg gázos az a 512MB ram ami miatt picire 1-2msp belassul?
Amúgy jól használható?
Ha nem Jelly bean lenne rajta hanem a 2.3.6 rendszer akkor jó lenne a vas hozzá? -
Bootsyka
tag
Jah, hát a Voda nincs mindig képben, vagyis az alkalmazottak...
Ez lehet picit OFF lesz, bocsesz:
Vmelyik nap bementem az üzletbe, hogy mondom megnyomkodom kicsit vétel előtt a g510est, hát új telefonként kint sem volt, pedig "állítólag" ez a hónap akciója...na mondom, akkor irány a pult, srácnak mondom, van mutatóba a vas?...hát ő ki tud hozni egyet...mondom akkor hajrá...kihozta...be sem kapcsolhattam, annyira nem volt képben, hogy azt mondta, gyári droid van rajta, menjek, nyomkodjak meg egy másik kiállított droidos telót ( volt kinn egy samu és egy xperia)...én szépen rámosolyogtam, majd megköszöntem a segítségét és léptem...No ezt csak azért írtam le, mert ennyire lehetsz biztos abban, hogy nem Gorilla Glass van rajta...Tulajok, nektek elég hangos amúgy a csörgése? A rezgés is érezhető? Videó hangja?
THXLumia 530 DS
-
Bóti
senior tag
válasz imee1981 #135 üzenetére
Nekem sem volt rajta fólia, viszont Vodáék azt mondták, hogy nem Gorilla Glass, de a specben, amit linkelt itt valaki (köszönet érte), abban meg az van.
A net miatt ne aggódj, ha eléred az 500 megát, akkor sincs túlforgalmazási díj, csak brutálisan lelassítják.. Egyébként, amit a beállításokból tudsz elérni az a 3G adatforgalmat méri.
retroid, igen a legújabb is.. Nekem is fent van.
Rocky, köszi, Neked is a G300-hoz!Más: még ha sgs2 koppintás lenne is a telefon, azért a samu 2 éves modellje GB-el nem ér 40-50-el többet.
[ Szerkesztve ]
-
retroid
senior tag
A legujabb is?
Samsung Galaxy S25 & Galaxy Watch 5 Pro
-
imee1981
csendes tag
válasz imee1981 #134 üzenetére
Ja és még egy kérdésem lenne, ha havi 500 Mb adatforgalommal vettem a telót akkor a telefonban lévő adathasználatmérő csak a wifin kívüli adatoforgalmat méri?Tehát nem kell átállítani semmit, vagy hogy van ez, nem szeretném, ha a számlám sokkal magasabb lenne a net miatt, mint szokott!
-
retroid
senior tag
Viber megy rajta?
Samsung Galaxy S25 & Galaxy Watch 5 Pro
-
Bootsyka
tag
Nyilván azért nem kerül annyiba mint az SGS2...
Amire pl nekem kell (nem játszom 3Djátékkal) arra tökéletesen megteszi...és ehhez még párosul a nagy kijelző is...
Bevallom SGS Advance-on gondolkodtam sokáig, aztán végigolvastam vagy 10.000 hozzászólást a hetekben és hát bizony jópár megjárta a szervízt ezzel vagy azzal...és akkor úgy döntöttem minek 40ezerrel többet kiadni, ha most veszem ezt kb 20ért, és max ha nem jön be (amit kétlek) akkor cserélem...és nem fáj úgy, hogy kiadtam egy rakat pénzt...Lumia 530 DS
-
D-Phrag
senior tag
Ez a telefon egy az egyben egy nagyra nőtt Galaxy S2! Még a hátlap anyaga is arra hajaz, legalábbis képen.. Pff. Bár tudásban, támogatásban környékére sem ér.. Egyedül a proci ugyanaz, ráadásul ezt is koppintották!?
[ Szerkesztve ]
-
Bootsyka
tag
válasz Alister71 #107 üzenetére
Vader Nagyúr nagyon jók lettek a képek, nekem nagyon tetszik hogy ilyen erősek a színek, és a makró is állat. Persze ez mind az én szifonomhoz képest...már alig várom hogy megrendeljen a masinát...
Mindenki: Apropó, videózást próbáltátok már? Van hang rendesen? én is remélem hogy szoftveresen jön majd valami frissítés ami engedi a legalább 480x800as felvételt, ha nem is a 720p-t.
És milyen érdekes, hogy a huawei képes volt arra, hogy csináljon felhasználói profilokat!
Lumia 530 DS
-
Alister71
nagyúr
-
Bóti
senior tag
válasz Alister71 #122 üzenetére
Basszus, zenei fronton nagyon adja a kicsike.. O.o Panasonic agybadugós füles, meg PlayerPro + DSP Pack, lerobbantja az agyam.
Nálatok is "216"-ot ír ki operátorlogó helyett?Mázlitok van, hogy nem G300 lett, már csak amiatt is, mert azt olvastam, hogy botrányosan sz@r ICS frissítés után..
[ Szerkesztve ]
-
Rocky975
senior tag
válasz Alister71 #122 üzenetére
Én meg is rendeltem a G300 már a futárnál van,hétfőn hozza.Tegnap felhívtam a vodát,hogy meggondoltam magam mert G510 kellene.Azt mondták,hogy ne vegyem át a csomagot majd 2 napot várjak és adjam le újra a rendelésem.
8 éve vagyok előfizető,ennyit elnézhetnek nekem.
Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
Alister71
nagyúr
Nekem mázlim volt, mert G300-at akartam, de hiába keresgélt az eladó hölgy a szekrényekben, sehol nem talált. 1 db volt belőle, de az valakinek félre volt téve.
Ekkor említette meg, hogy G510 viszont van készleten, kihozta megmutatni, és rögtön magával is ragadott.
Hál istennek, hogy nem volt G300Nekem is szinte feszt töltőn van, mert csak nyomkodom, nyomkodom......a Drag Racing már jó ideje mániámmá vállt, a kis Ideos X3 is egész jól vitte. Na de ez, ugye 4.5 colon és nincsenek lassulások.
2 nap alatt eljutottam a 7-es szintig, most a Novitec Rossóval gyűjtöm a lóvét a 8-as szintre. most ugye nincs root, nincs csalás a játékokban, vinni kell rendesen.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
-
Bóti
senior tag
válasz Alister71 #114 üzenetére
Én is a hüvelydivájsz.com-on néztem először, de semmi..
Ahogy elnéztem, Kínában dual sim, meg mtk chipset, meg 720p (mármint a videó).
Több oldalon írják, hogy GG, van ahol csak scratch-resistant, van ahol semmi. Nem is értem..
Mindjárt letesztelem egy kulccsal..[ Szerkesztve ]
-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen telót. Flottásan 2 év hűséggel 15k plusz egy évig 1750, 500 Mb nettel, 4000 Ft havidíj, szerintem nagyon megérte.
Iszonyatosan tetszik, bár én egyből felraktam a Holo launchert, de az ikon pakkot meghagytam. És igen, tényleg kevés az 512 RAM, de viszonylag gyorsan visszatölt mindent, amit bezár, szóval annyira nem zavaró.
Viszont én már nem tudom, hogy kinek és mit higyjek el.
A kijelzőt néhol Gorilla Glassnek írják, máshol meg nem, nálam van NFC is, videót itt a tesztben VGA-nak írják, GSM Arena 720p-nek, viszont én csak VGA-ban tudok felvenni..
Valaki eloszlatná a ködöt?
Köszi előre is.
Ui.: Mostmár mefértem azokat, akik a nagy kijelzőre esküsznek.. Élmény ekkora kijelzőn netezni, sőt még gépelni is![ Szerkesztve ]
-
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz Alister71 #107 üzenetére
Ha ez a link nem menne itt van egy másik: tesztfotók
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Csináltam pár teszt fotót, makró képek is vannak benne: [link]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
Az Antutu infója szerint: Dual Core ARMv7
Eredménye: 7129
CPU: 2733
GPU: 2544
RAM: 1149
I/O: 703Egy sima class 4-es 8 gigás micro sd-t raktam bele, mert az volt itthon, egy class 10, 16 gigás elférne benne, gondolom az is gyorsítana rajta egy keveset.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Egy adatot szeretnék tisztázni.
Az előzetes beharangozóban az szerepelt, hogy a telefonban ARMv5 utasításkészletű proci csücsül, ebben a tesztben ARMv7 szerepel, a máshol pedig ARMv9 architektúrát emlegettek.
Mi az igazság?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest