- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Netfone
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung SmartTag2 teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
-
Mobilarena
Huawei G510
aka Huawei U8951 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kampó
senior tag
az a 216os szám nekem is ott volt lezárt képernyőnél aztán eltünt..... foggalmam sincs miaz. A hangszóró hangerejével nekem sincs bajom. Csak azzal hogy nem hall a beszélgető partnerem többen szóltak már.. de ezzel visszaviszem... megnézik most jo hülye vagy szerbusz menj haza azt teázzál.. kb..
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Kampó
senior tag
én azt vettem észre mostanában hogy telefonálás közbe a partnerem nem hall valamikor... nem állandóan de az elmult héten szinte minden 4ik hivásom igy alakult. kezdeti lelkesedésem a teló iránt kezd alább hagyni
belassul eldobálja a wifit.. stb. pedig 1 db Ez launcher van fent meg 2db kamera app a color touch meg még valami meg 1 mx player
szal érdekes az összkép
[ Szerkesztve ]
-
Kampó
senior tag
ilyen home scrent mivel lehet csinázni?? lekapok valami launchert összeválogatom az ikonokat beállogatom azt csokolom?? vagy ez egyedi munka??
[ Szerkesztve ]
-
Kampó
senior tag
miért lene a hátlapba az antenna?? vagy csak én nem láttam ilyet?? még a eddigi 65 telefonomba
-
Kampó
senior tag
AKKOR FOGGALMAM SINCS:s:s MIND1 ELADO AKINEK KEL VIHETI:d:d
-
Kampó
senior tag
tesomnak g300-a van és egymás mellé téve a 2 telefont. az enyém fakobb is kicsit szineket nézve meg fényereje sem éri el a g300ét. de most ezzel beviszem boltba hülyének néznek.AZT SZOVAL NEM IRTAM HOGY NEM LÁTHATÓ DE NEM IS FÉNYES. majd lövök róla képet valhogy aztán felteszem hátha valami gyári beállitás lett elba--va enyémen.
[ Szerkesztve ]
-
Kampó
senior tag
válasz
Bootsyka #294 üzenetére
a hangszorónál lehet hogy rajt hagyták szerelésnél .. nem szándékosan de több telónál hallotam ilyen sztorit.
a mit merre meddig kérdésre pedig annyit mondanék hogy egy mx playert és a hozzá tartozo codek pakk ot érdemes leszedni ha szeretnél videot nézni telon. Valamint ha nem tetszik agyári felület launcherekkel feldobhatod.. valamelyik töb ramot eszik valamelyik kevesebbet. gyári zenelejátszó szerintem correkt.AMD volt AMD van AMD lesz
-
Kampó
senior tag
lehet volt már rola szó de a vga video felvételt lehet orvosolni valami normális kamera app-al?? Szedtem le valami nemtom mit de ami nem vga arra azt irta nem támogatott
-
Kampó
senior tag
válasz
cukorka1985 #246 üzenetére
hali... vaku valóban nincs mivel az gézkisüléses elven müködik.. led villano van a hátlapi kamera mellet de ez a képeken is látszik
bocs de ilyen hülyeséget kérdezniXD
[ Szerkesztve ]
-
Kampó
senior tag
annak elenére hogy itt hardver aprón kb 2db másik elado g510et láttam azokat is 50ért az enyémért sem ugrálnak 45000es áron ugy hogy cserélném is... az azért arra enged következtetnem hogy még mindig nem ismerik el a huaweit mint használható készülék márkát.
-
Kampó
senior tag
ÉÉs végre valki eggyetért velem filmek terén formátumot tekintve.
Én a full hd filmek letöltését sem tartom ésszerünek ha gépen nézzük ha nem
telefonra meg péáne felesleges és parasztvakitás. de ez már más tészta
-
Kampó
senior tag
Én nyuzom már 3 napja.
Nekem csak a simkártyát dobta el egyszer de lehet azért mert micro sim és átalkitoval van a helyén. Go launcherrel néha be-be lassul kicsit. Kamerája nem vész g300 szint. zenei rész nálam ok, Szépen szol fülessel is. Kijelzö felbontásilag szerintem rendben van nem pixeles nem szörös. Még haverom akinek évek ota iphonja van 4. illetve 5 elismeröen hümmögött amikor nyomkodta.AMD volt AMD van AMD lesz
-
Kampó
senior tag
én vettem egy xperia mirot 30ba azt cseréltem haverral g510re nekem bejön szép nagy massziv darab. Go-launcher már fent is van igy ujra ismerös a felület
de a fényerö még maxon sem egy vakító szösszenet.. valahogy ezt kár hogy nem lehet javítani.
[ Szerkesztve ]
-
Kampó
senior tag
nekem az emlitet huawei g300 a 255ppi-vel sem volt pixeles
softvertől is függ mennyire vannak megrajzolva azikonok szépen.. lehet hülye példa de volt samsung s5230am 240x400 pixel.. haver lg kp500a szintén ezt a felbontást tudta és samunak szebb a képe
nyilván csak a példa kedvéért hoztam fel nem lehet azt a samut ezekhez hasonlítani.
-
Kampó
senior tag
a full hd az mád 27colon pláne
de egy ekkora kijelzőn nem adja ki.. pláne hogy ha van egy 16-32 gigás memcarid vagy telód rádobsz 3 filmet azt szevasz televan
Másrészt a filmnézés inkább laptop vagy 7-10 colos táblagép. nem 4 colos kijelző. 2-3 órás filmeket nem nagy élmény megnézni rajta szerintem
ezért tartom kicsit szőrőzésnek ezt a videó lejátszás dolgot.
-
Kampó
senior tag
Az ára az tényleg sok. De hogy miért a hd-filmeken van fennakadva mindenki
ekkora kijelzőn van értelme tényleg.. MIntha a kijelző 480x854 pixele adna okot meg teret a hd felbontásnak
nekem anno volt g300am.. egy sima xvidet rátettem ami olyan 1.2 gb-volt. goom playerrel szép éles kép hang se csúszott és nem is ette meg a telefont.. pedig az se gyorsabb
szóval ha ezért kell lehúzni egy TELEFONT akkor gratulálni tudok. A formaterv egyediségét tekintve meg mondjuk variálni nem lehet nagyon.. szeréntem szép telefon. Aki lehuzza csak azért teszi mert nem "márka".. 1 éve zért a hardverért még több helyesló bólógatást is kapott volna.. a gpu nem izom de nem azért kel telót venni hogy ezen játszon valaki... aki meg akar vesz erősebbet.. Netre filmre. zenére tisztességes a hardver.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyátó újdonságát most mutatták be itthon, nagy IPS kijelző, átszabott, izgalmas kezelőfelület, de kicsit lassú sebesség jellemzi, ám sikere az árazásától függ igazán.
- Windows XP
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SkyShowtime
- OpenMediaVault
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netfone
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest