- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Megérkezett az OxygenOS 15
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Huawei G510
aka Huawei U8951 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szornyu1
tag
válasz
coyote55 #1196 üzenetére
Tedd alá a CeXstel 0.54-es kernelt, és még jobb lesz.
Stock v0.54Attól hogy nyomkodom, még nem tom mitől működik...
-
coyote55
őstag
Komolyan mondom, szinte felüdülés a B199 a CM11 után...
Nem hittem volna.Memento Mori!
-
Mano_01
aktív tag
Én is felvettem a telefon által felajánlott frisítést.Semmi gond nem volt telepítésnél, és yt-on vagy video lejátszásnál is meglehetősen javult a hangerő
Más javulást nem vettem észre, de problémám nem volt vele.
Kár hogy RAM-ot nem tudnak növelni upgrade-el"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
szornyu1
tag
Meguntam, reggel megint arra ébredtem hogy pittyeg 10%-on. Elővettem a B199-es gyári romot. Kicsit megpiszkáltam és felraktam. Este nyilatkozom róla, jelenleg a belakás történik.
Ha lesz időm, lemagyarítom ami angol benne.[ Szerkesztve ]
Attól hogy nyomkodom, még nem tom mitől működik...
-
Vati90
újonc
Köszönöm gyors válaszod.Igen sejtettem h ez a probléma.Egy olyan mint én aki igazából nem konyít semmit ehhez a dologhoz mivel tudná megoldani ezt a problémát úgy h nem csinál téglát a telefonjából?
-
coyote55
őstag
Szia!
Amit leírtál, egyértelműen a memória hiányára vezethető vissza. A rendszer úgy dönt, hogy neked a FB a fontosabb, mint a zene, ezért bezárja a lejátszót. Szerintem egy csomó olyan app megy a háttérben, ami neked nem is kell...
Vírusirtónak a Lookout-ot ajánlom, nekem bevált.
Lehet nézni TV-t, van a Skysportnak és a BBC-nek is TV appja, de hogy BL meccset melyiken lehet látni, azt nem tudom.Memento Mori!
-
Vati90
újonc
Hello!
Kb egy hete vettem a G510-et.Végig olvastam a fórumot de végül is a problémámra nem találtam megoldást vagy lehet h csak én vagyok akinek nem esett le.Az lenen h ha zenét hallgatok és mondjuk facebookozok is akkor a zene lejátszó fogja magát és ki kapcsol ez mondjuk böngészés közben is jelentkezik és ez eléggé idegesítő ha úgy kb 2-3 percenként megcsinálja.Emellett esetleg játékok alatt nem lehet valamivel megoldani h tudjak zenét hallgatni továbbra is vagy egyszerre ez nem megy ?Milyen appokat kell feltenni rá amik úgymond szükségesebbek vagy jó ha van(vírus írtó,file kezelő ilyesmik)?Ha mondjuk BL meccset akarok nézni nincs rá esetleg valami app vagy tv vagy valami?Nálam sok probléma nem jelentkezett a leírtak közül max ez az ami számomra zavaró meg az h egy kicsit lassúcska igaz nem vártam csodát.Nekem tetszik ennek ellenére a telefon igaz nem egy nagy zseni vagyok hozzá
Válaszotokat előre is köszönöm.Totál alap beállítások vannak még rajta.
-
Fonyod
tag
Üdv Mindenkinek!
Letöltöttem a telefonra az OTA-s frissítést (109 MB), ami simán települt is. Próbálgattam - próbálgattam, de én a hangminőségen nem vettem észre javulást. (Bár nekem korábban sem volt vele gondom. Kopp-kopp-kopp) Én a szabad memóriában vettem észre változást - mintha több lenne, illetve én használom internetes hívásokra is a telefont - no itt lényeges javulást tapasztaltam. Most már nem kell külön .apk az használatához, elég beállítani a sip fiókot és ha a telefon észleli, hogy van hálózati kapcsolat, akkor a hívás kezdeményezésnél automatikusan feldobja a választási lehetőséget.
Ami még talán változott, az az, hogy talán gördülékenyebb és gyorsabb lett tárcsázó. (Nálam legalábbis korábban előfordult, hogy elgondolkodott mielőtt ténylegesen hívást indított.)Az élet gyorsan repül, minek megelőzni!?
-
htq
csendes tag
Sziasztok!
Vettem a páromnak egy G510-t amit nagyon szeret! (szerinte egy tökéletes női telefon az UI miatt) Lenne két kérdésem amire nem találtam választ. A FB ismerősök nem töltődnek le a telefonra? A naptár wiget nem jeleníti meg az FB ismerősök szülinapját?
A válaszokat előre is köszönöm! -
coyote55
őstag
válasz
szornyu1 #1175 üzenetére
Nem tudom már, honnan szedtem le, de felteszem a datára Neked.
Mivel lehet filmet nézni egyáltalán? Egy csomó progit kipróbáltam, de vagy leállt szó nélkül, vagy kijelentette, hogy nem kompatibilis Android verzió, vagy kép nélküli hang, de volt olyan is, amelyiknél széttörött a kép
A hócipőm tele van már!Memento Mori!
-
szornyu1
tag
válasz
coyote55 #1174 üzenetére
Nem próbáltam még. Linkeld már be létszi megnézem. Néztem a Slim Rom 4.3.1-et is, fiamnak fent volt (g300), viszont akkor karcsú volt a nyelvi támogatása. Lehet teszek vele egy próbát. A nem támogatott android verzióval még egy darabig találkozni fogunk. Viszont az akkuval nem vagyok kibékülve, nem is használtam ma, készenlétben 50% most, pedig reggel felnyomtam hálózati töltővel. A rádióval sem boldogultam, elég sok Spirit FM verziót kipróbáltam. Remélem Joestone -nak lesz egy kis ideje foglalkozni az ő verziójával, az ígéretes.
-
coyote55
őstag
válasz
szornyu1 #1169 üzenetére
A "revolution" ROM milyen? Próbáltad?
Kijött egy újabb frissítés 11.0-hoz, azt még kipróbálom, de valahogy nem akar javulni a helyzet. Le akartam játszani egy avi filmet, erre a megszokott lejátszó (MX player) közölte, hogy nem támogatott Android verzió
Ilyenkor mi van?Memento Mori!
-
phone01
csendes tag
Tegnap sikerült frissítenem a gyári rendszerfrissítéssel, amin meglepődtem, hogy nem érte abortusz, de leginkább azon , hogy a hangerő érezhetően javult!
а вот и я! алло...алло...? меня завут фон...телефон ... :D
-
Lasi64
csendes tag
Közben megoldódott a probléma. Összedugtam számítógéppel és igy felment a frissítés....
-
Lasi64
csendes tag
Hali. Nekem is a Cm 11 van fenn, kérdezem, hogy hogyan kell frissteni? Van frissítés le is töltöm aztán újraindul recovery módban és hogyan tovább? Köszi.
-
riki
senior tag
Most már ,tényleg jó ,az ota frissítés.Simán felmegy./109mb mint a legelső/.
-
szornyu1
tag
válasz
coyote55 #1168 üzenetére
Az viszont igaz, hogy amíg annó a G300-on a TWRP recovery alatt auto megcsinálta a frissítést, itt nem akarja. Az viszont egy kicsit lelomboz, hogy a gyári rendszerhez képest rohadtul zabálja az akkut. Reggel feltöltöttem és másnap reggel megint fel kellett raknom töltőre. Kb ugyan annyi használat mellet. Wifi nonstop, egy két hívás + sms. A GPS-t csak beállítottam (3betűs) hosszan nem is ment. Görgetésnél a menüben pl random akad. Szerintem adok neki még egy pár frissítést és ha nem javul megy vissza a gyári moddolt mentésem.
-
coyote55
őstag
válasz
szornyu1 #1165 üzenetére
Azt nem értem, hogy a MoDaCo-n miért írták, hogy CWM kell a sikeres telepítéshez?
Tény, hogy amikor az első CM11-et felraktam, az simán felment CWM-el, ellenben a frissítés már nem, illetve ha fel is ment, mint rendszer nem működött. Sokadik nekifutásra TWRP 2.6.3 recoveryvel már hiba nélkül települt.Memento Mori!
-
Fonyod
tag
válasz
ralpyka #1153 üzenetére
Hello Ralpyka!
Igen én is néztem, hogy felajánlotta a frissítést és le is töltöttem. Simán felmenet, újraindította magát, minden adat és alkalmazás megmaradt. Mielőtt megkérdezed - számottevő frissítést nem vettem észre, talán annyi, hogy valamivel több a szabad memória.Az élet gyorsan repül, minek megelőzni!?
-
szornyu1
tag
Mivel én a TWRP recoveryt preferálom, telepítés elött az advanced wipe alatt: cache, dalvik cache, custom, systemet kijelölöm, majd wipe, + wipe data and factory...
Nálam a CWM -el mindig maradt valami benne, ami össze akasztotta a rendszert. (G300-on is)
Tehát a wipe fontos. Próbáld azzal amit belinkeltem Gapps csomag.Attól hogy nyomkodom, még nem tom mitől működik...
-
szornyu1
tag
Igen, van még benne angol. Ahogy halad előre, majd úgy lesz minden le fordítva benne. Én a Mini Modular Package csomaggal telepítettem (Gapps) Csak azokat töröltem belőle, amik fent vannak a Playen.
-
Lasi64
csendes tag
Na végre skerült felraknia Cm 11-et. Kérdés a play app miért nem indul el? És nektek sem magyar teljesen, a beállításokban sok minden angol.
[ Szerkesztve ]
-
szornyu1
tag
A CM 11-hez frissíteni kell a recoveryt is. Mindegy hogy a CWM vagy TWRP-t rakod fel, csak a legutolsó elérhető legyen.
TWRP recovery
CWM recovery
Ezeken a linkeken megtalálod a zippes telepítőt és a fastbootos ADB-s telepítőt is. Ha viszont még a gyári recoveryd van nyitni kell a bootloadert is, máshogy nem megy fel.Attól hogy nyomkodom, még nem tom mitől működik...
-
ralpyka
csendes tag
Kijött megint egy 109mb-os frissítés (B193 ez is), de ez sem megy fel. Más próbálta már?
-
Lasi64
csendes tag
válasz
coyote55 #1146 üzenetére
Köszi. Mostmár kiharagudtam, hogy nem sikerült visszaállítani gyári állapotra, ezért felraktam cyanogenmod 10.2 (Android 4.3.1 verzió) és tökéletesen működik rajta minden. Köszi az eddigi segítséget. Szia. Ha valakit érdekel akkor innen letölthető. A legfrisseb 11-es nem műxik. http://getcm.thebronasium.com/?device=u8951 Amit én feltettem az a: cm 10.2 2013.12.07.
[ Szerkesztve ]
-
coyote55
őstag
A B194-es ROM-ot ki töltötte le a datáról? A 004-es rész nem hiányzik neki? A letöltés számláló 0.
Memento Mori!
-
coyote55
őstag
Egy kis magyarázat: ha a CWM helyett a TWRP kell, akkor előbb a recovery.img fájlt átnevezed recoveryCWM.img-re, és a recoveryTWRP.img-t recovery.img-re.
Memento Mori!
-
Lasi64
csendes tag
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
cukorka85
csendes tag
Sziasztok! Valakinek sikerült már megoldást találni arra a problémára, hogy hívás közben a másik fél nem hall engem? Én tökéletesen hallom őt, de a telefon olykor úgy gondolja, és hiába beszélek, a másik fél nem hall engem, én tökéletesen hallom őt. 7 hónapos a telefon, először egyáltalán nem csinálta, majd néha-néha, aztán sűrűsödött, most már ott járunk hogy minden hívásnál, sokszor többször is( orvosolható azzal, hogy ha benyomom gyorsan a kigangosítást és vissza). Az előbb hívtam a vodát, 2 percig beszéltünk, ezalatt 3szor kapcsolt szét. Azt mondta, lehet hogy hívás közben kikapcsolom a mikrofont az arcommal, de nem hiszem hisz olyankor ki van kapcsolva a kijelző! Valaki tudna valami használható megoldást erre a helyzetre? Esetleg valaki járt már így, és valahogy megoldotta? Köszönnöm a segítséget, nagyon-nagyon bosszantó!
-
Fonyod
tag
válasz
szornyu1 #1122 üzenetére
Sziasztok!
Biztosan én vagyok a balfék (vagy csak korral jár), de hogyan működik ez? (Mármint a play-es bootloder unlocker) Letöltöttem a Play Árúházból, települt, elindítottam, de vagy azt írja ki, hogy az eszköz nincs rootolva, vagy a termékinformációt. Addig el sem jutok, hogy kiválasszam a készüléktípust.
Köszi![ Szerkesztve ]
Az élet gyorsan repül, minek megelőzni!?
-
kallossy
tag
válasz
pvt.peter #1102 üzenetére
Felraktam a romot , megy a facebook a wifi gmailbe bevak lépve és van 176 szabad memoriám , a régi romon ilyenkor 90 szokott lenni max 105 , már csak az érdekel hogy most hogy lehet root- ni a telot , valaki tud választ ? a SU nem tudott felmenni , viszont a recovery megmaradt
[ Szerkesztve ]
-
riki
senior tag
A hárombetűs témában a legfrissebb tökéletesen muzsikál,szobában 8 hold ! Nem bántam meg ,hogy megvettem.
-
coyote55
őstag
del
[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
-
-
-
coyote55
őstag
Csak szólok, hogy a ROM, amit feltettem a datára, az tartalmazza azt a frissítést, amit mindenki úgy vár...
Csak addig sürgős, amíg nem lehet telepíteni?[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
-
Szkipi
tag
Üdv.
Nos én már 1 hete nyüstölöm az enyémet és számomra teljesen rendben van a teló, viszont másnak is nyafog a hátlap??
Kicsit erősebben markolom meg vagy az újaimmal elkezdem enyhén nyomkodni a hátlapot és ropog, nyafog. Másnál is van ez vagy én pont kifogtam egy ilyen hibásat??"Nincs ez elb@szva, csak másra lesz jó!"
-
coyote55
őstag
Itt van két kernel, az egyik - mint a nevében is benne van - STOCK alapú ROM-hoz való, míg a másik CM alapúhoz. Ezeket én is még csak most próbálgatom, nem sokat tudok róluk (hétfő óta vagyok G510 tulajdonos
)
STOCK
CMIgen elszánt, kísérletező kedvű tulajoknak: CM 10.2!
1
2
crc
A hozzá tartozó GAPPS beszerzése folyamatban!Van egy igazi csemegém is, de ahhoz még leírást kell készítenem (folyamatban!
)
Minden hasznos tapasztalatot szívesen látok, várom a jelentkezőket![ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
pvt.peter
őstag
válasz
szornyu1 #1100 üzenetére
Hejj, a mindenit!
Így látatlanban meg nem akarom kipróbálni, főleg, hogy nem is az én készülékemre lesz.
Még egy ellenőrzőkódot sem találtam hozzá...Ha esetleg vki ezt a [Huawei-Ascend-G510-0100V100R001C00B194] ROM-ot telepítette, kérem jelezze.
Köszönöm.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
oti8484
újonc
válasz
Sada129 #1097 üzenetére
Üdvözletem!
G510
Nekem sem sikerült.Minden módon megpróbáltam már.
Viszont a voda oldalán találtam egy érdekes mondatot.
"Problémát okozhat, ha a felhasználó kártyafüggő telefonra kísérli meg feltelepíteni a független készülékekhez tartozó frissítést." Lehet,hogy a voda a hunyó?
Ezt A T-nél nem tapasztaltam.A T-s samsung simán frissített.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyátó újdonságát most mutatták be itthon, nagy IPS kijelző, átszabott, izgalmas kezelőfelület, de kicsit lassú sebesség jellemzi, ám sikere az árazásától függ igazán.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- Apple notebookok
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Autós topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen program, ami...?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Flip 5
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest