- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Stauffenberg #115 üzenetére
Pedig én kifizetném a nagy SGS3 árát is egy kisebb méretű verzióért, azonos hardver mellett.
Azt én is kifizetném,csakhogy azért MINIDIG többet szoktak kérni... -
buca84
őstag
Kb mikor fog megjelenni?
-
vinibali
őstag
jó dolog ez a mellédobott hibrid IR szűrő
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
AMD Power #114 üzenetére
Ezért mondtam, hogy mindenkinek mást jelent a kényelmetlenül nagy. Nekem nagy tenyerem és hosszú ujjaim vannak, mégis kényelmetlen ami 4.3" felett van. Nem akarok én ilyen következtetéseket levonni, hogy az emberek 90%-nak ugyan olyan kényelmetlen, mint nekem. De nem láttam még élő embert, aki egy kézzel teljesen átérte volna mondjuk az SGS3-mat.
Értem én, hogy ez a trend most, attól nagy valakinek a farka minél nagyobb a mobilja. De lehetnének mellette normális 4.3"-es telefonok is... nem csökkentett képességűek, nem másodrangúak, nem "mini kiadások", hanem lehetne ilyen alternatíva is, korlátok nélkül.
Az SGS3 miniben is az zavar, hogy kapott egy SGS Advance hardvert, meg egy első generációs SGS-ből való képernyőt és köze sincs a rendes SGS3-hoz. Pedig én kifizetném a nagy SGS3 árát is egy kisebb méretű verzióért, azonos hardver mellett.
-
AMD Power
titán
válasz
Stauffenberg #113 üzenetére
Az emberek 90% mar nagy a 4.3" nagyobb kijelzos mobilok.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem vagyok oda azért a trendért, hogy a legtöbb felső kategóriás telefon ilyen batár tepsi méretben jön. Nekem már a Galaxy S3 meg az újkeletű Nexus telefonok is túl nagyok, de az 5" még ezeknél is nagyobb. Ha egy ekkora vágódeszkára vágyom, akkor veszek egy 7-8" méretű táblagépet, vagy egy Galaxy Note-ot, ahol van is értelme.
Mindenkinek mást jelent a nagy vagy túl nagy, nekem viszonylag nagy tenyerem meg hosszú ujjaim vannak, de ami 4.3" felett van, azt már képtelenség egy kézzel kezelni. Manapság a 4" már apró mini méretnek számít (lásd: SGS3 Mini), pedig az első Galaxy S megjelenésekor mindenki azt mondta rá, hogy értelmetlenül hatalmas.
Egyébiránt tetszik az Ascend D2, szerintem a Huawei elég sokat fejlődik minőség (és design) terén, ami persze meglátszik az áron is.
-
Hina
aktív tag
Nem tudom de tiszta iPhone a feeling. Nagyon impozáns a paraméterei és szurkolok neki, mert az előző készülékük is igen tetszett, de tartok az apple pertől...
-
AMD Power
titán
Ez azért komoly kis cucc lett. Alcatel ide vagy oda. Meg ez nagy aksi.
-
Demens
tag
Ez is tetszetős, a Sony azért jobban bejött. Jó kis év lesz ez a 2013.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
rootkiller #108 üzenetére
Az Ascend Mate 4100-asat kapott.
5" és 3000mAh pont az a kombináció, amellyel kényelmes és aggodalommentes a tartalomfogyasztás, mégis könnyedén elfér az ember kezében vagy zsebében. Nem blöffölt a Huawei a szintlépés ígéretével: vízálló alumínium ház, 2013-as hardver és szoftver, 13MP-es HDR kamera, 3000mAh-s telep, 32GB-os kezdő tárhely a kedvező ár - az Ascend D2 eddig a CES legmegnyerőbb telefonja.
-
rootkiller
őstag
3000mAh! Ez már valami!
-
szab.tam
nagyúr
"Érdekes funkciónak hangzik a Super handfree, mely másfél méteres hatótávolságú kihangosítóvá varázsolja a készüléket telefonálás közben."
ez újdonság?
ez nekem idáig a kihangsoítható telefonokkal mindig sikerült...***
mo-ra tuti nem fog hivatalosan bejönni.
mi van ilyenkor?
lehet majd ezekre valahogy valami magyar nyelvű androidot rátuszakolni?
van rá esély, hogy sikerüljön, vagy kizárt? -
Utolsó videó nagyon komoly, ezek a kínaiak tényleg botrányos dolgokat művelnek
/ vége kicsit Mobilarénás, enyje Huawei
[ Módosította: #65675776 ]
-
Apika
addikt
Remek paraméterekkel bír ez a telefon!
-
atike
nagyúr
válasz
Oppenheimer #85 üzenetére
Van azért egy elég lényeges szempont, amin legalább annyi fog múlni, mint a teljesítményen. Az pedig az ára...
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Ki fog derülni a teszteken..
. Addig lottozzál hátha az bejön.
-
privacy99
senior tag
válasz
Pontosan.
-
Muki94
aktív tag
válasz
Ezt a tesztet z0d1AK futtatta, nem kamu. Itt van a kezemben az LG 4x-em, az kapott 14477pontot.
Lehet mérlegelni, gyengébb-e. Véleményem szerint hátrányt annyiban szenvedhet, hogy nincsen benne companion mag..bár ha okosan megoldották a magok szabályozását, nem fog zabálni sleep módban sem.
Viszont csak 40nm mindkettő... -
Muki94
aktív tag
válasz
Oppenheimer #83 üzenetére
Nem nevezhető gyengének, a Tegra 3-nál lassabb picit, de nem jelentős a lemaradása.
-
Oppenheimer
nagyúr
Egyrészt piacra se kerül, mint a tavalyi mwc-s csodájuk, másrészt minek fejlesztenek saját socot? Tuti, valami gyenge A9-es szar.
-
falijja
őstag
Itt a lényeg....: Az európai megjelenésről jelenleg nincs információ :......
ehhez is kb annyi közünk lesz mint az elődjéhez.. -
Angel1981
veterán
Azt a 6,1 hüvelykes kijelzővel szerelt Ascend Mate-t kipróbálnám, puszta kíváncsiságból.
-
alpihun
senior tag
Fú, haladunk, az itthoni asztali gépemnek is kisebb a felbontása, oszt mégis szép, nem hiszem, hogy az emberi szem jelentős különbséget tud tenni a hd és a fullhd közt 5colos méretben. Ez lassan olyan lesz, mint a megapixelháború, vagy már olyan.
Amúgy meg, jó kis reklámfilmet rendeztek a huavejék. -
raper
senior tag
Lassan az 5 col lesz az átlag a kijelzőknél.
-
stamas80
tag
A szereplők még érdekesek a reklámban, főleg ha azt veszem, hogy Európába mostanában nem kell ilyet vásárolni!
-
korg30
csendes tag
Hali!
Érdekes a videó. A csávó vereti az Audi q3-al (ha jól vettem ki), a csaj meg az iMac-en nézi a lepkés fotót, amiről az apple logó le van montírozva. Természetesen az audi jele teljesen kivehető. Most akkor audi reklám?
Amúgy a teló tetszik, csak valamiért az Audin maradt meg a figyelmem. -
airmax_2.0
tag
Ez az..
Én is pont azt akartam mondani, hogy talán még nem kéne azon gondolkodni milyen tokot vegyünk hozzá...
Ugyanis az Ascend D1-t sem látta senki európában, amit tavaly mutattak be. A P1 (ami már kb 2 generációval öregebb, mint a D2 úgy 1-2 hónapja elérhető kártyafüggetlenül... de olyan áron, hogy kizárt bármiféle üzleti siker...
Viszont, ha ezektől eltekintek, akkor pofás, és jó kis készülék a d2 .. istenbizony bevállalnám... -
tybsen
addikt
Hm, nem rossz, de ez a reklam... viszont az este 7-kor 60%-on levo akksi nem rossz
-
mepet
addikt
Vízálló, és több szögből egy az egyben Iphone 4. Elfogadnám...
-
Muki94
aktív tag
Olyan, hogy Honor 2 (U9508), hol marad?
Vagy most csak a csúcs készülékekről lehet szót ejteni? Ugyanez a SoC, csak nem ennyire batár kijelzővel, olcsóbb anyagokkal.
Vagy azt az S3 és társai ellen küldték? Akkor a D2 az már nextgen az előbb említettekhez képest a kijelzőfelbontás miatt?Fene sem érti, de rohanunk, mint az állatok...
-
M3oH
addikt
Papiron ez nagyon jol hangzik, kerdes, hogy mennyiert. De tuti, hogy nem a 70-80e kategoria lesz
Meg nekem kicsit nagy. Jelenleg a 4,3", neha mar nekem ez is a hatarokat feszegeti. Persze, lehet megszokas kerdese.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Eszeveszett sebességgel fejlődik a techipar, a gyártók egymást licitálják túl a CES-en. 6"-os Phablet a Huaweitől, 20"-os 4k tablet a Panasonictól, 4k streaming a Netflixtől 85"-os ultra HD Samsung TV-n, kisdoboz, ami Android számítógépet varázsol a TV-ből, zsebrávágós játékkonzol, 1TB-os flash drive, 80"-os érintőasztal és vagy 20 fullHD-s mobiltelefon, egyik 6mm vékony.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Csak tudnám minek kell most már a huaweinek is saját kezelőfelületet fejleszteni
... Abból a pénzből-időből inkább fordítottak volna rendes reklámfilmre (+ adják olcsón inkább, mint eddig)
-
bteebi
veterán
Egész szimpatikus, de miért 5"-os?
Kisebb, (4-)4,5" körülit már nem is lehet gyártani? Arra elég lenne szerintem a HD felbontás is az FHD helyett. Még akár zsebben is elférhetne, és olcsóbb is lehetne.
-
Neurotoxin
őstag
Tetszik a CNC-s videó.
-
-Mosquito-
őstag
Tesztet szívesen olvasnék!
Nah.. megjöttek a szappantartós meg szifonosok. -
leslieke
Jómunkásember
Lesz választék bőven, közel egyforma tudású telefonok jönnek. Ez is egy szép darab.
-
sebime45
tag
Bővíteni nem lehet a microSD-vel az 5" Hauwei-t
-
blackydan
senior tag
Jó kis telefon, ráadásul a videó is aranyos lett
-
Remiel
őstag
A cégünk a Huawei partnere... még egy P1 se tudtak adni eddig, nemhogy Ascend D quadot...
ez sosem lesz itthon, max ha behozza valaki privát
-
lexter00
őstag
válasz
dreamdancer #47 üzenetére
Tegnap láttam a főnökömet egy Galaxy Note II-vel telefonálni...kb 170 centi magas,gondolhatod milyen mókásan nézett ki,szinte a teljes fejét kitakarta a telefon. De ha nekik jó akkor nekem is
-
dreamdancer
őstag
Egyrészt lenyűgöző paraméterek.
Másrészt nekem már a 4,3" is erősen feszegeti a komfortérzetemet - ezek az 5"-es csodák szvsz nem fognak kitörni a rétegmodel-kategóriából.
-
bok92
addikt
Nem rossz!
Habár az Ascend Mate brutális...
-
Prof01
veterán
válasz
sing1ep1ayer #36 üzenetére
Persze, minden bizonnyal, mert egy magyarnak meg se kottyan egy 100k feletti felső kategóriás telefon...
-
Toninho13
aktív tag
Tuti, hogy nem az.... Itt azt írják: A belső tárhely mérete 32 GB (melyet microSD-kártyával lehet bővíteni), mely mellett 2 GB RAM csücsül.
A fastcardon meg ezt: RAM1GB/ROM8GB Android OS 4.1Amúgy furcsa lenne, hogy a belseje a ROM méretét leszámítva ugyanaz, mint a Honor 2, a kijelzője fullHD, és mégis majd 100 dollárral olcsóbb nála...
-
B1T3
addikt
Impozáns telefon.
(Az első reklámfilm kicsit erőltetettnek tűnt, de különösebb bajom azért nincs vele. Csak ha már a csúsztatások miatt annyit kapott a Nokia, akkor itt a példa, hogy mindenki orrba-szájba ezt a taktikát követi.)
[ Módosította: #65675776 ]
-
blade zte
őstag
Ez a hihhetetlen spórolás. Miért nem rakták rá azt a 3 fizikai gombot?
Ha viszont a huawei honor 2-féle olcsóságot követik, akkor ez is oppo find-féle olcsóságot fog nyújtani. Csak az oppo find 5 az "prémium" gyártó. Inkább amaz. -
0xmilan
addikt
Ritkán látni ilyen ötletes reklámot, aminek van valami story-ja, esetleg még humoros is...
Estére a 60%-os akksi pont az a szint, hogy holnapra már kevés, de töltőre rakni még nem akarom.
Nagyon egyben van a cucc, minden téren. Külön plusz pont a kameráért meg az aksiért. Úgy látszik van még, aki hallgat a felhasználókra, de lehet, hogy magukról jöttek rá, hogy a 10h üzemidő egy rossz vicc.
A 400+dpi szerintem már a f*ck logic kategória, de talán itt is egyszer megállnak, mint korábban a megapixel-háborúban.
Ahogy megnőtt az arcuk itt már kevésbé lehet számítani Y200 vagy G300 szintű ár/érték arányra. -
sing1ep1ayer
őstag
Félek hogy nem lesz belőle itthon sosem. Pedig vinnék, mint a cukrot.
-
hitvanyalak
senior tag
Kezd tetszeni a CES (gondolom ott mutatták be) a huawei ezzel a telefonnal elérte azt a szintet, amire azt mondom, igen simán kéne. Az 5' még mindig sok nekem... De a videó is nagyon tetszett amúgy, nem is tudom mikor néztem végig egy ilyen kis reklámanyagot.
-
Weeman1
veterán
válasz
monti0222w #31 üzenetére
valahogy biztos be lehet szerezni itthon is.
-
gabe8719
senior tag
Ígéretes, pláne ha nem lesznek a saját gyártású SoC-al kompatibilitási gondok.
Az a fránya 5"-es kijelző.. Francnak kell már akkora..
(bocs, magánvélemény..)
-
monti0222w
addikt
válasz
ZoliM@ster #27 üzenetére
Én nem várom, mert ugysem jön! A quadot vártam, de nem jött, ennyi !
-
xxman
senior tag
nagyon kellemes készüléknek néz ki
-
SziberTomi
tag
Ha megfelelően lesz szoftverezve is, akkor bestbuy. Mindenesetre szép!
-
Weeman1
veterán
Egyre jobb dolgok kerülnek ki kínából.
-
lexter00
őstag
Úgylátszik hogy a Kínai gyártókra hárult az a hálátlan feleadat hogy bika akksikat rakjanak a vasuk alá,ha már a trendet diktáló márkák nem nagyon akarják ezt,az okát nem tudom(talán a pluszköltség).
Innen már csak 1 lépés amit noname telóknál láttam hogy nem egy hanem 2 akksi adnak hozzá.
Vagy talán a LG VU-nál is 2 akksi van ha jól emlékszem.
2x3000-es akksi már nem semmi lenne. -
atike
nagyúr
Na innen lopjon az alma... 3000-es akksi. Wow! Nem a színeket kéne másolni...
De ez már tényleg jó tendencia lenne a viccet félretéve. Növekvő felbontás, teljesítmény - és vele együtt az akksi kapacitása is. Jó lenne ha mások is átvennék...
-
ZeroLimit
tag
jó cucc fullHD-s teló
-
kentucky
őstag
kis off: valaki nem tudja, mikor lesz keynote a HTC részről?
-
qwertyqwerty
tag
tök jó kis teló!
-
Szakiii
addikt
válasz
Luck Dragon #18 üzenetére
megfelelő lejátszóval a mostaniak is lejátszák az mkvt
-
Először ockodtam a márkától,de most ha ez amit itt olvastam,láttam és majd ha ki is tudom próbálni ,és az ára is kedvező lesz,akkor best buy
nekem nagyon tetszik,főleg az aksi,és a ház kialakítása, és persze nem útólsó sorban amiből készült ,maga a kamerára kíváncsi lennék. Tetszik hogy kapott ip-minősitést,remélem azért a 2 leejtésnél nem hal be a telefon ,nem mintha arra utaznék. 32GB belső háttér és még bővíthetem is? szuper! Már csak az a kérdés hogy tudd e mkw-t lejátszani,mert akkor nem kell magammal vinni egy komplett vinyot vagy dvd-ket barátaimhoz hogy tudjunk tv-z csak rá dobod a mini hdmi-re és mehet is
-
Szerintem itthon 130-150 alatt nem lesz kapható. Pedig nekem tetszik, no mondjuk az nem, hogy akksi nem kivehető
Lehetne amúgy akkor már ütésálló is IP67-el.
-
Igazából egy FULL HD kijelző 5"-on kicsit túlzás. Nem fogok photoshopozni egy okostelefonon. Ki tenné?
-
Retekegér
MODERÁTOR
El se hiszem, hogy egy korrekt akksit tolnak be alá. Szép, remélem a GPU-val sem nyúlnak mellé.
-
Ádám16
addikt
januárban kapható lesz Kínában, a start után nem sokkal Japánban is piacra kerül. Az európai megjelenésről jelenleg nincs információ.
Itt a gond. Ha jól tudom, a Dquad sem került be az Európai kínálatba. -
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
BlackmMmDog #4 üzenetére
*2013
mellényúltam telefonal -
Prof01
veterán
Korrekt cucc. Kíváncsi vagyok mennyiért lesz idehaza kapható (ha egyáltalán kapható lesz).
-
lexter00
őstag
440ppi..atyaég,van ennek valami értelme?
-
kyru74
aktív tag
Ez lehetséges ?
[link] Mert akkor jó árban van. -
BlackmMmDog
aktív tag
Huawei sem akar ki maradni FullHD telefonokból
3013 jó év lesz mindenki csúcsra hajt.
csak ne felejtkezzenek meg az alsó és közép telefonokról -
Beci9595
tag
Igen bika gép!
Remélem az ára ezt nem fogja tükrözni
-
nézzbe
aktív tag
Nem rossz "kis" cucc ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest