Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem vagyok oda azért a trendért, hogy a legtöbb felső kategóriás telefon ilyen batár tepsi méretben jön. Nekem már a Galaxy S3 meg az újkeletű Nexus telefonok is túl nagyok, de az 5" még ezeknél is nagyobb. Ha egy ekkora vágódeszkára vágyom, akkor veszek egy 7-8" méretű táblagépet, vagy egy Galaxy Note-ot, ahol van is értelme.
Mindenkinek mást jelent a nagy vagy túl nagy, nekem viszonylag nagy tenyerem meg hosszú ujjaim vannak, de ami 4.3" felett van, azt már képtelenség egy kézzel kezelni. Manapság a 4" már apró mini méretnek számít (lásd: SGS3 Mini), pedig az első Galaxy S megjelenésekor mindenki azt mondta rá, hogy értelmetlenül hatalmas.
Egyébiránt tetszik az Ascend D2, szerintem a Huawei elég sokat fejlődik minőség (és design) terén, ami persze meglátszik az áron is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest