Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Új, horkolásblokkoló funkcióval szerelt fülhallgató érkezik az Ankertől
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Patikamérlegen számolgatják az iPhone 17 Air komponenseit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarabeus
aktív tag
Az Ideos X5 és X6ról tudni valamit?
Forgalmazva lesznek
Magyarországon? Ha igen, körülbelül milyen kezdőárakra lehet számítani? -
kolosanyi
veterán
Akinek van előfizetése nem akar újat. Én legalábbis még másfél évig biztos nem kötök újat a hűségidő miatt. Viszont egy új gép lehet jó lenne, mert bár elégedett vagyok az Optimussal, de "kinőttem". Ilyen esetben pl. nagyon jó vétel lehet egy ilyesmi. Ha belegondolsz a Defy rendelkezik hasonló hardverrel (eltekintve a strapabíróságától), ezért is hasonlítottad gondolom az x5-höz. Az függetlenül jóval drágább azért, ráadásul a support is sz*r (konkrétan nincs), itthon képviselet sincs. Szóval túl sokkal nem nyújt többet a Defy ennél, ha nem szolgáltatói csomagban veszed, sőt ez elvileg megkapja a 2.3-at is majd. Ráadásul a Huaweinek nagyon jó kapcsolata van a vodával, elképzelhető, hogy beveszik a kínálatba, akkor meg megvan a nyári tömegcucc (kb nyáron jön asszem ide).
A ZTE-t se kell félteni, szintén hasonló tudású gépekkel fognak jönni biztosan, hasonló áron. Ezen nincs mit csodálkozni, elérkeztünk oda, hogy ez a hardver lecsúszik alulra, a tavalyi csúcs meg mehet a középkategóriába. Ennek meg csak örülni lehet...Szóval ezeket alapul véve szerintem nem irreális a 60 millió telefon eladása.
-
acsa77
tag
Igen, de mivel senki sem előfizetés nélkül használja a mobilját, ezért pl. egy Motodefy talán jobb vétel itthon. A Blade meg kicsit gyenge, és a bütykölési idő is pénz.
És aki hosszabb távon akarja biztosítani, hogy fusson minden az androidján, annak megéri pl. egy Nexus S, mert annyival tovább biztosan tudja használni, amennyivel drágább. Főként a 2.3 miatt. 6 éve én is csúcsmobilra gyűjtöttem a korábbi variálások helyett, hogy még most is tudjam használni, az eredeti akkuval. Így lecsökkent havi 1000Ft-ra a költség. Ez belefér. Lazán és gyorsan fut rajta az Opera mini 6 varázslat nélkül (GPRS-en!), pedig elvileg nem támogatott.
Persze jöjjenek csak a konkurensek, nyomják csak az árakat lefelé. Talán váltok, ha pl. befut az OpenCL és elterjed a két mag.
-
kolosanyi
veterán
Na hülyeség, amit írtam, az x5 305$ szállítással. 1 év garit írnak. Azért 50 rugóért, már igencsak jó ajánlatnak gondolom.
Videó teszt az x5-ről. Ebből is látszik, hogy azért ez nem vicc...
-
kolosanyi
veterán
Oké, de ez nem is 150$. Ez kb olyan 90-100 ezer HUF lehet, legalábbis az X5 olyasmi volt, ha jól emlékszem. Annyiért nem biztos, hogy jó vétel. A kamera az elég kaki, bár másban meg mindent ugyanúgy tud, mint a többi droid, a hardver is rendben van. Viszont annyival nem olcsóbb, hogy mindenkinek megérje. Viszont szépen néz ki és - ha nem is sokkal - tényleg olcsóbb a versenytársainál.
szerk.: Viszont gondolom a vodás kapcsolatok miatt bekerülhet a szolgáltatókhoz, vélhetőleg nagyon kedvező áron. Azért egy ilyen tudású gép az már tényleg nem vicc, főleg, ha egy nagyon agresszív árazással társul. Ez van, jönnen a kínaiak nagyon. Van is félnivalójuk a "nagyoknak".
szerk2.: Azért ez se rossz. 300$ alatt van, ami egész jó ár érte.
-
JR.CSé
senior tag
Mindenki fedezékbe.Jönnek a Kínai mobilok
Vele együtt remélem a vicces tesztek is
-
fornettisuti
veterán
jól sejtem, hogy a piac alsó-közép kategóriáját célozzák meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest