Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yeffy

veterán

válasz Integrale #558 üzenetére

oh, az szomoru, kar erte... :(
    en is neha kacerkodtam ilyennel, de meg jo, h nem csinaltam viz alatti kepet. foleg most mar, h lassan 3 eves lesz, mar tuti "megfaradtak" a tomitesek, nem akarom, h igy jarjak.

A u12+ nekem se jott be anno, a gombos mizeria az egyik, de az akksi is pl kisebb lett, nem ertettem, miert.
    OP-knal nekem a kamera az, ami sosem tetszett, meg a mostani 8-as szeriae sem valami nagy asz, ahhoz kepest, h mar mennyibe kerul.

Eddig Pixel 5 (rohadt lyukaszto) meg Xperia 5 ii (nincs Qi, ami jol jonne) az eselyes, 1 ii is az volt, de ott meg nincs Dual SIM. nagyon orultem volna, ha lenne hazon belul utodja (valami aktualis csucs, vagy felsokozep hardver, ebben a minosegben, mint az U11+), akkor azt vennem szerintem megint.
    de hat sajnos nem ugy nez ki. :(

a fentebb emlitett Edge Sensore mindenkepp fog hianyozni, millioszor hasznaltam/om a zseblampat ugy, egy mozdulat a ki-es bekapcs.

mindenesetre megtartom masodik telonak, es bizom benne, h hatha lesz meg egyszer ilyen kaliberu HTC-m, amivel igy meg voltma elegedve (egy ket apro hulyesegtol eltekintve).

• ViBo77

senior tag

válasz Integrale #558 üzenetére

Én is úgy vagyok vele, hogy az eddig legjobb telóm ez és sajna előbb-utóbb kell neki keresnem utódot, de hogy mi lesz az, azt még nem tudom ... semmiképpn sem szeretnék visszalépést és pl az edge sensor-t én nagyon szeretem, még ha csak a zseblámpa ki és bekapcsolására használom (olyan mint a Harry Potteres "lumos" varázsige :D :D ... csak egy mozdulat és van fény ), de szerintem nincs másik telefon ami tudná ezt ...

Remélem még bírja az aksija legalább 1 évet (nekem márciusban volt 2 éves a kicsike) és akkor lesz bőven időm megtalálni a méltó utódját!

Új hozzászólás Aktív témák