Hirdetés

2017. október 20., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

HTC Hero - emberek, ez a jövő!

A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.

Hirdetés

GPS, üzemidő, összegzés

A készülékben található GPS-vevő, mely a mobilhálózatokat használva pillanatok alatt képes pozicionálni. Sok hasznát gyárilag ennek ellenére sem fogjuk látni, hiszen az autós navigációra nem használható Google Maps-en és a Footprintsen kívül semmi sem használja — más lesz a helyzet, ha megjelenik az Androidos iGO navigációs szoftver...

Google Android on HTC Hero Google Android on HTC Hero

Az akkumulátor 1350 mAh-s, cserélhető. A készülék csak három napig vendégeskedett nálam, kettő alatt nagyon sok nyomkodással és még több sztereó Bluetooth headsetes zenehallgatással sikerült lemerítenem. Ez alapján nem szeretnék nagy következtetéseket levonni: az biztos, hogy két napig erős igénybevétel mellett is bírja egy szusszal, amiből arra következtetek, hogy csekélyebb használat mellett három napig is kihúzhatja.

HTC Hero

150.000 forint. Jelenleg ennyit kell fizetnünk a 2 év garanciás készülékért, mely véleményem szerint a per pillanat a legjobb vásár azoknak, akik érintőkijelzős okostelefonban gondolkodnak és nincsenek olyan speciális igényeik, melyeket csak egy adott rendszer tud kielégíteni. A HTC Hero nem hibátlan, közel sem az: a kamerája pocsék, nincs benne FM-rádió, lehetne szebb és jobban összerakott és pár plusz szoftvert is el tudnék rajta viselni. Viszont elképesztően gyors, nagyon felhasználóbarát, már most rengeteg szoftver van rá... azaz Androidos. Ha valaki nem használt még ilyen rendszert (vagy iPhone-t), annak elég nehéz lehet elképzelni, hogy miről van szó. Én már minden rendszert próbáltam, ami létezik, épp ezért bátran állíthatom, hogy eddig csak az Apple és a Google csinált olyat, amitől sosem kellett a hajam tépkednem, ami sosem fagyott le, amit ésszerűen és biztonságosan lehetett bővíteni, ami elég logikusan volt felépítve és elég gyorsan működött ahhoz, hogy ne kelljen feleslegesen keresgélnem semmit... magyarán olyat, ami tisztességgel tette a dolgát. Ehhez képest a kategóriájában kiváló LG S-Class UI is kutyafüle, viszont az ugyebár fele ennyibe is kerül. Hogy mi tehát a HTC Hero? Egy olyan iPhone, ami nincs széthype-olva és nem kényszerít dolgokat a tulajdonosára, plusz tele van olyan apró finomságokkal, melyeket most nem tudok felidézni, de mindig mosolyra húzták a számat. Ezt a készüléket imádtam használni. Különösen ajánlott.

HTC Hero

A tesztkészüléket a SpeedShop biztosította, köszönjük! A készülék megvásárlásához kérem, kattintson ide!

A cikk elkészítésében a T-Mobile mobilinternet volt segítségünkre.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.