- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Nalam pl a kepernyomentes es kamera van beallitva ra. De szamtalan mas funkcio is hozzarendelheto.
Az edge panelon mit tudsz beallitani? Par dolgot, amit kulon elo kell rangatni, arrol nem beszelve hogy a telefon oldala vedtelen egy koccanastol is, hiaba van tokban. (Volt S7edgem, nem levegobol szedem ezt)
Filmet vagy kepet nezni azon a panelen vicc, mikor akar egy apro reszlet is a lefolyt kijelzon van, kifejezetten zavaro. Ugyanez van olvasaskor is, nem egyszer keresztbealltak a szemeim. Gepelesnel megintcsak kinlodas, mert S7edge eseteben volt par betu ami mar a sik feluleten kivul volt, termeszetesen kenyelmetlenebb is volt az adott betu bevitelezese.
Az iris scanner pedig... muhahah. -
Aryon87
félisten
válasz
nincsnév007 #2169 üzenetére
Akkor jo
igyekszem nepszerusiteni a telot, sokan ugyis a kamerat nezik elsokent
Koszi
-
Aryon87
félisten
válasz
Badboys #2157 üzenetére
Nekem ez az elso HTC-m, es elegedett vagyok vele maximalisan. Lassan 4 honapos, de meg egyszer sem szentsegeltem vele, ellenben az elozo modellekhez kepest. Jo, enyhe tulzas, de az elozoeket mindig megfogtam valamivel, ez stabilan helyt all. 3 honap utan 1x volt egy ijedelem, mikor valami beakadt, es restart kozben befagyott 10 percre, es azt se tudtam mit csinaljak vele. Teny, bo 1 honapnyi ujrainditasmentes idoszakot illetoen siman elnezheto baki.
Most ez az ertesitesi szamok hianya piszkalja az orromat, gondolom valami bug lesz a felrakott U11+ sense miatt.(Kepek nemsokara jonnek
)
-
Aryon87
félisten
válasz
kekkola #2146 üzenetére
Csak lenne megfelelo marketingje. Utcai rmber nem hiszem hogy nagyon hallott volna az U11rol. Tegnap voltam telenorban (Koki), termeszetesen a mobil kaphato, de nem volt kirakva.
Ajton belepsz, egybol a Samsung pultnak mesz neki, utana meg a vegyes pultok.
Alig van kint valami. Par LG (G6-on pl az iPhone7 specifikacioja futott), par Sony meg a szifonok.
Kerdem embert, miert nincs kirakva az U11? Valasz: nem lehet minden kint..
Pff -
Aryon87
félisten
válasz
silentkiller #2094 üzenetére
Sokkal nagyobb.
Enyem megnezheto -
Aryon87
félisten
Barmelyik marka megy szervizbe, es azt tapasztaljak, hogy nem a gyari rendszer van rajta, azonnal dobjak az egeszet. Rosszabb esetben meg a garanciat is.
Europai szerviz szigoruan europai regios telefonokkal foglalkozik.
LGnel pl ugyanez van. Nincs forgalmazva mondjuk a V20, nem foglalkozik a szerviz vele, mert nem europaba szant modell.
Ugyanez van kolleganal is. Hiaba "akar" fizetni erte, hogy megjavitsak, nem fognak vele foglalkozni.
Tanulsag: csak europai regios keszuleket szabad vasarolni, hiaba dragabb. -
Aryon87
félisten
válasz
brainticket #2062 üzenetére
Most olvastam a hirt, hat azert lehetett volna mar qi tekercs ennyi erovel. Nem mintha hasznalnam, de a tudat.. van toltopadom, meg anno az S7edgehez rendeltem. Azota porosodik
-
Aryon87
félisten
Ha jol latom, a Plusnak a hatlapjan a jeloles a qi toltesnek van, azaz o mar kepes ra. Es tetszik a telefon 😍
-
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #2044 üzenetére
Nemtom, de velemenyem szerint nem tiszta ez az egesz pontozas. U11 volt a regi teszt szerint az utolso, ami utana jon, azok mar mind az uj szerint vannak, mert a szifonnal hoztak be. Szal az U11nel max egy betut modositottak az iromanyba, xartak a kamerara, mert tudtak sztem hogy siman felkerul az elmezonybe a Pixellel az uj pontozas szerint....
-
Aryon87
félisten
Erdekes hogy ugyanugy maradt 90 ponton, es nem mozdult semmit. Pedig a 2 ido kozt 2 frissitest mar kapott a kamera, amikkel finomítottak itt-ott, es akkor a videozas bovitese is bekerult mar.
Ferrari: kb en is igy gondolom
Most nem azert irom ezt, mert nekem U11 van, de nem hiszek ennek az oldalnak a hitelessegeben. -
Aryon87
félisten
Hm... Ketlem hogy ujrateszteltek.
Mondjuk en a szememnek hiszek, nem a pontoknak, es a fotosban is bizonyitottan latni, hogy pl a Note 8 baromira nem adja azt a szintet, amennyi pontot kapott, es az U11 megeszi..
Fogok majd tesztet csinalni egy Note 8 tulajjal (csak talaljak valakit), majd akkor kiderul -
Aryon87
félisten
válasz
Pedy1225 #2034 üzenetére
Azok azert "jobbak", mert az uj pontozasi rendszer szerint nyomtak oket. Ehhez kepest amit en lattam azoktol kepeket, az U11 keresztbenyeli oket..
Az a kis potty a kameralencsen valo visszatukrozodes, azt barmelyik telonal kivitelezhezo. A HTC felirat visszatukrozodeses dologgal en nem talalkoztam, mint a tesztben van, pedig rengeteget fotozok. (Kamera szamlaloja szerint 5300+ kattintason vagyok tul
)
Rixman: nektek ezt feldobja a telo, vagy manualis keresessel adja csak ki? Mert nekem nem adja ki a rendszer csak ha en inditom el a keresest..
-
Aryon87
félisten
válasz
22darti #1998 üzenetére
Max valakivel egyeztetsz, ha hajlando megmutatni a telefonjat (pl en).
A toresrol nem tudunk nyilatkozni. Eddig 1 tagnak tort a hatlapja, o kinlodik a szerviz miatt, valamiert nem javitjak. Azota attert a konkurenciahoz, ott is peches, mert azt is torte 2. esesnel..
Meg talan van meg egy tag, akinek repedt a hatlapja ha jol tudom.En ejtettem pofara 4 naposan, serulesmentes a telo, es akkor meg a gyari fos muanyagos tokban volt.
-
Aryon87
félisten
Sracok, ez mindig is benne volt a teloban?
Gabes13: ez is 5.5col meretu kijelzo
-
Aryon87
félisten
Attol fugg mik a fontos szempontok.
U11: sallangmentes tiszta es stabil Sense, kivalo kamera (foto/video), eros hardver es jo akku. Mínusz jack csatlakozo.
P10+: szinten stabil rendszer, kamerat nem mondanam kiemelkedonek (szamomra), viszont sok extra feature van benne, pl fennyel festes, ejszakai felvetel mod (nem manual mod, ezeket a Honor 9-ben imadom) stb. -
Aryon87
félisten
válasz
spawn21 #1937 üzenetére
Ugy-ugy
Gabbb sajnalom hogy igy alakult, lehet hibasat fogtal ki, en meg adnek egy eselyt neki, meet jo telefon.. En 3 honapja nyuzom, 2 nappal ezelott volt egy ijedelmem, azota szerencsere nincs baj.
Wifit nem kapcsolta be, ujrainditottam, es befagyott. 10 percig semmi, csak a led gombok vilagitottak. Valami rendszerosszeomlas tortent. Jelentes ment is a HTC-nek.
Azota nincs semmi, megy normalisan. Es ez nalam nagy szo, ha az elmult 3/4 evemet nezzuk. -
Aryon87
félisten
Az sem egy szent.. s7edgem 3 hetig vikt bent, es utana sem volt jobb a telefon. Javitas utan 2 nappal el is adtam, azota a 3. tulaj hasznalja azt..
Legjobb szervize az LGnek van, ami sajattal rendelkezik, par oran belul meg is van ha nincsenek leterhelve. Rosszabb esetben kuldik ok is a TMX-hez.
Remelem se az U11-el, se a H9-el nem lesz gondom. -
Aryon87
félisten
Semmi
-
Aryon87
félisten
válasz
monti0222w #1886 üzenetére
Szep is, imadom. Mikor Marosvadarhelyre jovok nagymamamhoz, Szovata mindig a kirandulas resze.
Ha lenne kocsi, mashova is mennek. -
Aryon87
félisten
válasz
Ombre88 #1848 üzenetére
Udv a csapatban!
Nalam a gyari tok csak annyit volt fent, mig a szilikontok meg nem erkezett. Mellesleg az egy kalap xar, 2 hajszalkarcot bevesett a hatlapba 1 het alatt... Viszont egy esestol megvedte a telot , mikor 4 naposan repult a kezembol
Nem veled a hiba, nincs galleria. En a QuickPic alkalmazast hasznalom. 2TB felhotarelyem van, es automata szinkronizacio.
Ha a kepernyofoto alatt a kepernyomentest erted, az a powergomb es hangero le egyuttesevel tudod megcsinalni, vagy a edge sense altal is lehetseges, ha beallitottad.Mas: kell nekem erzesem lett...
U11 Plus? -
Aryon87
félisten
válasz
spawn21 #1767 üzenetére
Tulsagosan is. Oke hogy nagy tepsi, de szamomra pl egy kompromisszummentes telefon. Talan a fapados kameraszoftvert es a jack hianyat tudom felroni neki.
Viszont aki meg szeret is fotozni, nektek is feltunt, hogy finomitottak a kameraszoftveren? Megjobb lett, meg kifinomultabb. -
Aryon87
félisten
válasz
Kobun1980 #1743 üzenetére
Nekem egy mezei kínai szilikontok van a telón, bőven megteszi a célját: védi a hátlapot a kartctól, a pereme meg van annyira vastag, hogy az ütést is felfogná az esésnél (nem az a csücskös sarkú). Fóliának meg nemtom mi van rajta, webshopból rendeltem. Természetesen nem ér ki széltől szélig, és 2 saroknál pici levegősödés is van.
-
Aryon87
félisten
Azert irtam. Sot, velhetoen az U11 kapja meg elsokent az Oreot is (marmint a Nugatosok kozul), mig az S8 tesok csak betat kapnak, es a veglegest kb tavasszal kapjak meg.
Ez a kulonbseg, hiaba verik a melluket a Samusok. Lofityiszt.Varoz: az valami ultragaz az a baki. Jot nevettem rajta.
-
Aryon87
félisten
Srácok, nektek képes a telefon 2 BT egységet fenntartani? Igaz nekem 2 kínai cuccom van, egy okosóra és egy füles, de ahogy csatlakoztatnám a másodikat, addig az elsőt levágja. Ugyanez van a Honor 9-nél is.
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Szia4
Nálam a 24/24-en üzemelő mobilnet miatt 4-5 óra SoT megvan, és az üzemidő 05-20.30ig bőven kitart normál használattal. De ez inkább felhasználófüggő, hogy ki mire használja a telót. Le tudom meríteni 4 óra alatt is ha nagyon nyomatom
Elvileg a FirstPhonenál megnézhető, nagyobb multiknál és szolgáltatónál nincs kirakva tudomásommal (max az enyémet meg tudod nézni, amúgyis kiállítási példány, eddig 3-an kerestek fel ezzel)
-
Aryon87
félisten
Nekem az EMUI nagyon bejött, kiválóan van optimalizálva. Anno mikor Mate9-ről váltottam S7edge-re, egyből feltűnt a 2 telefon közti sebességkülönbség a Huawei javára..
Én használom a szorítást, semmi baja, nyekeregni se nyekereg. Üvegfólia van a kijelzőn, hát jó 1, 1.5mm "hézag" van a kijelző széléig.
-
Aryon87
félisten
Igen, a G6 egyik ütőkártyája a wide kamera, azt én is szerettem, nem egy helyzetben jött jól. Maga a telefon is jó, de ahogy a tesztje is írja, biztonsági telefon.
Amint egy erős terhelést kap, a szoftver abban a pillanatban lekorlátozza az egészet. Nálam legalábbis megtette:
4 magot lekapcsolta, a másik 4-et felezte. Proci 80%-on pörgött, az egész rendszer meg akadozott, és tűzforró volt a telefon.
Na most múltkor az U11-et sikerült fullra leterhelnem. Nem kapcsolt le semmit, nem pörgette a procit, egyedül a rendszer kezdett döcögni csak. Viszont azt az állapotot más telefon már régen egy restarttal díjazta volna.
Na ezért nem akarom eladni a telefont. Pedig a Mate10 és V30 erősen csábít.. -
Aryon87
félisten
válasz
monti0222w #1667 üzenetére
Szilvasvaradon turaztam, aztan beiktattam Egert is
BP-i vagyok amugy -
Aryon87
félisten
300Ft kb, nem fogok eret vágni magamon, ha mégse működnie
Naponban kell majd érkezzen, majd írom mi a helyzet ezzel.FeRRaR1
A jack elhagyását nem tudom miért találták ki, mert hogy nem az akkukapacitás növelése miatt az tuti.. De aki elindította, akasztanám fel ha összefutnék vele..
-
Aryon87
félisten
Pedig fura. Mert akkoriban a frissítéseket és egyebeket mindig wifin csinálta, és úgy is volt beállítva minden, hogy csak wifin végezze el a frissítési műveleteket. Mobilneten csak böngészés és a csevegés ment. Se videó se semmi. Szal indokolatlan helyzet, hogy az akkori ~2gb net pár nap alatt elfogyjon.
-
Aryon87
félisten
Jaja, de sajnos a tobbi gyarto sem. Egyedul a Huawei teszi meg a Mate10-el, az elvileg 4000-es akksit kap.
G6 is full biztonsagi telefon lett: ha tulterheltem, es tulmelegedett, 4 magot lekapcsolja, a masik 4 magot meg felere csokkentette.
Multkor U11-et leterheltem mint allat. IgYoutube 4 oran keresztul ment max hangeron, mellette meg vagy 6 orogram meg felvaltva. Persze a telo mar forrongott, aida szerint 60fok koruli erteken volt a homerseklet. Proci 30-40% porgessel, a magok meg szepen normalisan mentek. Minimalisan akadt csak a telefon. Mas ezt a terhelest egy ujrainditassal nyugtazta volna. Na ezek utan nem akarim lecserelni az U11-et. Max jovore a Mate10re. De meg azt is meggondolom. Tul jo telefon lett ez. -
Aryon87
félisten
válasz
spawn21 #1538 üzenetére
+ monti és nincsnév
Köszönöm. Igazából azt figyeltem meg, hogy mikor van egy lehetséges új tulajdonos, aki gondolkozik az adott márka vásárlásán, a legtöbb esetben a fotózási képesség is kérdés is felmerül a többi szokásos mellett. És a legtöbb esetben erre szöveges válasz szokott menni. Nos ezt gondoltam én képi formában megtenni
Úgyis problémamentes telefon, legalább a fotózás legyen téma sajat körben. A fotós topik az már más tészta, ott a szénakazalban is keresik a tűt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest