- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
Na, mivel felmerült a gyári átalakító minősége, kipróbáltam a Beyerdynamic DT770 Pro Limited Edition 32 Ohm fejesemmel. Csak egy mezei zenehallgatás nem több. M8-al tudom összemérni.
Első blikkre annyi, hogy az M8-hoz képest csutka hangerőn úgy szól, mint az M8-on a csutka hangerő előtt kettővel. Bár hozzá kell tegyem, az M8-on csutka hangerőn csak visít a fejes és leszakad a fejem, de ott már érződik, hogy a DAC nem bírja el. Szóval egy kicsit erőtlenebb a cucc. Viszont hangzásban nem érzek különbséget. Több zenével próbáltam, ugyanazt kaptam. Szóval szerintem korrekt a cucc. Hangerőben nem a legteteje, de igazából életemben nem tekertem az M8-at csutkára fejesen vagy fülesen.
A fejhallgató erősítőmhöz képest mindkettő korrekt, szép hangot ad, persze hangerőben alulmarad, meg azt a teret nem adja egyik telefon se. De teljesen jó. Számomra átment. -
Varoz
addikt
válasz
Aryon87 #1642 üzenetére
Meglepődnék ha működne. Van ugyanez OTG-be és az se szokott menni. Vagy tölt vagy használsz rajta valamit, a kettő egyszerre nem megy.
Hirtelen keresés után találtam egyet Amazonon és mindenki panaszkodik rá. Szóval szerintem ablakon dobtad ki a pénzt.
Persze azt a pár dollárt megéri, hátha mégis jó. -
Varoz
addikt
Jelenleg leggyorsabb, legjobb kamerával rendelkező telefon, szerinted?
Villámgyors csúcshardver, vízálló, adnak hozzá egy 30 ezres fülest, ami nagyon jól szól és aktív zajszűrős. Szóval nagyon is megéri!Kiskopika
Az megvan, hogy az összes adatforgalmon vagy , nem a mobiloson?
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
válasz
Dracula #1438 üzenetére
Nálam tökéletesen működik minden. Ott vagy nem kapta meg az engedélyt a tartalmakhoz a Google Fotók vagy újra kéne rakni, mert bebugzott.
Igen, a HTC-ken eddig ami volt gyári Galéria az a HTC Galéria, csak a Playből már nem tudod felrakni az U11-re, csak régiekre, viszont XDA-ról le lehet szedni az apk-t.
-
Varoz
addikt
válasz
mocsyzozi #1407 üzenetére
Másik opció, hogy valami erős, kiálló dologra esett pont a kamera mellett. Ott van pár centi szabad rész. Bár biztos, hogy nem kis erő kell, hogy betörjön, mert nem sima üveg van rajta.
A blend testben se tört el amíg csak simán kiflibe hajtotta a csávó, csak amikor ugyanazt megcsinálta visszafelé is, szóval nagyon sok kell neki. -
Varoz
addikt
válasz
TazLeacher #1383 üzenetére
Nincs mit, így a biztos!
-
Varoz
addikt
válasz
TazLeacher #1379 üzenetére
Megvan a válasz, szerintem töröltesd a képet, mert minden adat látszik! Nehogy visszaélés legyen!
-
Varoz
addikt
válasz
kakuk100 #1355 üzenetére
Akkor átvágtak, meg nem ők javítják, hanem csak átveszik. Viszont így kicsit necces, ahogy ferob is írja.
Egyébként meg miért nem ezt írtad ahelyett, hogy azt írtad, nincs cím, amikor az összes átvevőhely a linken van?
Bár minden városban ott egy másik cím is ami nem a Média. -
Varoz
addikt
Tényleg nem jó a link. Bár az összefoglalóban jó és az illető járt ott, tehát tényleg nem sok esze van. A linkelést meg elk.rtam, bocsi.
-
Varoz
addikt
válasz
kakuk100 #1339 üzenetére
Az összefoglalót kéne csak elolvasni!
Átvevő helyek. -
Varoz
addikt
Spigen tokkal senki se használ fóliát vagy üveget?
-
Varoz
addikt
Spigen tok mellé milyen fólia ajánlott? Orzerot vettem, de azt a Spigen Liquid Crystal felnyomja a szélén. :/
-
Varoz
addikt
válasz
Balinov #1176 üzenetére
Minden nem jöhet össze!
Aryon87Egyelőre nem viszem dolgozni, mert nincs még meg a tok, fólia amit rendeltem hozzá és favágással foglalkozok.
Ára? Ugyan! Mégis mit várnak az emberek? Ez egy csúcskészülék, mennyi legyen, 60k? Egy 7-es BMW-hez se mész oda, hogy jó-jó, de 5 millióért kéne. Nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest