Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Igen, az, hirdesd meg 23-25-ért és hagyd hogy alkudjanak.
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Az új felület azért nem rossz, még ha vérszegény frissítés is önmagában. Nekem már jobban tetszik, mint a régi.
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Na csakhogy! Azért pipa lennék, ha még csak most kapnám meg, és nekem pont ugyanolyan, ugyanonnan jövő cuccom van.
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Semmilyen módszerrel nincs frissítés?
-
Bence01
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Arra még várhatsz, de egyenlőre elég felesleges várakozásnak tűnik

-
Воланд
titán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A netmegszakítós módszer pont csak oda kell, ha jól tudom
De nekem simán megtalálta, nem mókoltam ezzel, nem tudom nálad mi a gond.(#634) Blyan: Igen, valami frissült, legalább is 2x telepített a telefon, de a másodiknál a Zune ugyan azt a changelogot írta, mint elsőre..
-
Воланд
titán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
8773
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
De jött. A Windows Phone Refresh(Tango), ami az összes többire is

-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én is így csinálom, utálok a zsákbamacskát, ráadásul nem is engedhetem meg magamnak.

-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ja, zsebben. Olyan előfordult már asszem egyszer.

Oké.
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Szebben?

Nem szokott kikapcsolni, viszont most visszalépek NoDo-ra és újrapróbálom, mert szar az üzemidő, kíváncsi vagyok változtat-e valami, ha nulláról nekifutok. -
Bator92
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nekem még nem volt rá példa.
Más: Sikerült valakinek Interop-unlockolni a telefont? Ugye elméletileg nincsen rá ilyen unlock a legújabb frissítés óta, de elméletileg vissza lehet állítani az előzőre és azt unlockolni. Próbálkozott valaki ilyennel innen? Vagy elméletileg lehet rá más romot is tenni. Ilyennel próbálkozott valaki?
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Elég specifikus, igazából egy javító patch.
Update 7.10.7740.16
Email threads. Fixes an email issue related to Microsoft Exchange Server 2003. With this fix, when you reply to or forward a message, the original message is now included in your response.Voicemail. Fixes a voicemail notification display issue that occurs on some European and Asian networks under certain conditions.
A HTC frissítés meg az Internet Sharing funkciót engedélyezi a Trófeánkon.
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hasonlóan, ha most vennék készüléket, akkor 60-ért a Radart választanám.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ennyit nem ér meg, hogy fülessel tudjak telefonálni

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én se túlzottan szeretem, de melóban meg azt nem, ha telefonálok. De headsettel simán megoldható lenne, hogy észre se veszik

(#502) Blyan: Az se rossz
De a fentiek miatt ez sem kivitelezhető..(#504) for3l: Na, ez jó hír. Azok milyen fülesek zenéhez? Jól szólnak, érdemes lehet befektetni?

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nem nagyon ismerem ezt am márkát, de jó volna, ha a régebbi készülékekkel kompatibilisen is kidobnának valami türhető fülest.
ezt a gyári izét nem használom, így zenéhez másik füles van, csak azért, hogy telefonáljak is meg nincs kedvem mindenhova két fülessel járni..Bár tudom, hogy már minden telónak jack csatija van, de ez sajnos nem jelenti, hogy headset-ként is jó egy másik márka fülese ehhez is

-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Igen, azt hiszem én sem cserélnék.
-
opeter87
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Na este sikerült a frissítés nekem is.
Nagyon jó a Mango.
-IE nagyon jó lett.
-üzenetkezelés még jobb
-linked email accounts (végre!)
-fényképező elmenti a beállításokat!
Remélem most már a Marketplace is felnő az oprendszer-hez.Egyet nem értek, hogy a szolgáltatónál a főképernyőn miért az írja ki, hogy "T-yyyyyy" eddig kiírta rendesen

-
opeter87
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Köszönöm. Összejött a net megszakításos dolog. De kb vagy 1 órája frissít. Hogy ez miért ilyen lassú?

-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A speedshopban a mi telónk volt az utolsó közt.
Szerintem nincs már trófeájuk.
Amúgy eléggé felment az ára, 80 és fölötte van, ahol még kapni. -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Olvasgattam, és azt írják, hogy adott nap 18:00-ig érkező rendeléseket másnap(munkanap természetesen), hat után érkezőket pedig rendeléstől számított második munkanap.
Gondolom te akkor előtte rendelted, mivel most meg utána vagyunk, azért hétfőt írt. Hát remélem akkor is hozzák, mert ha holnap beállít vele, meg fog lepődni, hogy nem várja senki

Na meg remélem nem fogok csalódni ebben a tokban, és a hozzá adott fóliában

-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Neeem, magamra már inkább. Hallottad volna mivel átkoztam szegény édesanyámat, közvetve magamon keresztül!

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nekem úgy napi ~3 óra zene, ~1,5 óra netezés, amiben van facebook, fórumozás, flickr képnézegetés, meg ilyesmi, a levelek egyből érkezésre állítva, menet közben gprs/edge/hsdpa(sajna melóban elég hadilábon áll a térerő, plusz határ közelében is van), itthon wifi, közben sms/telefon, bekapcsolva a GPS(ugye a htc időjárás-előrejelző használja is) és így ha reggel leveszem, este teszem fel töltőre(de volt, hogy este alvás alatt is ment, és csak reggel tettem fel). Nameg azért nyomkodom is, dehát ezért vettem

Végül is szerintem nem rossz, pláne, hogy az előző 5530-am aktív net meg GPS hiányában nélkül ment ennyit..

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Van, és 24/7-ben aktív is

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Detto

Bár nálam a 2 napos üzemidö csak álom
Azt meg azért vegyétek figyelembe, hogy itt ha ottvan a nevében a 7-es, ha nincs, gyakorlatilag ugyan arról beszélünk, de ha az omnia, vagy optimus mellöl hagyod le, az már egy kicsit más tészta..

-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Persze azért lehet benne némi buktató.
Ugyanis a Mi Trophynkat, HTC Trophy 7-nek híjják, így forgalmazzák itt az EU-ban pl., és Verizonnak készített változat (amely 16GB-os), azt nevezik sima Trophynak. A GG oldalán csak Trophyt írtak, szóval lehet, hogy csak a Verizonos változaton van ilyen.
A teljes igazságot talán sosem tudjuk meg, szóvak azért ne csuszatold.

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én akarok, de eddig 2x1000 Ft-t dobtam ki méretre szabható fóliára, mert egytől egyik egy rakás szarok voltak, méretre vágott, normális minőségűt(pl Brando) meg eddig sehol nem kaptam..
Pedig az 5530-amra egy olyat pakoltam(mármint Brando) tavaly augusztusba, és a mai napig fentvan rajt, pár mikrokarccal mindössze. Na egy olyan kéne azért erre is, biztos, ami biztos

-
Inarus
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ácsi! A csak fülessel és csak gyári fülessel dolog közt nagy a különbség.

Vagy annyi konkrét példa van erre?
Nokiáknál nem így van, LG-knél sem így van. Samsungok egy részénél sem így van, én összességében nem is hallottam ilyen hülye megoldást, főleg nem a 2010-es évben. -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hát nemtudom, az 5530-amhoz ha egy darab drótot kötöttem jack dugóval, az is megfelelt antennának, itt meg csak a gyári füles? Érdekes..
Na mindegy, amennyit kellett volna, annyit ki tudok hagyni..
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Na szép, nekem fontot zároltak. 4x
Lehet, hogy ez némi változás előszele... 
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Mármint egy Fontot, nem?

Elvileg visszakapod, de én még nem kaptam hírt erről.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Na megpróbáltam vásárolni. Azt írta a bankkártyám nem valid de sms-ben zárolt 1 Ft-ot az MS.
Most akkor pontosan mi van? Gondolom nem tudnék vásárolni így.
-
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Na de az a nagy beszámolóval még lógsz...

-
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nekem bal oldalon fent van.
quickplay collection marketplace social
Így vannak nálam a menük -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Állítsd át a windows területi beállításainál a helyed UK-ra, és akkor ott lesz

-
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Marketplace->Apps->azt ott bal oldalt vannak a kategóriák, vagy jobb oldalt a keresősáv.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nálam is fent figyel trial-ban
Megvenni még ezt nem akartam, mert nekem annyira nem létszükség, meg ki akarom várni, mi lesz az Ovi Maps-el 
Én google maps-en kerestem valami jó környékbeli londoni címet

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én úgy csináltam, hogy gépen, Zune alól kikerestem a progit, amit meg akartam venni, aztán rányomtam a Buy-ra, és ott bejött, hogy adjam meg adataim.
Egy angol címet előtte keress magadnak
A Turn by Turn Navigation-t akarod megvenni?
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Tegnapig én se, de aztán mondom megnézem. De hiába..
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nettel az igazi, az biztos

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én ezt annyira nem is figyeltem, de szerintem nem lehet ezt sehol állítani. Talán majd ősszel a lokalizáció után..
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én is kompromisszumot kötnék, és nem kell, hogy mindenhol rezegjen, csak íráskor. Azaz ugye most kapcsolható, hogy akkor adjon hangot, na ahelyett inkább rezegjen

Jó a hang is, csak ha zenehallgatás után úgy felejtem a hangerőt, akkor rohadt hangos tud lenni a gépelés

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Kibírt, amit kellett, ennyi meg nekem elég

Tegnap este 7 körül vettem le töltőről, negyed 9-ig még itthon voltam, addig wifin lógott, aztán az éjszaka további részében folyamatosan GPRS/HSDPA kapcsolat, aktív GPS, ~3 óra zene, 1-2 videóklipp, facebook, kis netezés, 1 hívás, 1 sms, állandó buzerálás, és így merült le reggel 8 utánra, hogy már jelzett, hogy tölteni kellene.
5530-am felétől megfeküdt volna.. -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én is

Lesz ami lesz, bemegyek majd, aztán csak van náluk. -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nincs semmim
26 alatt vagyok, és a tweet surf csomagban, 2 év rabsággal ennyi. Pedig csak 3,5k a havidíj 
Viszont ma nem tudtam bemenni

Közben meg írtam a vodafone fb oldalára, mert a boltot marhára nem sikerült elérnem. Nem mondtak semmit a készletről, csak hogy "korlátozott számban elérhető", így javasolják az online boltot. Azzal csak az a marha nagy gondom, hogy ott nem tudom a vitamax számomat átváltani előfizura..
-
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
És milyen, jobb mint az IE?
-
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Találtam neked pár böngésző tesztet egy videóban összeszedve.
[link] -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Eddig én is, csak már ideje leváltani a kártyás csomagot

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Omnia nincs a vodafone-nál..
-
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nem töltenek be gyorsan a videók...pedig sok videóban iszonyat gyorsnak tűnik és még a lap töltése közben is akadás mentesen lehet görgetni, nagyítani, amit csak a csúcs androidok tudnak...

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ja igaz, nagyobb a tárhely. De azért ez +25k.. Hát..
Bízom benne, hogy lesz trophy
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
60k lesz előfizuval, mint amennyiért ti is vettétek. Optimus és az omnia nem lenne meg ennyiből. Mondjuk előbbi nem is tetszik, utóbbi meg nekem már nagy lenne
A többi wp7-es meg még drágább.
Ez tetszik, ára is jó, wp7 is bejön így elsőre, csak lenne már meg
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Köszi! Akkor jó lesz ez

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére

EQ ér valamit, vagy csak dísz? -
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ha olyan a hátlapja, akkor bizonyos karcokat azért el fog nyelni, a ThinkPadekét le lehet törölni és eltűnnek a vastagabb karcok egy kis dörzsivel (sok sok éves tapasztalat).
De azért nem kell próbálgatni, jobb karc nélkül.
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Igen, csak néztem a topik elején mekkora nemtetszés van, hogy plasztik az egész (igaz azok a cikkben lévő megjegyzés miatt születtek).
Szerintem nagyon minőségi lett. -
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nekem fémnek tűnik, meglepően hideg. És magyarázná azt is mitől ilyen nehéz a telefon, mert azért elég jó súlya van.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Saját fülessel nem nézted? A gyárit úgy is nyugdíjazom amint meglesz

Egyébként van market-en opciós zenelejátszó? Találtál?
-
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Próbáld ki ezt
-
Inarus
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Elég jó cucc, jó áron. Az alsó gombok kevésbé minőségi érzést keltenek, de nem olyan zavaró. A 16 giga tárhely meg külön öröm, lassan kezdem kihasználni a nagy helyet. A vaku lehetne kicsit távolabb a kamerától.
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Írnál némi üzemidős tapasztalatot? Egyelőre még nem költöztem át a telefonra, szóval csak az állandó nyomkodásról van fogalmam. De szűk egy napnál többet nem jósolok az első időkben.

-
Inarus
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Neeem, nekem Optimus 7-em van.
Mennyivel más? Nos sokkal. Az Android kapcsán nagyon csábító, hogy annyi mindent meg lehet vele csinálni, a WP7 ehhez képest erősen fapad, de azt is érdemes megnézni, hogy mire van szükséged ezekből. Ha elég amit tud (vagy elég lesz a Mangoval), akkor sokkal minőségibb érzetet nyújt. -
Inarus
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A People hub facebookjából a setteings - email & accounts pontján tudsz "kilépni", azzal, ha kitörlöd a az accod. Miért akarsz kilépni amúgy?
Ha csak egy facebook kliens kell a kontaktok nélkül, akkor arra ott a "facebook" nevű app a marketről.Jah, és nincs normális multitask, csak néhány olyan alkalmazás tud futni a háttérben, ami a rendszer része. Legalábbis Mangoig ez a szitu. Mangotól már a vissza gomb hosszas nyomásával lehet taskokat kezelni.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Megvan, hála égnek találtam angol nyelvű users guide-ot a Trophyhoz.

Közben látom beírtad Inarus, köszi azért.

-
Inarus
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
settings - applications lapon - people - import SIM contacts
-
opeter87
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A futó alkalmazások közt nem lehet váltani, mivel tudtommal nincs igazi multitasking a WP7-ben. (néhány alkalmazás elmenti a beállítást pl. internet explorer mindig arról az oldalró folytatja, ahol abbahagytam)
-
Inarus
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A töltőfejes megoldás elterjedt már egy ideje.
Ha jól emlékszem, a kínai cégek alkalmazták előszeretettel mielőtt szabvány lett.(#240) Barthezz2: Ismered a mondást, nem? "Mindenki más hülye, csak én vagyok helikopter."

-
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én már nézegetem egy ideje, meg már van Live ID-m, meg Xbox-os cuccnál is bereggeltem és van már figurám is...már csak telefon kell.

-
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nekem igen tetszik.
A rezgésvisszajelzés kikapcsolását megoldottad? -
burgatshow
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hát ettől féltem én is. Mindegy, addig már akkor csak kibírjuk valahogy. Én is Trophyt akarok venni egyébként, csak most egy fizetésből 2 teló nem fért bele.
Köszi a választ.
-
Inarus
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nem, sőt: Ha kikapcsolva teszed töltőre, akkor bekapcsol.
Egy pillanatig én is helikopternek hittem magam, mikor ezt tapasztaltam.Mobilnet kikapcsolása: settings - mobile network - data connection - Off
-
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
És, hogy volt a kezedben egy Omnia 7 is így is jól döntöttél?

-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
settings-ringtones-keypress pipa ki - elvileg, de a vissza, win, search gombok visszajelzésén nem változtat, már ha azt akarod kikapcsolni.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Igen, azt olvastam, hogy a gyári füles nem a legjobb. Azért írtam, ha tudod, akkor sajáttal

-
opeter87
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Igen én is jobban szeretem, ha jobb oldalon fent van a ki/be kapcs. gomb
Igen rezgést ki lehet kapcsolni.
settings-ringtones&sounds-vibrate (on/off) -
opeter87
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Én is ezt írtam, már elsőre. Gratulálok a telóhoz!
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Egy zenetesztet is kérnék, ha lehet saját fülessel kipróbálva, hogy tudd viszonyítani másik cucchoz, hogy hogy szól. Köszi

-
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Akkor rövid beszámolót várunk és egy két kamera képet is

-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Akkor mire megrágom a tapasztalataimat már Te magad is belevágsz.

Egyelőre csak kibontva hever előttem, még nem kapcsoltam be.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Jó neked
Én még mindig csak várok.. 
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Mégsem vártál holnapig?

(#211) Napfénysüti: Ha szinkronizálod valamilyen webes felületen(hotmail, gmail ..) és onnan vissza, csak akkor, mivel a zune csak multimédiás tartalmak szinkronizálására jó.
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Oké.

Rendben én is lövök majd párat.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Na az engem is érdekelne, hogy az ovi maps jön-e minden wp7 telóra..
-
Inarus
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Navival kapcsolatban az örök szlogen él: waiting for Mango. Illetve elvileg a Nokia OVI Maps szolgáltatása is sokat dobhat a dolgon.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ha jól tudom, külön-külön lehet tiltani a Wifi és mobilnet kapcsolatokat.
-
opeter87
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Gyorsan válaszolva, de nem röviden:
A készülék anyaghasználat, kézbe vétele nagyon jó, a minőség a műanyag Ace után maga a megváltás, van olyan jó mint a 3gs.
A kezelésében egy kivetni való van. Én jobb kezes vagyok és a képernyő zár (ki/be kapcs. gomb) bal oldalon van felül, az Ace-nél a készülékház jobb oldalán az iPhone-on meg felül de jobb oldalon. Ez gondolom a bal kezeseknek kényelmes a jobb kezesek meg így jártak!
Ez idővel megszokható.
A WP7, az iOS után ez első rendszer ami tökéletesen akadásmentesen és stabilan fut és iszonyat gyors!
Az iPhone-om már lassan másfél éves és eddig egyszer fagyott le, az Android pedig az első nap. Ez szombat óta nem és szerintem nem is fog.
A rendszer Android után túl zárt, de az Apple után (mellett) nem probléma.
A live tile szerintem roppant látványos, folyamatosan változik a telefon.
A WP7 szerintem legnagyobb hátránya a Marketplace. A kínálat jelenleg igeny gyenge és nem tudom mikor fog ez változni. Ám a programok átlagos minősége igen jó! Az iPhone-omat csak az AppStore miatt nem adtam még el.
A Marketplace-re egy példa: most zajlik a Roland Garros rákerestem ezzel a névvel a Marketplace-ben és semmi érdemleges, ellenben Androidra és iOSre létezik hivatalos program. Szóval nemzetközi viszonylatban is gyenge a helyzet. De vannak hír programok, tőzsde, időjárás, sport, gps, stb.
A telefon akumlátora hozza az átlagosat azaz nyomkodva 1nap, lazábban esetleg 2nap.
Nálam 3g helyett csak 2g, de WIFIt még soha nem kapcsoltam ki egyetlen telefonom se, viszont a GPS-t meg soha nem kapcsoltam be. Telefonálás kb. nap 30-60 perc és vagy 10 email fiók 30perces szinkronizálással. 1-1 sms.
A fényképezőgép az átlagos. Amire nekem kell arra jó. A neten lévő tesztfotók reálisak.
Zenehallgatást majd kipróbálom, mert többen kérdezték, de én sajnos soha nem szoktam telefonon zenéthallgatni, sőt játszani sem és még egyetlen filmet sem néztem meg soha.Barthezz2: A HTC hub változik szóval egy élő tile, de hogy mi alapján arra nem jöttem még rá. Ma egész nap 25 fokot írt Bp-re napsütéssel, majd este nagy nehezen átált valahogy 17 fokra és megjelentek az esőfelhők is.
A zenés részt majd kipróbálom hamarosan és jelentkezem. -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én az adóvisszatérítésemre várok
Ha megjön, rendelem is
A vodánál néztem, 60k-ért megkapom ott is. Nekem egy 5530-at vált, szóval nagy ugrás lesz
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én is ráizgultam, csak sajna előbb nem megy
De már 2 napja teszteket és videókat nézek, és nem bírom már ki ezt a pár hetet

De ha megveszed, majd egy élménybeszámolót várunk ide

Szerk.: Vagy az Omnia 7 ~65-ért, csak hogy ne legyen könnyű a döntés

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hát ne tőlem kérdezd, még én sem vettem
Sajna 1-2 hétig még nem is tudok 
Teszteket olvasva eddig semmi kirívót nem találtam. A kamera meg engem se nagyon zavar.

Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De nekem simán megtalálta, nem mókoltam ezzel, nem tudom nálad mi a gond.

De a fentiek miatt ez sem kivitelezhető..

Mennyivel más? Nos sokkal. Az Android kapcsán nagyon csábító, hogy annyi mindent meg lehet vele csinálni, a WP7 ehhez képest erősen fapad, de azt is érdemes megnézni, hogy mire van szükséged ezekből. Ha elég amit tud (vagy elég lesz a Mangoval), akkor sokkal minőségibb érzetet nyújt.