Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence01
tag
Sikerült kb 2-2.5 óra volt de maradtam a zunenél
mondjuk főleg azért volt ilyen sok mert kb 3 frissítés is el volt még maradva előtte sorban:
7.10.8773
7.10.8779.8
7.10.8783
7.10.8858.136 a wp 7.8Rá kell erőltetni a zunra a frissítés megtalálását! Lépései:
- Telefont repülő módban wifi mobil stb kikapcsolva
- Zune csatlakozás szinkronizálás
- A frissítés keresése a zune-ban
- Keresés alatt a legnehezebb mielőtt kiírná hogy nem talált meg kell szakítani a netet és meg fogja találni. Érdemes elsőre kivárni míg kiírja h nem talált lemérni kb hány másodperc és következő próbálkozásnál előtte 1 vagy 2mp-el kihúzni pl nálam( 6mp nem talál 4-5mp között kihúztam a kábelt és talált)
- Megtalálta a frissítést vissza kell csatlakozni a netre
- Frissítés és előröl az egész amíg nem éri el a wp7.8-atMegjegyzem rengeteg türelem kell hozzá a hálókártya tiltása is jó de azt nem lehet rendesen kiszámolni a kábel kihúzása biztosabb de sokat kell próbálkozni az biztos.
-
Bence01
tag
XDA-n van frissítés már kb szeptember óta ami nem hivatalos ha régebbi a bootloader verziód elég könnyű is feltelepíteni szépen le van írva
nekem sajnos elég friss ezért reménykedek még kicsit a hivatalosban ha nem meg keresek egyszerű megoldást 
Infoban megtalálod a telefonban a bootloadert nekem 5.12.xxxx az eleje a lényeg 5.10-est még lehet frissíteni elvileg downgrade aztán update módszerrel

( http://www.e-care.hu/ a hivatalos magyarországi szervíz ők talán meg tudják mondani hogy mikor lesz frissítés)
-
Bence01
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Arra még várhatsz, de egyenlőre elég felesleges várakozásnak tűnik

-
Bence01
tag
Hello!
Látom épp az aksikkal próbálkoztok ti is. Olyan problémám lenne hogy bedugom a telefont tölteni alig akarja elkezdeni tölteni 10 ből 9szer nem aztán ha elkezdi tölteni villog a töltés rendesen meg a kijelző is megy de kb egy óra után kikapcsol teljesen azóta be sem tudtam kapcsolni a telefont rendesen. Megnéztem voltmérővel a töltő jó meg ha kiveszem az aksit és bevan dugva töltőre a két széle között 4V a két közepe között 1,5V kb nem pontosan emlékszem de az aksi van hogy 0 van hogy 2.8 amit keveslek nagyon. Az aksin a két középső között fix 0 bár szerintem nem is kell lenni de annyira nem értek hozzá.
Valaki esetleg letudná mérni otthon a sajátját hogy megtudjam mivel van a gond bár szerintem az aksi csak a két közepe között a négy csatlakozóból csodálkozom hogy van feszültség töltés közben a telefonon.
Előre is köszi remélem nem ragoztam túl

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mondjuk főleg azért volt ilyen sok mert kb 3 frissítés is el volt még maradva előtte sorban:
nekem is vodás igaz németországi de semmit sem jelez pedig próbáltam már többféleképp is. Esetleg a pontos frissített verziót le tudnád írni hátha megtalálom a neten és akkor lehet offline frissíteni.