Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandy333
csendes tag
Nektek mekkora akksival megy a Diamond? Nemrég rendeltem egy 1600 mAh-es változatot külföldről (normál méret, nem kell hozzá nagyobb hátlap), első töltés után normál használat mellett (No wifi, GSM hálózat, no bluetooth, és kb pár perc IGO böngészés és 10 perc telefonálás) már rögtön az első este a Winmobile akkufeszültségjelzőn hiányzott egy zöld pöcök.. Előtte a gyári 900 mAh-es akksit használtam, ami kb ugyanezt a teljesítményt produkálta.. Valakinek tapasztalat? Én kicsit többet vártam volna 1600 mAh-tól...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kicsi, gyönyörű, mindent tud, innovatív - viszont lassú. A HTC giroszkóppal ellátott készüléke megmutatja, a WM is lehet kezelhető.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest