Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sir Gunar

aktív tag

válasz stevve #8090 üzenetére

Az MTTY-ról ami PC-n futó progi és a device formázását hajtja végre itt írnak le sokat:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=540290
    az is benne, hogy W7 alá mi kell még hozzá. azért írtam neki erről, mivel sokan én is lusták vagyunk és csak feldobunk egy manila 2.5-ös romot és megy simán bugok nélkül, de pl 1 HR után már ez nem tuti, mert azután megbolondulhat, ha nem volt előtte lepucolva, gőzöm nincsen miért, de jártam már így magam is és akkor jött az MTTY majd ujra telepítése a romnak.
    Az a GPS javító progira pedig még pont ManX hívta fel anno a figyelmet régen, hogy javítja a késését navigálás közben, amikor ezzel foglalkozott minden dia fórum, hogy "húha Ő bizony eltévedt mert 100m-rel előrébb volt mint amit az a szegény mutatott" (bár a hang jókor szólt) mire vki gyártott erre egy javítót az xda-s guruk küzül! ezt ha jól emléxem GPSModDriver_RC2.cab néven emlegették és ehhez kell a com1-re tenni az iGO8-at különben nincsen GPS vevöje szegénynek, nem látja. Azt gondoltam Nyezso ezt is használhatta és mivel ez a device-ra települ, de a rigó az IS-en van és ha át van állítva HR után ha nincsen progi telepítés vissza akkor okozhat gondot a holdaknál.
    Nem vettem támadásnak a hsz-eket, csak pl a dia segédletet is azért írtam meg régebben, hogy akinek uj még a vas és nem vágja az is gond nélkül tudjon neki tetsző romokat használni és ott is említettem azt hiszem a 2. részben a segítő javító progikat, mint ezt a késésre is.
    A felkiáltó jeleket csak figyelem felkeltés céljából szoktam használni és nem kioktatásként szánom, de az isiben erre használtuk, tanították erre van! :)

Új hozzászólás Aktív témák