- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
válasz Avicularia #407 üzenetére
Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy akkor az eredeti skin is rajta van a telón, vagy azt külön kell megszerezni, tehát én veszek egy vodás készüléket, akkor ki tudom cserélni az eredeti skinre a vodást, vagy azt nem tartalmazza a teló??
Előre is kösz a választ. -
t-bali3
senior tag
Az ok, és igazad van, volt róla szó, de azon az oldalon amit beilesztett (vmi xda...) azon leírás mutatja, hogyan kell cserélni, valamint le lehet tölteni a témákat/skineket. Ezért kérdeztem rá. Ezek után kérdezem mégegyszer, akkor biztosan rajta van??? Egyébként kösz a gyors reagálást.
-
t-bali3
senior tag
válasz Avicularia #420 üzenetére
Őszintén bevallom, ezért utálom a vodafone-t. Hihetetlen, hogy nem lehet egy telefont eredeti állapotában megvenni. Miért kell mind1ikbe belenyúlni? Ebből az egy okból jó a pannon, csak oda meg nem jönnek az ilyen telók.
Egyébként mi az a TF3D config? Most lehet hülyének nézel. Egyébként értek hozzá (fogjuk rá ), ezt most úgy kérdezem, hogy ez letölthető, vagy gyárilag "ajándékozott" progi? És még annyi, hogy ez macera, vagy könnyed ujjmozdulat? (Annak tudatában, hogy nem akarom elrontani első nap a telót, és még soha nem volt WM-es készülékem)
-
t-bali3
senior tag
válasz Avicularia #423 üzenetére
Na ezaz, hogy ott legalább a nevük is más. Így nem is számítok ugyanarra.
Egyébként szerencsére minket nem érint az O2 meg az Orange pofátlansága.Egyébként kösz az infót. Most gondolkodom, hogy benevezzek-e egyre. Egyébként szerintetek megéri, vagy inkább csengessek ki 40ezerrel többet egy függetlenért?
-
t-bali3
senior tag
válasz Mikespinner #427 üzenetére
Azt szeretném kérdezni, hogy akkor ezek szerint egyik vodás példány sem lesz egyedi skinnel vagy csak az első amit te megkaparintottál?
Egyébként mostmár biztos, hogy meglesz a teló, elintéztem ezt a számátviteli dolgot is, mosmtár csak annyit akarok még kérdezni, hogyha te vodánál melózol, hogy el lehet-e rakatni a telót, vagy gyorsan fussak, hogy még jusson nekem is?A választ előre is kösz.
-
t-bali3
senior tag
Hát komolyan, ez már azért mindennek a teteje. Tegnap mikor bementem és a csajszi azt se tudta mi az a Diamond, akkor kibújt azzal, hogy ő csak helyettesít, menjek vissza ma.
Ma visszamentem. A másik csaj legalább már annyit tudott, hogy mi az a Diamond, de ilyet szól nekem, hogy ő még azt se látta, hogy lehetne rendelni, jöjjek vissza majd jövőhéten érdeklődni.
Kicsit betelt már a pohár, mondtam neki hagyjon majd pesten elintézem. Azért ez már durva. -
t-bali3
senior tag
Ha lehet, most kérnék egy őszinte választ, és ha már valaki válaszolt, de te máshogy gondolod, nyugodtan írj, többek véleményére is kíváncsi vagyok.
Lehet ezt a telót kényelmesen használni a hétköznapokban? Ezt úgy értem, hogy én nagyrészt nem azért veszem, mert WM alapú, hanem, mert tetszik és bejön. Persze azért szeretem a nyitott oprendszert, de ilyenem még sosem volt, csak symbianos, ami gyakorlatilag alkalmas a teljesen hétköznapi használatra, ami nálam annyit jelent, hogyha fater a kezébe veszi, nem tűnik fel neki, hogy akármiben is különbözne egy zárt oprendszerestől.
Na most ez azért más. Most őszinte leszek, tudom, hogy a WM alapú telóknak több pozitívuma van mint negatívuma (remélem), de ha én ezeknek a pozitívumoknak csak a felét, vagy még annyit se használok ki akkor őszintén megéri vesződni vele, vagy válasszak inkább valami F480 stílusú telefont?Tehát a kérdés igazából az lenne, hogy megéri-e WM-es készüléket venni, csak azért, mert tetszik?
Persze gondolom, azért ha megvenném akkor már azért vmilyen szinten kihasználnám a WM rendszert.[ Szerkesztve ]
-
t-bali3
senior tag
válasz Fetyoka0 #476 üzenetére
Jaja, a Széchenyi utcában nagy lúzerek. De mind1 is, mert szerintem ma megveszem pesten. Az a biztos, ha tudnád hányszor mondták már nekem, hogy ekkorra jön, meg akkorra jön... Persze ettőlmég megjöhet szerdán pontosan.
tween: Valószínűleg igazad lesz, bár szerintem annál több funkciót, mint amit most az N95ömben nem nagyon fogok kihasználni, de azért jólesik a lelkemnek, hogy te is így gondolod. -
t-bali3
senior tag
Ugyan nem birtokolok ilyen készüléket, de az egyik kérdésedre tudok felelni.
A 2. kérdésedre a válasz az, hogy a magyar vodás változat semmiben nem különbözik a gyáritól, csak annyiban, h hálózatfüggő. Tehát Mo.-ra eddig csak eredeti menüs készülékek érkeztek, ugyan létezik vodás menü is, ha visszalapozol egy vagy két oldalt, mind a 3 (gyári, vodás, O2) menü változatot megtalálod, de ismétlem a Mo.-on kapható készülékek gyári menüvel rendelkezik.
Csak , hogy ennyivel is gyorsabban kapj választ legalább egy kérdésedre. -
t-bali3
senior tag
Nagy kérdésem lenne. I900 vs. HTC Diamond? Ezt mindkettő telefon topikjában megkérdezem, mert kíváncsi vagyok, hogy mit szólnak az Omnia fanok és a Diamondra voksolók. Kérlek minél többen írjátok le a véleményeteket, ha lehet, a lehető legkevésbé elfogultan (tudom, nehéz kérés).
És ha kérhetem a válaszokat legalább vázlatosan kifejteni, ne csak az legyen a válasz, hogy, mert jobb...
A másik kérésem, és tudom, hogy ez így már kicsit sok (de ti olyan kedvesek és türelmesek vagytok ), de ha kérhetem kíméljetek a "te döntsd el" típusú válaszoktól, mert az nem sok segítség.Előre is köszi.
-
t-bali3
senior tag
válasz Morden24 #604 üzenetére
Köszi szépen, hogy sokat segített-e, még nem tudom, de, hogy érdemes rajta elgondolkodni az biztos.
Egyébként, szerintem nagyon nehéz döntés, mert mindkét készülék mellett állnak pozitív és negatív érvek. A Dia szép, de ha csak ez lenne, akkor simán az Omniát venném, de ami miatt megint el kell gondolkodnom az a Sam kijelzője. Nem is az arányaival van a baj, hanem inkább a felbontásával.
Na mindegy, nehéz döntés, de holnapra meg kell hoznom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest