- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
<Adamsky> #21 üzenetére
És írtam is, hogy erről nem mi tehetünk.
Én megértem a problémád, de attól, hogy azt gondolod, hogy felesleges a nagy, még neked nem lesz jobb. Ha nem kapod meg amit akarsz, nézz szét más gyártóknál, netán más platformokon is. Ha itt duzzogsz, attól nem lesz jobb senkinek, csak maximum elege lesz pár embernek belőle.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
<Adamsky> #18 üzenetére
Tudod az lenne a szomorú, ha a te meglátásod érvényesülne, és akkor mi(én) nem lenne megfelelő méretű készülék a számunkra. Én megértem, hogy nyafogtok, hogy csak a nagyot nyomatják most, de ezért nem mi vagyunk a felelősek, ha nem a gyártó, hogy tojik a más igényekre. Viszont ezt fordítva is elvárnám, én nem mondom azt sosem, hogy csak minimum 5" legyen és az alatt semmi, mert az számomra használhatatlan.
Remélem érted.
-
Blyan
félisten
válasz
<Adamsky> #18 üzenetére
Én csak azt hiányolom, hogy az átlagosan elég 3,8-4,2 tartományban nincs már felső-közép kategória se, nem hogy csúcs. Oké, ez a WP szempontjából csak a felbontásban mutatkozik meg.
Akkor viszont legyen kisebb, nem? Mondjuk 3,7" vagy 4".
A trend az, hogy legyen elég nagy (minél nagyobb) a kijelző. 3,7"-ban van a Lumia 620, WVGA, ami szerintem megfelelő méret a kisebb kijelzőket szeretőknek is.
Aki jobb képsűrűséget akar, mint a 200-260 dpi, az meg nyúljon a zsebébe. Ez van.
-
Blyan
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest