- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traianus
tag
válasz
Cyberpunk #34 üzenetére
A gát a pénz, mint mindig mindenhol, ebből nagyobb hasznuk van és mivel van rá kereslet akkor inkább ezt gyártanak. Ennélfogva azok miatt történik ez a folyamat, akik megveszik a szóban forgó "telefonokat". És ne értsd félre, nekem nem azzal van bajom, hogy gyártanak ilyen nagy készülékeket, hanem az, hogy kis méretben nincs csúcshardver, te meg erre ezt írod, hogy hagyjuk abba a nyafogást...Örülj neki, hogy most a te igényeidnek jobban megfelel a mobilpiac alakulása, de azért légy szíves ne tiltsd már meg, hogy a másik tábor is véleményt nyilvánítson
Lehet hogy ez egy idő után neked már unalmas, de ha még itt se "nyafogunk", akkor nem is várható, hogy lesz változás. Így meg legalább van egy HALVÁNY reménysugár, hogy valamelyik gyártó észreveszi, hogy azért ilyen igények is vannak, és kiad egy nekünk megfelelő telefont is.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyberpunk #20 üzenetére
Azt hittem ezen már túl vagyunk ...
Nagyon sokszor leírtam, de akkor megteszem még 1x: Az egy dolog, hogy én mit tartok soknak, feleslegesnek, és elfogadom azt is, ha ezt más máshogy látja.
Engem (és nem csak engem, hanem egyre több vásárlót) csak az zavar, hogy nincs választék. Aki felső-közép vagy felső kategóriás HW-t szeretne, az kénytelen a péklapátok között nézelődni.
Nézd csak meg a mostani MWC-t. 4,5" alatt nincs semmi normális HW-val. Egyedül talán az Optimus F5, bár abban nem tudni, hogy milyen SoC van. És mintha kínosan ügyelnének, hogy ezek a készülékekk még véletlenül se legyenek hibátlanok. Az előbb említett F5-ről pl. egy laza mozdulattal lehagyták a LED-es villanót a hátuljáról. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyberpunk #14 üzenetére
Na, azért ne essünk túlzásba! Én 540 x 960 -re gondoltam.
Blyan
"Nem ez lenne az első 4,3"-os kijelzőjű WVGA felbontású telefon..."
... de lehetne végre az utolsó.Attól, hogy van sok más gagyi megoldás, attól ezt még nem kéne elfogadni.
Szerintem:
3,7-4" -> 480 x 800
4,3" -> 540 x 960
4,7"-ig pedig 720p
Nagyobb felbontás és képernyő méret szvsz. felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ford topik
- Milyen routert?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest