Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Laraxior #4377 üzenetére
Ez így van ahogy mondod. Ezek csak készülékek. Ha megfelelő hangnemben/stílusban jött volna a fórumtárs osztani az észt, nem válaszoltam volna rá én sem úgy.
(#4380) ERPY: a topikok közötti átjárással nincs szerintem semmi gond amennyiben a másik oldalt tiszteletben tartjuk. Én is jártam párszor az SGS2 topikjában, de sohasem kezdtem el az esetleges gyengeségeit az ottani fórumozók orra alá dörgölni. Ha tudtam segíteni valakinek segítettem, ha kérdeztek tőlem válaszoltam és ez fordítva is igaz.
-
ERPY
őstag
válasz
Laraxior #4379 üzenetére
Nem hiszem hogy bárki is elítél bárkit, ellenben azt tartom, hogy mindenki maradjon a saját topikjába és elvezze a készülékét olyannak, amilyennek szeretné és tudja. Minden készülék tud szuper lenni, legyen az olcsó vagy drága kategória. Hogy itt és nálunk is megtehették az emberek, hogy ilyen nagyszerű készülékeket vegyenek, örüljenek, és veszekedés helyett legyen béke, ha kell összetartás.
Az hogy te Laraxior beleestél egy olyan hibába amibe 10000 ember közül talán 1, bár elhiszem hogy probléma számodra, de szerintem ez a módszer elavult már a mai világban.
További szép napot mindenkinek itt, és ne veszekedjünk. Peace. -
szasz1
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 1 / 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest