- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz
zho-lee #24225 üzenetére
Akkor nem tudom, lehet egyszerűbb lenne egy parancsikont dobni az asztalra neki mint szívni a driverekkel
Nálam így tökéletesen működik, az más tészta hogy nem nagyon szoktam használni, inkább ES file explorerrel mozgatom FTP-n keresztül ami kell, vagy recovery-ben usb módban.
*USB debugot próbáld ki/bekapcsolni, hátha úgy felismeri.
-
htc07
addikt
válasz
Krisztián156 #24130 üzenetére
Úgy érted, a 2. az első és a harmadik.
-
htc07
addikt
Lejárt a szerk
Antutu: 12296
GPU 300-on. -
htc07
addikt
válasz
randras_83 #23946 üzenetére
Beálltam seedelni, de ez a dht elég lassú móka
Én ezt a trackert szoktam hozzáadni, hogy hamarabb megtalálják egymást a kliensek.
Szerk, hozzáadtam manuálisan az első trackert, ha valaki le akarja tölteni de nem talál seedert az adja hozzá manuálisan
-
-
htc07
addikt
válasz
zho-lee #23858 üzenetére
A virtuális wifi hálózatot csak a homepremium és az ultimate változatok támogatják, ha jól emlékszem. Ebben nem vagyok biztos.
Bővebb info:
dirtywindows.hu
microsoft.comde ez már nagyon off, a további kérdéseid szívesen megválaszolják a megfelelő topikokban, vagy ha ott sem, akkor keress fel privátban
Egy kis ON: valaki, aki vett Anker akkut, és kapott hozzá usb-s akkutöltőt, és nem használja, csak a port fogja, méltányos összegért szívesen felvásárolnám tőle, kínszenvedés pakolászni az akksikat a telefonba hogy mindkettőt feltöltsem, összekeverem őket, elfejeltem, satöbbi.
Félminőségi ebayes linkeket is elfogadok, én csak asztali dokkolósat találtam sokezerért.. -
htc07
addikt
válasz
zho-lee #23845 üzenetére
Laptopokban szériatartozék, asztali gépeknél elvétve található integrálva.
Tehát ha laptopod van sima ügy. De gondolom asztali számítógéppel rendelkezel és kábelen kapja az internetet.
Egyébként az eszközkezelőben a hálózati adaptereknél meg tudod nézni (vagy a hálózati beállításoknál)
De gyanítom, ha nem tudsz róla hogy van akkor nincs
-
htc07
addikt
válasz
DoLIn1991 #23831 üzenetére
Találtam egy ilyen megoldást, próbáld ki.
Ha nem megy az angol, az a lényege, hogy a jackdugó lekoptatja a házról a festéket, és így éritnkezik a házzal. Javaslatként diagnosztizáláshoz azt tudom javasolni szakbarbárként, hogy ragaszd le szigszalaggal a jack csatlakozót a telefonon, szúrd át, és azon keresztül csatlakoztasd a fülest. Ha működik, akkor már csak kozmetikázni kell egy kicsit a látványon és kész a megoldás -
htc07
addikt
válasz
DoLIn1991 #23789 üzenetére
A porosodást nem nagyon lehet, vissza kell küldeni amíg garis és kitakarítják, meg talán jobban leszigetelik.
És szerintem kontakt hibás a jack csatlakozó a telefonodban, már amennyiben más fülhallgatókkal is ezt produkálja és gyári a szoftver rajta. Lehet ki kellene próbálni más romokkal.
-
htc07
addikt
válasz
Krisztián156 #23643 üzenetére
Igen, ez xda-n egy user bannere
Egyébként photoshop, én is kerestem egy ideig miután megláttam, de még csak hasonlót se találtam. Van a sima, a beats, meg a fehér.
-
htc07
addikt
válasz
Krisztián156 #23528 üzenetére
kernel cseréhez nem kell wipe, és én a titanium backup pro-t használtam régen a fagyasztáshoz.
-
htc07
addikt
válasz
Krisztián156 #23524 üzenetére
Én anno sultan kernellel használtam 1,5-ön, elviselhető volt az akku.
A programokat meg úgy tudod törölni, hogy újratelepíted a romot wipe nélkül. Vagy jegeled őket. -
htc07
addikt
válasz
PTomi92 #23435 üzenetére
a JB-s ViperS kameráját már sikerült megcsinálni, hamarosan jön a ViperS Sense5-el; illetve szezso15 is csinált egy sense5-ös romot, ebben a topikban kicsit feljebb megtalálod.
-
htc07
addikt
válasz
Krisztián156 #23431 üzenetére
23429
a cwm-mel sincs semmi gond, ha működik tökéletesen.
A hangerőgombokkal lépkedsz fel-le, a power gombbal meg kiválasztod. -
htc07
addikt
válasz
randras_83 #23408 üzenetére
#23407, #23408
Azt írják, hogy One S és Sensation-hoz egyaránt használható, egyesítették a két romot.
Meg frissítgették egy kicsit:ViperS JB 3.1.3
Added villec2 support
Some fixes in KSM control
Added PnP mgr control
Updated market apps
Sensation only - Fixed lowmem values in Ramdisk, should fix crashes and make phone snappier! -
htc07
addikt
ViperS-hez kijött a 3.1.3, [link].
-
htc07
addikt
válasz
Krisztián156 #23352 üzenetére
Igen, nálam is ez volt a sorrend (sokáig cwm-et használtam, de a 4ext-el működik együtt a ViperS ROM recoverys mod telepítője, azért váltottam. Igazából egy kutya.
-
htc07
addikt
válasz
Krisztián156 #23344 üzenetére
4ext recovery updaterrel próbáld meg.
#23346 illes0102:
Milyen játék? Milyen ROM? Mennyin pörög a proci?
Ezeket nem árt odaírni az ilyen problémák mellé, már ha választ vársz rá.
-
htc07
addikt
Nem tudja valaki, hol tudnék olcsón szerezni csavarokat a sensationömhöz?
Kellene mindkét fajta, ami a keretet fogja, meg ami a felső alaplapot rögzíti.
Szar GSM-be ne vigyétek a telefonotokat...
-
htc07
addikt
válasz
kisgergely80 #23249 üzenetére
Akkor vagy írsz neki hogy szar és cserélje ki,
vagy letagadod, ha nem nyomkövetve jött. itt többet tudnak segíteni, én még nem küldtem vissza semmit. -
htc07
addikt
válasz
kisgergely80 #23247 üzenetére
Szerintem nem számít, nekem is custom rom van. Én az első hsz-ben csatolt rar-t kibontottam és az nbh fájlt ami benne van, winrarral zipbe tömörítettem, sd-re rá, aztán bootloader.
-
htc07
addikt
válasz
kisgergely80 #23245 üzenetére
Nálam úgy volt, rhogy rámásoltam sd-re, (zip-be raktam mert nbh-t nem akarta felismerni...) aztán bootloader simán elindította, kiírta hogy tegyem vízszintesbe és ne piszkáljam. aztán pár másodpercig kattogott és bejött egy menü, hogy cleanup meg nemtudom mi volt, rámentem a cleanupra aztán meg akku ki-be és ennyi volt.
Kicsit besz*rtam utána, mert nem akarta elfogadni a PIN kódomat, és mindig azt írta, hogy még 3 próbálkozás van hátra. De kivettem, visszaraktam a SIM-et, utána tökéletesen ment.
-
htc07
addikt
válasz
kisgergely80 #23243 üzenetére
Próbáld ki ezt: [link]
Nekem segített, majd' egy évig téptem a hajam, mert pl. ha több ujjal értem hozzá, akkor beragadtak az érintések. Aztán megtaláltam ezt, fél perc alatt rendbe rakta.
-
htc07
addikt
válasz
szezso15 #23218 üzenetére
A villec2-ben meg már 1,7 van megnevezve alap órajelnek, és ugyanez a processzor van abban is
Tehát 1,7-ig bátran lehet húzni, én egy hétig használtam 1,8-on, de nem volt sokkal gyorsabb, viszont a kezembe beleolvadt majdnem.
Mostanában 1,6-on fut max., és teljesen korrekten elmegy egy-másfél napot használattól függően. (vipers3.1.2)
B tervnek meg ott a régi akkum, ami pont elfér a tárcámban, így egy végigdokumentált ittas hajnalt minden további nélkül kibír.
-
htc07
addikt
válasz
Kurzuh #23166 üzenetére
Ez teljesen "normális" (megszokott) jelenség. De ha ennyire zavar a százalékos megjelenítés, használj olyan töltöttségjelző ikont, ahol nem írja a százalékot.
4% esés azért.. Ha 20-at ugrik le, aztán 35-öt fel, na akkor van probléma.
A játékok nekem is leszívják az akkut seperc alatt, főleg a keményebb, 3D-s játékok.
-
htc07
addikt
válasz
kokler #23083 üzenetére
Nem tudom, ilyen problémám még sosem volt, hogy túl hangos lenne
Esetleg tartsd egy fél centivel feljebb/lejjebb a telefont, hogy ne közvetlenül a hallójáratodba nyomja a hangot..
Vagy ragaszd le
Tényleg nincs jobb ötletem sajnos, talán másik rom?
(#23099) szezso15
Nem gondolkoztál még azon, hogy jelentkezz a Team Venomhoz fejlesztőként?
Az oldalukon lehet jelentkezni, és meg tudod adni a referenciáid is
-
htc07
addikt
válasz
sharpapa #22927 üzenetére
Szia!
Ha van még rá garancia az mindenképp előny, sokaknál előfordul hogy porosodik a kijelző, amit garanciásan megcsinálnak. Én csak erről a szériahibáról tudok (meg hogy a hátlapon a hangerőgomb szeret leesni, de ez könnyen orvosolható ragasztószalaggal belülről).
Az akku nem drága hozzá, főleg hogy az Anker akkuk még talán jobbak is mint a gyáriak, és pár ezer forintba kerülnek.
Függetleníteni sem nehéz a telefont, bár én még nem szórakoztam el vele, igazából nekem felesleges.
-
htc07
addikt
válasz
bull84ghia #22883 üzenetére
A kábeles trükkel szórakozol?
Az sok embernek elvesz egy délutánt az életéből, nekem másodjára összejött szerencsére. Egy gemkapcsot hajtogattam szét hozzá, és középen betekertem szigszalaggal, ahol megfogtam.
-
htc07
addikt
válasz
bull84ghia #22878 üzenetére
Ha nem szeretnél romot váltani, próbáld ki ezt.
-
htc07
addikt
A hangszabályzóval kapcsolatban:
Nekem a belsőről esett le az a cilinderszerű kapcsolórésze a hangerőgombnak (a lefelének), rendeltem ebayen 5 dollár körül egy csere flexet (kicseréltem az egész hangerőszabályzó nyomtatott sz_rt), 3 nap után az is leesett, ráadásul a forrasztásoknál (szintén a lefelé gomb) .. :/
Ha megmurdál a rom, akkor recoverybe sem tudok belépni, csak adb-vel valahogy.
-
-
htc07
addikt
válasz
randras_83 #22754 üzenetére
vicces, az antutu szerint nekem is 1,8-on fut a procim, pedig a tweaksben 1,5 van beállítva maximumnak (vipers 3.12)
-
htc07
addikt
válasz
nimfas #22692 üzenetére
Valóban, ebből letört egy darab azt gyanítom, ezért kontakthibás.
Nem tudom hogy garis-e ilyen problémára, mert ez nyilvánvalóan külső behatásra történt. De megcsinálni biztos meg tudják, csak kérdés, hogy mennyiért.
Esetleg ha beszerzel egy asztali dokkolót hozzá, amiben fixen áll és nem mozog a csatlakozója, azzal talán tudod tölteni B tervként, pl. egy ilyennel, de ez csak egy ötlet a probléma áthidalására.
-
htc07
addikt
-
htc07
addikt
válasz
kisgergely80 #22490 üzenetére
Lehet, hogy túl alacsony a screen off max. freki, és ezért nem elég neki a processzor, és megszakad a skype kapcsolat. Szerintem ez a gond, próbáld meg feljebb venni.
(#22491) cellpeti
A héten jött ki pont a sokak által várt ViperS ROM 3.1.0 verziója, ami 4.1.1-es androidon fut sense-el és szinte minden működik rajta, apróbb hibái vannak amiket orvosolni fognak hamarosan (pl. HDMI kimenet).
Viszont rengeteg minden van benne, ami a gyári romban nincs, pl. videózás közben fotózás, 120fps slowmo videó, ilyenek. És nagyon lehet tweakelni mindent benne. Szóval én javaslom neked, hogy vedd meg.
Van még hozzá több ROM is, szerintem ez a legjobb, mások szerint más.
Viszont rootolni egy kicsit komplikáltabb mint a többi telefont, de nem lehetetlen
-
htc07
addikt
válasz
Studiossrác #22477 üzenetére
Szerintem a plexi pont ott érzékel nyomást, ahol a hívástartás gomb van.
-
htc07
addikt
válasz
Studiossrác #22475 üzenetére
Fizikai hiba szerintem, nekem is ez a baja a plexinek, néha fantomérintéseket mutat amikor 3 v. több ujjal nyomom. Ilyenkor bill.zár be/ki és ideiglenesen meg is van oldva.
De érdekes, hogy különböző kerneleknél különböző időközönként jön elő. Mindenesetre próbáld meg először a kernelt, romot cserélni, és ha még mindig nem jó, akkor mehet a szervíz.
-
htc07
addikt
válasz
BlackTreff #22427 üzenetére
Ki is jött a Vipers 3.1.0 [link]
Nézd meg miket tud, le van írva az első hozzászólásban
-
htc07
addikt
válasz
BlackTreff #22423 üzenetére
Igen, a ViperS és a Revelation ROM-nak is kulcsfigurája SebastianFM, a ViperS annyival jobb, hogy nem teljesen gyári szintű, hanem testre lehet szabni benne majdnem mindent, de tényleg.
Meg van saját Venom HUB, ahonnan lehet letölteni minden okosságot, pont mint a HTC Hubról.
-
htc07
addikt
válasz
BlackTreff #22421 üzenetére
nekem S-OFF után rendesen bőségzavarom volt, hogy milyen romot használjak, aztán végül kikötöttem a Viper romoknál
a napokban fog érkezni elvileg a működő kamerás 4.1-es sense-es ROM, ha sense párti vagy azt mindenképp javaslom neked. Egyébként van sok jól működő ROM, a topikban rendszeresen voltak tárgyalva ezek. Jó szórakozást
-
htc07
addikt
válasz
BlackTreff #22412 üzenetére
Én egy gemkapcsot széthajtogattam meg középen betekertem szigetelőszalaggal hogy ne földeljem le ahol érintkezek a gemkapoccsal. Így másodjára sikerült, de voltak akik órákat szenvedtek vele, meg volt akinek elsőre ment. Ha jó ritmusban kapod el akkor sikerül. Asszem másfél másodpercig kell összeérinteni, utána egy másodpercig elvenni, és ezzel szórakozni amíg nem sikerül. De nem emlékszem pontosan, több mint egy éve ennek.
Én is féltem hogy elrontom vagy kisütöm az alaplapot, de semmi baj nem volt nálam. Ja és előtte én is kinyitottam a bootloadert htcdev-vel.
-
htc07
addikt
válasz
rone003 #22355 üzenetére
Akkor pedig csak hardver lehet, ha nem szoftver szerintem.
Nekem is néha bekattan az érintő, fantomérintések vannak, mondjuk hozzájár a történethez, hogy cserélve lett és nem hivatalos szervízben.
Néha jön elő csak, teljesen véletlenszerűen, de tuti hogy hardverhiba nálam.ViperS-t próbáld meg letölteni mégegyszer, ellenőrizd md5-tel, hogy jól töltötted-e le, és át a kártyára. Több ötletem sajnos most nincs. :/
-
htc07
addikt
-
htc07
addikt
válasz
T0rnad0 #21858 üzenetére
Igazából ha kijön kamerával, én elvegetálok majd azzal a rommal, sokat javítani már úgy sem lehet rajta
ICS egy kicsit bugos meg akadozik, de szerintem akkor is ez a legjobban testre szabható ROM sensationre.
Vicces, hogy két éve csúcsmodell volt, most pedig már el lett felejtve (gyártói oldalról pláne).
-
htc07
addikt
ViperS JB-hez frissítés jött: 3.0.2 [link]
-
htc07
addikt
válasz
enginev3.0 #21715 üzenetére
vagy csak egyszerűen letöltöd a modaco-ról.
-
htc07
addikt
Szerintetek egy ilyen kábel jó a sensationhöz?
-
htc07
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #21603 üzenetére
[link] ~ 1600 Ft a kártyaolvasó része.
-
-
htc07
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #21591 üzenetére
Az SD az külön téma, nekem csak a plexi volt törve (meg a mikrofon szalagkábel is elszakadt a nagy zuhanás végett, azt kínából rendeltem), és a speedshop nekem nem vállalta a plexicserét csak ha veszek hozzá lcd-t is
végül az lett a sztori vége, hogy megrendeltem simán a plexit és beleraktam magamnak, youtubeon fennvan a módja
leszedni nehezebb a plexit mint visszarakni rá, de ha már megvan a plexi akkor szerintem egy gsm-ben megcsinálják neked. Az SD-olvasóra annyit tudok mondani, ahogy emlékszem az egy külön rész, lehet hogy csak szétjött a csatlakozó ami az sd-olvasót csatlakoztatja az alaplaphoz, bár ha a sim kártyát olvassa akkor nem hiszem, mert a kettő egyben van. Lehet hogy egy ilyennel meg tudod oldani a problémát: [link] . Esetleg a HTC-vel konzultálhatsz hogy vizsgálják be és javítsák meg, bár szerintem az egy költséges kör lesz.
-
htc07
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #21547 üzenetére
Ha bekapcsol, akkor plexicsere és menni fog. Tapasztalat..
-
htc07
addikt
nem olvastatok/hallottatok véletlenül valami olyan módszerről, amivel le lehetne jelszavazni a bootloadert/recoveryt? elsősorban lopásbiztonsági okokból merült fel bennem ez az ötlet
4ext recoveryt használok, meg 1.27.0000-s bootloadert
-
htc07
addikt
válasz
IkszIpszilon #21464 üzenetére
Gondolom ha előrendeled, akkor még ezen az áron tudod megvenni később ha esetleg közben emelkedne az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest