- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
szirtesp
tag
Ha már fényképező-láz van: rakjátok fel a 7-es amazecam-ot, szerintem jöbbak lesznek a képek. különösen a vakusak. Gyárival én nem is bírtam használni a vakut.
-
szirtesp
tag
válasz
swapout #8271 üzenetére
Én nagyon régen használtam már gyári romot, de a főzött rommal nem tapasztalok semmilyen recsegést. de másmiatt is érdemesebb főzött romot használni.
EBOOK-hoz én a MOON+Readert használom.
-
szirtesp
tag
válasz
vanhelzing #8199 üzenetére
Én, ha most vennék, akkor XE-t vennék. Nagyobb akku, Beats füles, és szolgátatónál max 20--szal drágább sztem.
-
szirtesp
tag
Szerintetek ez eredeti? csak mert akkor ennyiért ajándék
-
szirtesp
tag
Most hoztam ki a szervízből a sensationomat!!!
Cseréltek kijelzőt, akkut, hangszórót (pedig utóbbit nem is kértem.)
Egyébként nem értem, hogy mi bajotok az E-Care-rel, hétfőn úgy kb. 16:02-kor értem oda (úgy hogy 4-kor zárnak), de még szerencsére felvette a hölgy a telefonomat, majd ma (szerda) reggel 8:49-kor itt volt a mail, hogy átvehetem. So 1 napig javították, ami szerintem kiemelkedően jó. (Ha a telenorba vittem volna, ennyi idő alatt el sem szállították volna az üzletből).
Szóval teljesen meg vagyok elégedve, minden tiszteletem azg övék.
-
szirtesp
tag
válasz
mario28 #7972 üzenetére
Mentésre én a MyBackupot használom, a PRO a jobb, de ROOTtal többet tud. Érdemes azt beszerezni
Szerk: mármint a PRO-t
Eddig én az Insertcoin verzióit használtam, teljesen elégedett voltam vele,
de lehet felrakom a Senseay-t, mert azt most mindenki dícséri
Szervízbe vivés esetén S-ON-olni kell a telefont. STEP5!
-
szirtesp
tag
Egyébként mostanában porosodással mit csinálnak a szervizben??
-
szirtesp
tag
Hát nekem Budajenőről még nehezebb dolgom van
Mondjuk az Astoriához járok suliba, ahol van 1 bemutatóterem, csak azért goldolkodom, mert ha az ecareba mennék, akkor elmondanám a többi kis problémámat is, amik kicsit zavarnak (pl. időnként nyöszörgő hátlap.) És nem tudom h ha a telenorba viszem, akkor ott az ügyintéző felírja-e az ilyen ki problémáimat :S -
szirtesp
tag
Telenoros készüléket hova érdemes vinni garis javításra? A telenorba, vagy egyenesen a ecare-be?
-
szirtesp
tag
Ahogy itt írod egyre szimpatikusabb nekem is ez a Senseay! Lehet, hogy délután fel is pakolom
Eddig Insertcoin-t használtam, meg vagyok vele elégedve, csak kicsit unom, de csinálom egy full backupot a biztonság kedvéért
Egyébként mit takar h "egy kis tweakelés után" ???
-
szirtesp
tag
válasz
Something_ #6667 üzenetére
Pedig nekem működik ez a módszer, sokáig használtam én is az időjárást háttérnek, csak kicsit akadozott tőle a lapozás, beraktam sima képet...
-
szirtesp
tag
válasz
Something_ #6664 üzenetére
De, el lehet "tüntetni" a hangot, ugy, hogy:
Homesreenen megnyomod a kis festős gombot, (alul legbaloldalabbi) ha SENSE 3.0 van akkor kiválasztod a Wallpapert, ha 3.5-öd van akkor a display\wallpapert
Rámész arra a Live-ban az időjárásra -> Prewiev -> Settings -> Sound.Remélem azt nem nekem irtad, h "Amúgy írtam már többször is"... Mert ha már egyszer segítek nem fogom elolvasni a visszamenőleges hozzászólásaidat
-
szirtesp
tag
válasz
Something_ #6659 üzenetére
De neked háttérként is az időjárás van beállítva?
-
szirtesp
tag
Na felraktam én is ezt a insercoin romot, eddig totálisan meg vagyok vele elégedve. Én mondjuk visszavettem az órajelet 192-1242-re, screen offnál pedig: 192-384-re. Remélem ez pozitív hatással lesz az akkuidőre. A CRT anim. nekem nagyon bejön, az új market kevésbé (szerintem lassú).
Azért jólenne tudni, hogy amit a telenornál adtak (sztem ua. mint a T-nél) annak mi volt gyárilag a CID-száma, he szervízbe kéne vinni a telefont. Valaki aki még nem buherálta, és megnézné, azt nagyon megköszönném!!
-
szirtesp
tag
Na a menetet már értem, köszsönöm.
Csak az a baj, nem tudom mit kéne beállítani a CID-nek.
Azt tudom, hogy amikor kicsomagoltam, 1.35.401 szoft volt rajta, aztán OTA-n jött a 45-ös. Ugye egy szoftverhez csak egy CID tartozik? Ha igen, akkor nekem a 35-ös, vagy a 45-ös-höz tartozó CID-et kell visszaállítani? Vagy a 2 ugyanaz?? És holt tudom kideríteni hogy mi?
-
szirtesp
tag
jééézusom!!! Én már egyszer végigcsinálta az S-OFF -> S-ON procedúrát, de nem egészen így csináltam.
Supercid (sok1-es) -> és visszaraktam a gyári RUU-t, de nem állítottam a cid-et gyárira -> majd adb-val : fastboot oem writesecureflag 3
És így működöttNa de az eredeti kérdésem arra irányult, ha custom kernelt teszek fel, azt ugye vissza"írja" a gyári RUU?
-
szirtesp
tag
Úgy döntöttem lehet mégis megcsinálom az S-OFF-t, szával szeretnék egy kis segítséget kérni ROM választásban. Szempontok (Tehát olyanokat kérdeznék akik már próbáltak custom romokat):
- Legalább olyan gyors legyen, mint a gyári (ne akadjon!! )
- SetCPU-val tudjam állítani az órajelet
- Fogyasszon keveset
- Legyen CRT animációElőre is kössz a segítséget.
Ja és még egy kérdés, ha ferakok alami más kernelt, és vissza akarom raki S-ON-ba akkor mi a teendő? Vagy a gyári kernel flashelődik a gyári RUU-val??
-
szirtesp
tag
válasz
Studiossrác #5128 üzenetére
Nekem a gyári van, és ha home gombbal lépek ki ottmarad a futó taskok között.
Erre gondoltál? -
szirtesp
tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy lehet-e rootloni a telefont S-OFF nélkül? SetCPU-hoz kellene, háthe tudom egy kicsit mérsékelni a fogyasztást
-
szirtesp
tag
Használjátok a Skype-ot hanghívásra?
Nekem olyan problémám van, hogy és kb 20sec késéssel hallom a másik felet, míg ő teljesen jól hall engem. Ilyen előfordult valakinél?
-
szirtesp
tag
-
szirtesp
tag
válasz
CrAck69 #4255 üzenetére
Ja értem.
Szóval mindenkinek: Régen és a tuoch-promon tényleg hetente csarélgettem romokat. Ma délután felraktam az android Revolution HD-t (ami állítólag dual-core supportos, és a legegyszerűbb, jól optimalizált rom) és azt kell ondjam hogy óriási csalódtam. Lockscreen feloldása után az animáció konkrétan LAGGOLT!
Szóval amíg van rendes supportja a sensationnek addig nem valószínű, hogy próbálkozni fogok bármivel is. Most S-ON, pont olyan mint újkorában. Azért kössz azoknak akik segíteni próbáltak
-
szirtesp
tag
Felrektam a revolution HD-t, de szerintem lassabb, mint a gyári szoval vszeg vissza rakom azt, majd megy vissza S-ON-ba. Remélem sikerülni fog.
-
szirtesp
tag
Elszántam magam egy custom romra, de van 1-2 kérdésem:
Ha itt megcsinálom az 1-4 lépést, és szervizbe kell vinni a telefonomat, akkor elég ha megcsinálom az 5-ik lépést, és nem fognak észrevenni semmit?
Én az Revolution HD romot néztem ki a dual-core support miatt. Van ennél jobb rom?
kell/ miért jó ha custom kernellen teszem fel?
Egyenlőre ennyi, előre is köszi a válaszokat
-
szirtesp
tag
Ezt az akkujavító módszert elég egyszer megcsinálni, vagy minden töltésnél kell?
-
szirtesp
tag
Azt be lehet valahol állítani, hogyha a névjegyzékben rábökök az egyik kontakt címére, akkor ne a Locations alkalmazásban, hanem a google maps-ben nyissa meg?
-
szirtesp
tag
Az normális, hogy egy sima CSI lejátszása akadozik gyári lejátszóban, meg real playerben is? Szoft 1.45. Nincs 1 napos a készülék. Köszi a válaszokat előre is!
-
szirtesp
tag
HTC SENSATION A TELENORNÁÁÁÁÁL!!!
Mondjuk egyenlőre csak lakosságinál, de gondolom jövő kedden lesz üzletiben is
Nem kell szenvednem a sufnikkal!!
-
szirtesp
tag
válasz
Joe1985 #3508 üzenetére
Azok tényleg hazudnak. Én nem emlékszem h volt-e haja a csávónak, de rám is mindenképpen rám akarta sózni. Mikor bementem, aztmondta, óóó ezt még soha senki nem kapcsolta be, és h vmi vitrinben volt. Aztán kiderült h nincs fólia az akksi alatt, akkor már azt mondta, hogy nem tud mit mondani
merkucyo: én visszavinném a helyedben. mondjuk ém már el sem hoztam múlt hét csütörtökön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest