- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szirtesp
tag
Sziasztok, kiesett hangerő gombbal mit lehet csinálni??
-
szirtesp
tag
Van akinek ez a összeérintős S-OFF már kierült?
Illetve ezt is ugyan úgy vissza lehet állítani S-ON-ba mint a revolutionary-set?
Továbbá melyik a legjobb rom mostanában? 3 héttel ezelőttig InsertCion 2.4-et használtam Sense 4-gyel, érdekelne hogy van ennél jobb/gyorsabb/akkubarátabb...
-
szirtesp
tag
válasz
enginev3.0 #19605 üzenetére
hol lehet viszonylag korrekt áron szerezi ankert?
-
szirtesp
tag
Sziasztok, ez az új szervíz (ami szeptember óta van) általában mennyi idő alatt van kész a telefonnal?
-
szirtesp
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #15710 üzenetére
és van olyan sense 4 rom amiben jó a hotspot?
-
szirtesp
tag
ordroidban működik a hotspot?
-
szirtesp
tag
-
szirtesp
tag
válasz
kissandras20 #14514 üzenetére
HBOOT verziód mennyi?
-
szirtesp
tag
válasz
IkszIpszilon #14454 üzenetére
nem működik, különösen IC RC4.1-gyel, mert mint kiderült a bluetotthon csak a zenehallgatás megy.. semmi más. Én vissza is raktam az 5.2.1-gyet, mert nyagon jó a Sense4, de most nincs hangulatom kopromisszumokat kötni
-
szirtesp
tag
Amúgy Bluetooth-on nem lehet netet osztani? mert ez a zsnóros elég kényelmetlen lenne, akkor inkább visszarakom a régi romot.
-
szirtesp
tag
válasz
-atesz- #14413 üzenetére
Amikor először porosodott, kicsrélték a kijelzőt, érintőt. Mindenképpen vidd el.
Gábor: Nálam úgy csinálta, hogy napota 3-4 szer volt "rohama". Ilyenkor kikapcsolt, bekapcsoltam, megintkikapcsolt, ezt úgy megcsinálta 10-szer. Az elején még csak alacson akkunál csinálta, de később csinálta 60%-on még később meg már a töltőn is.
-
-
szirtesp
tag
na ez már valami! Remélem a hotspot is működik, és baadnewz is kiadja hamar.
-
szirtesp
tag
válasz
Something_ #13932 üzenetére
akkor én még nem tudom felrakni, mert én sokat használom... remélem hamarosan megcsinálják.
-
szirtesp
tag
válasz
Something_ #13930 üzenetére
Bluetooth működik már rajta? Mert a weblapon már nem írja h nem működik.
-
szirtesp
tag
Az RCmix kernelesek a simát, vagy a stock GPU-sat használják? Miben jobb az előbbi?
-
szirtesp
tag
válasz
Something_ #13658 üzenetére
De hogyha megnyitott appból home-val lépsz ki, és utána megnyomod hosszan a Home-ot és elhúzod oldalra az appot, akkor teljesen bezárja. Szóval kicsit task managerként is funkcionál. De igazából semmire sem igazán jó.
-
szirtesp
tag
Mi a véleményetek az RCMix kernelről? Leginkább a fogyasztás érdekelne.
-
szirtesp
tag
válasz
Something_ #13427 üzenetére
Háát ezt azért annyira nem hiszem. Egy fórumkép alapján nek hiszem hogy lehet ilyet csinálni. Amúgy hogyan lehet innen képet leszedetni?
-
szirtesp
tag
Ma hoztam el a telefont a szervízből (úgy hogy hétfőn = tegnapelőtt adtam le), alaplapcsere volt benne, a kérenyő alól meg nem szedték ki a port, pedig az mondta a hölgy. Csak hát ott nem vettem észre. Na de mindegy egyenlőre nem zavar annyira...
Más. Rakom vissza az S-OFF-ot:
Mondanom sem kell, még a hugy is megállt bennekm a FAILED felirat láttán
Valaki nagyon viccesnek hiszi magát... -
szirtesp
tag
visszaállítottam S-ON-ba, holnap megy a szervízbe, mert megelégeltem a kikapcsolgatást.
ez így jó ugye:
*** LOCKED ***
PYRAMID PVT SHIP S-ON RL
RADIO-10.14.9035.01_M
eMMC-boot
Aug 2 2011,22:35:52És a cidet is visszaraktam HTC__032 -re.
Mást néznek?
-
szirtesp
tag
válasz
Something_ #12463 üzenetére
volt overclockolva?
-
-
szirtesp
tag
válasz
Tejberizs76 #9800 üzenetére
Ezzel már nézted? Ha nem töltsd le, nézd meg mit csinál...
-
szirtesp
tag
Még nem. szerintem nem is fogok ezekből, mert: így is smooth a rosie, hangerőgombos feloldást én nem szeretem, mert a zsebemből kivevés nélkül szoktam hangosítani/halkítani a zenét, és akkor állandóan bekapcsolna a képernyő (akár még fel is oldódna, ha berakom a zsebembe a kezem, A full ICS téma nem tudom h milyen, de megvagyok nélküle, a mostani kernellel, meg tökéletesen elégedett vagyok, így hogy én tudom állítani az órajelet
Ja és a firmware-t meg most frissítettem
SZERK: Viszont ha megcsinálná rá az AmazeCam-ot, azt tüstént feltenném.
HGabor: Mi meg azért hadakozunk most már lassan 2 hónapja, mert amióta ilyen szuperre fejleszették a hálózatot, budajenőről nem nagyon lehet telefonálni. konkrétan 10ből 9 hívás megszakad.
-
szirtesp
tag
válasz
Something_ #9781 üzenetére
Én egyszer mértem telefonnal 8mbitet
, az Astoriánál 3. emeleten.
Igaz nekem ugye nem konkrétan Hipernet előfizetésem van, hanem mobil onlie 1 GB, amit nem tudom hogy hol korlátoznak. De nálam is a legjellemzőbb az 1-2 Mbit, még a belvárosban is. -
szirtesp
tag
Jajjjjj, nem jó a hotspot?? pedig azt hétközap soktam használni a suliban.. Igazából nem akkora baj, legalább a barátaim nem szivják le a netem XD
Szerk: most nézem, bekapcsoltam a hotspotot, a gépem rákapcsolódik, csak azt írja korlátozott hozzáférés. Nem tudom hogy ezt a 0 kbit/sec-es budajenei EDGE okozza-e vagy tényleg rossz. Csak nálad rossz, vagy valahol írták is?
-
szirtesp
tag
Hát Baadnewz tényleg nem vesztegeti az idejét..
A tegnapi után máris itt van a következő frissítés, ami még gyorsabb mint a tegnapi (legalábbis 5 perc használat után ez jött le) új, 1,5GHz-s kernel (ami végre állítható SetCpuval).
Mivel egyenlőre nincs szükségem 1,5GHz-re, akkuidőre viszont annál inkább, visszavettem 384-1,2-re, + még a következők:
In call: 810-1512 (biztos ami biztos) XD
Screen off 192-384
Battery <21% 192-702
Charging USB 384-1026 (igazából enek nincs sok értelme így utólag belegondolva, de marad...)Most így teljesen elégedett vagyok.
Megjegyzem mennyit nem szemtelenség adományozni egy romfőzőnek? (Gondolok itt mondjuk 1-2$-ra, mert azért engem sem vet fel a pénz, de úgygondolom nagyon megérdemli.)
-
szirtesp
tag
ójaj. nem hajlandó elindulmi a mybackup... :S
-
szirtesp
tag
Most rákérdeztem az XDA-n, kiváncsi vagyok mit válaszolnak.
ja, és nem kinevetni az angolom miatt !! -
szirtesp
tag
válasz
davidcsaba93 #9716 üzenetére
A supercid visszaállítása ugyanúgy ment mint a supercidelés, csak a sok 1-es helyett az eredeti cid-et irod be.
Engem a firmware, Ril és Radio visszaállítása izgat
-
szirtesp
tag
Hát akkor lehet, hogy én is nekiállok, csak az még fontos hogy tudjam hogy a RUU mindet visszaállít-e?
mert ugye ezeket változtatja ez a p58IMG: [It contains, matching radio for rils, new firmware, cwm recovery 5.0.2.0]Egyébként szerintem nekem nem is kéne supercid, (de azért megcsinálom!) mivel a p58img-ben lévő android-info txt-ben benne van az én CID-em:
modelid: PG5813001
cidnum: HTC__001
cidnum: HTC__E11
cidnum: HTC__203
cidnum: HTC__102
cidnum: HTC__405
cidnum: HTC__Y13
cidnum: HTC__A07
cidnum: HTC__032
mainver: 3.12.401.102
hbootpreupdate:12
DelCache:1
vagy lehet hogy ez teljesen más és én nem értek annyira hozzá, jobb a biztonság, úgyhogy mindeképpen csinálok supercidetde a legfontosabb h biztos legyek bene h RUU visszaállít mindent
-
szirtesp
tag
Én is épp most nézem, de nem merek neki állni, túl sok a lépés..
még a Supercidet még úgy ahogy megcsinálom, az nem gond (csak nem értem h miért kell), de ettől a firmware frissítéstől (amit szintén nem tudok h miért kell) nagyon félek.
A firmware frissítés visszacsinálható? Nem lehet vele brickelni a telefont? Az RUU azt is visszaállítja?Tudom kicsit sok a kérdés, de a választ előre is kössz
-
szirtesp
tag
Insertcoin 4.0.6 van fent nekem. Meg vagyok vele elégedve, az akkuidő kivételével, pont ezért, nem tudtok valami olyan kernelt, ahol az órajel setCPu-val állítható, és működik ICS-sel?
-
szirtesp
tag
Ezt ugye nem érdemes megvenni?
Egyébként valaki mondjon már valami járható utat, hogy több legyen az üzemidő. Az anker akksi tényleg jó? Kb. 5000-et akarok rá költeni.
-
szirtesp
tag
Na egészen meg vagyok elégedve az insertcoin féle 4-es androiddal, csak az amazecam nem megy fel rá :S
-
szirtesp
tag
-
szirtesp
tag
Háát a felület nem nagyon változott ezzel a. val
viszon nekem egyenlőre nem érti el egy insertcoin sebességét, de ez így első körben szerintem természetes.Szerk: És a face unlock kifogástalanul működik, pedig nincs túl világos XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest