Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Overcome85 #75 üzenetére
"A másik ,h nagyon félek az árától."
- ettől én azért nem tartok, mert jön előbb utóbb európába is az evo 3D eu variáns, és az majd lejjebb tolja az árát
meg utóbbi időben a htc-knek egyre versenyképesebb az ára, lásd pl. htc hd7 áresése, de a desire is a galaxyS alatt volt legutóbb amikor néztem... -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Overcome85 #75 üzenetére
egyébként nem vagyok elfogult, tényleg csak azt nézem hogy aktuálisan az igényeimnek melyik modell felel meg legjobban...
volt samsungom, lg-m (2 is), nokiám, sony-ericssonom, motorolám, most éppen a htc-t tartom saját magam számára legjobb választásnak... -
mumk1
addikt
válasz
Overcome85 #75 üzenetére
Az 1GB-os internálba csak a feltelepített programok kerülnek, abból sem minden, úgy hogy azért ez nem olyan kevés. Minden másra ott az SD.
-
keIdor
titán
válasz
Overcome85 #64 üzenetére
Oké, hogy jön az Optimus 3D, szombaton meglátom milyen élőben, de az Allee-s szemüveg nélküli 3D-ből kiindulva nekem nem kéne olyan. Bántja a szemem, egyszerűen érzem, hogy erőlködik a 3D alatt és 1-2 óra múlva csak fejfájás és szemfájás lenne belőle... oké, hogy erős az Optimus 3D hardvere, de azzal a kijelzővel nekem nem kéne.
Szóval két teló maradt a végére, ami tetszik: Ez és az SGS2.Aztán lehet, hogy tetszeni fog szombaton, ki tudja... Szerk.: Egyébként az Optimus UI ronda és laggos eddig, szóval azért se kéne.
tjb007:
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Overcome85 #68 üzenetére
nézd kinek mi a fontos...
én egy használható telefont szeretnék, nem olyat ami szarrá fagy minden második héten, vagy 1 hónapos késéssel küld el sms-t, vagy nem működik az ébresztője,
meg hiába jó a vas, ha pl. nincs optimalizálva, stb..
továbbá nem szeretnék főzött rom-okkal szarakodni
elvárom egy ilyen árú telefontól hogy ahogy kiveszem a dobozból azonnal használható is legyen...
és a ne a fórumokat kelljen böngésznem 2 hétig, hogy megtaláljam a megfelelő rom-ot rá...ezt egy samsung nem nyújtja...
de mondom mégegyszer nincs jobb vagy rosszabb telefon, hanem csak különböző igényekre készült telefon van
tőlem lehet a samsung galaxyS2nek 160 gigás belső memóriája is, akkor is Sensationt veszek a fent leírtak miatt...Neked ha más a fontos (pl. belső memo, vagy super amoled kijelző) akkor Neked a galaxy S 2 lesz a legjobb választás....
de Te is fogadd el, hogy van akinek egyszerűen más a prioritás és nem tartja gáznak ezt a belső memória méretet, vagy nem tartja nagy gondnak.. -
válasz
Overcome85 #64 üzenetére
anyagminőség, értékállóság, UI, szolgáltatások, gördülékenység, terméktámogatás (a Desire nem kap új Sense-t, 2.3-at kapni fog gyárilag, amit kevés gyártó fog kiadni egy ilyen régi eszközre).
"A Galaxy S2 várhatóan alacsonyabb áron lesz mint ez a HTC és többet nyújt szinte minden szempontból" - akkor vedd azt, és használd
Többieknek:
Quadrant tesztekből kiindulva pálcát törni egy még nem is tesztelt architektúra felett: epic fail.
Kezd a HTC Apple szerűvé válni. Most hogy sok készüléke szaladgál az utcán, és sok ember használja átalakul egy ikonná, ami egy füst alatt céltáblává is válik, így lehet fikázni, és dobálni őket.
Pedig hiába adja most ki ezt a gépet a HTC, nem fogom a Desire-t lecserélni. És nem azért, mert nem tetszene a Sensation - must have kategória nálam -, hanem mert elégedett vagyok egy lassan két éves architektúrára épülő telefonnal - és ez így is marad még legalább egy évig.
Ezt Samsung user szájából ritkán hallod. Kivéve, ha ő maga AS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4334
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged