- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
fleetcmd
tag
válasz medvetalp78 #368 üzenetére
Igen, elég hivatalos, mert a HTC weboldaláról töltöttem le és a saját upgrade eszközükkel frissítettem
Azóta nem kapcsolgat amúgy ki a telefonom. Remélem, hogy ez most már így is marad és nem kezdi el újra a "vásárlás dátuma + egy év + 1 nap" időpontban...
--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)
-
endemondo
csendes tag
válasz medvetalp78 #344 üzenetére
MÁR NEM REJTÉLY !!!
Íme az infó :
http://www.htc.com/www/help/android4faq/?cid=android4blog#q2
(görgessetek lejjebb ott lesz hogy HTC RHYMEJúnius, Július/P]
-
endemondo
csendes tag
válasz medvetalp78 #342 üzenetére
Hár mindenki már az ics t várja..... Megjohatne mar
-
MerLinh
senior tag
válasz medvetalp78 #329 üzenetére
T-mobile is oda viszi a hardveres hibásokat.
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
endemondo
csendes tag
válasz medvetalp78 #323 üzenetére
Hát nekem az alja ( az érintőgomboknál) ha mondjuk játszok rajta kb 20 percet akkor már nem kicsit meleg, hanem tűz forró...( de mostmár figyelek, mert az előbb olvastam vissza hogy azok a kis lyukaknál szellőzik.. szóval mejd megpróbálom nem befogni őket hátha... )
-
endemondo
csendes tag
válasz medvetalp78 #321 üzenetére
Medvetalp
és amugy nektek nem forrósodik a cucc? -
endemondo
csendes tag
válasz medvetalp78 #312 üzenetére
Medvetalp78 !
a háttérben futó alkalmazások bezárására - Ajánlom az Advanced Task Killer-t !! nagyon jó , nekem bevált
[ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
válasz medvetalp78 #316 üzenetére
de online rádiót hallgathatsz pl tunein radio nevű appal megy a dokkolon is
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #303 üzenetére
A dokkoló tényleg komoly. Azon szokott párom videókat nézni és persze zenélgeti is, ha úgy alakul. A fülest még nem hallgattam, nem tudom hogyan szól. De én rosszul vagyok ezektől a fülesektől. Itthon, egész jó kis rendszerem van, így hozzá vagyok szokva a jó hanghoz. Fülesekkel ezez után zenét hallgatni, az inkább büntetés.
-
ronda
aktív tag
válasz medvetalp78 #304 üzenetére
vannak alternatív lehetőségek... :-)
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #301 üzenetére
A célját ismerem (lásd, hogy hívnak, vagy üzenet van és villog, meg kiránthatod a táskából), de hogy ezt valaki komolyan használja, arre gondolom nagyon kevés példa van.
Ezért kérdeztem, hogy ki hogyan áll vele
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #299 üzenetére
Azt a "bigyót" használja valaki
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #297 üzenetére
Minél többet van használva a gyári tok, annál használhatóbb lesz. De egyébként tényleg nem egy kényelmes megoldás.
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #295 üzenetére
Lehet, hogy nincs is hozzá semmilyen gumi tok, csak valami "bugyi"
-
Spirit
őstag
válasz medvetalp78 #288 üzenetére
Hát azért kicsit megbízhatóbb forrásra gondoltam, nem apróhirdetésre vagy sarki gsm butykára. Azért köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #280 üzenetére
Esetleg valami közelebbi infó, hogy mikor lesz rá ICS?
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #278 üzenetére
Csak szórakozzunk, nem kell itt stresszelni
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #276 üzenetére
Már akartam kérdezni hol vagy
Tanulság: ha iszol ne fórumozz
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #268 üzenetére
Na, csak kiderült, hogy ez nem gyári feature
-
fleetcmd
tag
válasz medvetalp78 #199 üzenetére
A gyári tok egy idő után "bejáratódik", így az első egy-két nap tényleg nehéz kiszedni belőle a telefont, de utána már semmi gondot nem okoz.
--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)
-
barackle
tag
válasz medvetalp78 #264 üzenetére
Nálam is tökéletes a hangerő, nincs vele baj.
Én az usb csatlakozót eltakaró kis fedelet nem szeretem. Kétségtelenül design-os, de ha gépről akarok másolni nagyobb adatmennyiséget a telefonra, vagy épp fejlesztek rá valamit, esetleg nincs nálam a dokkoló, akkor kényelmetlen mindig leszedni róla. Hosszútávon pedig félek, hogy egyszer letörik.
Ezenfelül pedig csak pár szoftveres hiányosságot tapasztaltam, amiket részben át tudtam hidalni, részben meg elfogadtam, de ezek csak kényelmi funkciók.
-
Gondwana
addikt
válasz medvetalp78 #262 üzenetére
Ezt pontosítanád? Mármint, hogy mi a halk? Csak mert a páromé max.hangerőn több, mint 2m-ről is jól hallható, 1/3 alá le kell halkítani, hogy csak az hallja, akinek szól. (A kihangosító ezen felül külön történet)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #226 üzenetére
Nem estem tőle hasra. Többet vártam, ez az igazság.
Tiszta műanyag már az is. Akad is még, mert hát az android még mindig nehézkesen lesz optimalizálva. A Sense 4.0 mintha inkább visszalépés lenne a 3.5-höz képest. A kamera átlagos. Az aksi durván merül, mert zabál a gép rendesen. A kijelzőről meg semmi infó napfényben. Az az érzésem, hogy az SLCD 2 sem használható ilyen környezetben.
A mérete más kérdés. Valakit vonz valakit meg riaszt.
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #224 üzenetére
Egyébként érdekes, hogy jönnek az új telók, mert nagy a verseny és mindig kell valami új - még ha nem is mindig sikerül újat alkotni - miközben a régebbiek egyre jobb áron elérhetőek.
A htc telók, meg olyan egyformák, hogy aki egyet vett, annak egy másik htc nem is újdonság
[ Szerkesztve ]
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #202 üzenetére
Az én párom is ezért rakta bele ebbe a szütyőbe, amiben még a Nokia N95 fülhallgatója volt. Kb. 90%-ban védi a telefont, de külön zsebbe teszi a táskájában így azért védi.
Most is rajta lóg és netezik, mert "mindig van valami újdonság, amit el kell olvasni" monjda
[ Szerkesztve ]
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #199 üzenetére
Az a gyári cucc semmire sem jó. Nálunk is visszakerült a dobozába, mert egyáltalán nem használható a mindennapokban.
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #197 üzenetére
A helyedben nem tennék rá semmit. Egy puha Nokiás szütyőben tartja. Most jobb szó nem jutott eszembe
A zene meg tényleg zavaró. Most ő úgy védekezik, hogy kikapcsolás előtt lenémítja a telefont, így bekapcsolásnál, nem ordít a zene. De azért jó lenne valahogy megoldani. De ahogy hallom, ez egy gyári feature.
-
medvetalp78
tag
válasz medvetalp78 #196 üzenetére
Valaki tud jó tokot hozzá ? Olyan gumi kéne ami puha és nem kemény !!
"medvetalp78" felhasználónak 46 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
barackle
tag
válasz medvetalp78 #186 üzenetére
Milyen beállítások/használat mellett bírja 3 napig? Nekem használat nélkül is lemerül másfél nap alatt, ha használom, akkor estére 20% körül van az akkuja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...