- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
torois83
csendes tag
Próba szerencse, nem azt mondom, hogy nem jó, meg igazából számomra nincs jelenleg alternatíva, de ha a wp végre beindul (talán a nokiának köszönhetően) akkor tuti megyek oda, win7 is iszonyat bejön, az állandóan összeomló, lassúló xp után. (1 éve nem volt ujratelepítve a gépem)
Android esetében meg lehet az lesz amit sokan írtak már itt is, mégpedig erőből fogja megoldani a dolgokat. SGS2ről már sok szépet hallani, de félek a rosszul megírt programokon az erő se fog segíteni.
A nexus s-t mindenesetre nem adom el, másnem jó lesz másodtelónak.
Apple meg nálam nem játszik, vicces árazása van, ki az aki a 3gS-t vesz 110ért??
Remélem tavasszal jönnek a nokia tango mobiljai és be is léphetek a wp telefont használók közé
Nekem amúgy nagyon tetszik is a wp felülete, androidé se rossz, no meg ami még nagyon mellette szól, hogy nem kell buherálni, igaz nexus s-t se, de sok más android telefont igen. -
torois83
csendes tag
Azért annyit elárulok, hogy androidnál szeritnem még ezeken a készülékeken is lesz akadás..
Nálam pl sokszor van olyan gond, hogy egy alkalmazás, pl mixzing egyszerűen befagy, illetve leáll és ez nem a készülék hibája, mivel nexus s-em van. Sajnos az androidra igy vannak megírva a programok...
Hozzáteszem majdnem 1 GB app vn letöltve, illetve van 10 Gb zene, navigáció, pár fénykép is a telefonon, de ez szerintem független ettől, sajnos a szabadságnak ez az ára.
Én azt tudom, hogy amint mérséklődnek a wp telefonok árai és lesznek a lényeges appok számomra az lesz a tökéletes telefon.
Ha a távoli irányítás (teamviewer) menne akkor már most az lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest