- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Kíváncsi vagyok a telcsire, csak könyörgöm vigyenek már azokba a kávákba valami fantáziát is. A Droidos készülékeik szinte egytől egyig egy kaptafa.
Remélem ennél már szakítanak az egyhangúsággal. -
joey04
titán
válasz
HardSanyeee #18 üzenetére
nem igazán szokott ebből gond lenni, nem egészen így van. kérdezd csak meg sheratan mestert
-
AMD ehog
aktív tag
Pyramid? Nem jó kódnévnek, mert a piramisok környékén nincs mindig internet
-
Saccco
nagyúr
Akkor innentől kezdve tényleg várhatóak a 2 magos eszközök/bejelentések...
-
Xaels
félisten
Volt már a kezedben pl. Desire HD? (4,3") Nekem volt és a sima Desire(3,7") után ugyanolyan jól tudtam kezelni, pedig kicsi a kezem.
"Azon felül már hülyeség, szokjanak már le róla." - Böngészésnél például kevésbé vagy a zoomolásra vagy szövegtördelésre utalva. Ha valamilyen média anyagot nézel, kevésbé van lőrés érzeted és a virtuális billentyűzet kezelése is könnyebb a nagyobb méretű "gombok" miatt. A DHD még éppen elfér a zsebemben, de ha már 110.000-130.000et költök telefonra, akkor van pénzem külön tokra is.
-
oO7
őstag
szerintem a 4" az egy szép kerek szám (még majdnem centiben is) és ha vékony a kijelző körül a telefon, akkor szerintem kényelmesen át is lehet érni... én inkább ezt a 4" -t mondanám egy ilyen lélektani határnak... mellesleg nemtudom hogyan jött ki neked éppen a 3.7"... az hogy neked van egy olyan telefonod ami neked épp kényelmes, az nem jelenti azt, hogy nem lehet vékonyabb kerettel fizikailag ugyanakkora telefonméretbe nagyobb kijelzőt belerámolni
-
sparc
tag
Én nem értem, hogy miért erőltetik ezeket a rohadt nagy kijelzőket.
Nem hiszem, hogy van olyan ember aki 3,7"-nál nagyobb képátlót szeretne.
Azon felül már hülyeség, szokjanak már le róla.
Nem fér el a zsebemben, a kezemben sem stb -
Xaels
félisten
Végre valami hír a HTC-ről is a 2magos kategóriában. Nem aprózzák el az órajellel az biztos, de ezen kívül nincs sok info róla még, reméljük hamarosan ez változni fog.
-
talpalavalo
aktív tag
Alakul jönnek szépen a kétmagosos telókról a hírek, kíváncsi leszek, ki fogja a Tegra3-at elsőnek bevállalni
-
plus44
veterán
Remélem megmaradnak a 4" alatti, hasonló tudású gépek is, mert sajnos nincs yeti kezem...
-
dokee78
félisten
Na már betörnek a mobilokba is a 2magosok.
-
Straw
senior tag
-
Olasza
aktív tag
A procik még hagyján, de én már a kijelzők felbontását nem bírom követni.
ember legyen a talpán, aki optimalizálva fejleszt 22 különböző felbontásra.
-
caizzz
senior tag
milyen szomorú (bár remélem végkifejletében örömteli) aktualitása van a készülék fantázianevének... :/
-
zoo8800
veterán
lassan PC-t kell fejlesztenem, mert lehagynak az okostelefonok
-
Straw
senior tag
Más oldalakon 4,3"-t írnak.
Ha beleraknak egy akkora aksit mint a moto az atrix-ba akkor nem hiszem hogy gond lenne, de nem fognak, ha az eddigiekből indulok ki akkor tuti ez sem fog 2 napnál többet bírni, mert mindig alul méretezik az aksikat. Egyáltalán versenyképes a Snapdragon x2 a Tegra 2-vel?
-
Ricardo
titán
A kétmagosak a hírek szerint nem fognak annyival többet enni, de majd kiderül. Én arra vagyok kíváncsi, hogy mekkora lesz a kijelő fizikai mérete, és hogy milyen minőségű optikát pakolnak bele, mert eddig ezen a téren nem jeleskedett a gyártó.
-
leslieke
Jómunkásember
Mekkora akksi kellhet majd ehhez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Haditechnika, harcászat
- Xbox Series X|S
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Minden, ami Unreal Engine
- Asztalos klub
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest